Suits (Kravaťáci)
94/100 - 344×

Suits(Kravaťáci)

Dva právníci, jeden diplom. Geniální ztroskotanec, který se protlouká životem, se stane právníkem ve špičkové firmě. Poté, co se stane navzdory všem problémům skutečně právníkem, opouští firmu, do které nastupují noví advokáti.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | USA Network | 43 minut
žánr
Drama, Právnický
hrají
Sarah Rafferty (Donna Paulsenová), Gabriel Macht (Harvey Specter), Rick Hoffman (Louis Litt), Wendell Pierce (Robert Zane), Katherine Heigl (Samantha Wheelerová), Dulé Hill (Alex Williams), Amanda Schull (Katrina Bennettová), Jake Epstein (Brian Altman), Gina Torres (Jessica Pearsonová), Patrick J. Adams (Mike Ross), Meghan Markle (Rachel Zane), Max Topplin (Harold Gunderson), David Costabile (Daniel Hardman)

Datum premiéry páté sezóny

Datum premiéry páté sezóny

USA Network oznámila datum premiéry nové sezóny Suits společně s předpokládaným počtem epizod.

9 1
15.4.2015

USA Network obnovila seriál Suits pro pátou sezónu. Předpokládá se, že sezóna bude mít stejně jako ta předchozí 16 epizod. Datum premiéry je stanoveno na 24. červen.

Je dost možné, že v nadcházející sezóně se budeme častěji potkávat s Harveyho bratrem Marcusem. Také představitel samotného Harveyho, Gabriel Macht, společně s tvůrcem seriálu Aaronem Korshem jsou této myšlence nakloněni.

Současný trend seriálu, který upřednostňuje osobní konflikty před samotnými právními bitvami bude pokračovat. Nebude nám ani chybět rozsáhlá kauza, jenž bude mít velký dopad na vztahy mezi některými z hlavních postav.

Všehovšudy se tedy můžeme těšit na staré známé Suits. Stejný balíček karet, mírně jinak zamíchaný.

Líbilo by se vám se více potkávat s Marcusem Specterem?

Zdroj: USA Network

Diskuze /6

Luci K

Ach jo, mne ty jejich velky kauzy nebavi.. Ava byla tak strasne napresdrzku ze mi to znechutilo vsechny velky zaplatky do budoucna :)

15.4.2015 | 13:42:00
kubislav

Kdyby ty kauzy byly trochu více v popředí, tak si myslím, že by to nebylo na škodu. Alespoň nějaký hnací motor pro část sezóny. Mě osobně zase moc neberou ty šílené osobní trable ve firmě. Ale tak každý má to své :)

15.4.2015 | 17:26:06
ZuziJ

Souhlasim i nesouhlasim. Kauza Ava byla hrozna. Treba vztah Donna-Harvey, Harvey-Louis, Harvey-Mike klidne at rozvijeji pres vetsinu screen timu, ale storky ze zivota Jessicy P. me osobne vubec neberou.

#4 ZuziJ
15.4.2015 | 19:30:21
ZuziJ

#3 ZuziJ: * ale kauzy by se trosku vic do popredi dostat mohly, to je fakt. Znate to. Co se v US serialu naucis, na pravech jako kdyz najdes :)

#5 tap
15.4.2015 | 19:31:50
tap

#4 ZuziJ: to na pravech nikomu z vyucujicich nerikej :D uplne jinej pravni system, ze odlisnejsi uz byt nemuze, jinej styl prace, atd. …

kazdopadne ja mel ty velky kauzy prave rad, takze mi navrat k tomuhle stylu nevadi

18.4.2015 | 12:49:10
mephcz

Velké kauzy mi až tak nevadí… Ovšem kousek po kousku mi začíná značně vadit samolibá věčně ukřivděná postava Rachel Zane, přesněji řečeno nevím poč, ale začínám na ní mít alergii… Což může vypovidát o výborných hereckých schopnostech Meghan :o) (subjektivní názor – nehažte prosím kameny)

23.4.2015 | 10:29:04
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama