Suits (Kravaťáci)
94/100 - 344×

Suits(Kravaťáci)

Dva právníci, jeden diplom. Geniální ztroskotanec, který se protlouká životem, se stane právníkem ve špičkové firmě. Poté, co se stane navzdory všem problémům skutečně právníkem, opouští firmu, do které nastupují noví advokáti.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | USA Network | 43 minut
žánr
Drama, Právnický
hrají
Sarah Rafferty (Donna Paulsenová), Gabriel Macht (Harvey Specter), Rick Hoffman (Louis Litt), Wendell Pierce (Robert Zane), Katherine Heigl (Samantha Wheelerová), Dulé Hill (Alex Williams), Amanda Schull (Katrina Bennettová), Jake Epstein (Brian Altman), Gina Torres (Jessica Pearsonová), Patrick J. Adams (Mike Ross), Meghan Markle (Rachel Zane), Max Topplin (Harold Gunderson), David Costabile (Daniel Hardman)

První novinky ze čtvrté série

První novinky ze čtvrté série

Z dostupných informací jsme nakoukli za oponu čtvrté série a zjistili, jaké postavy do seriálu přibudou a jaké budou jejich role. V článku si můžete dále přečíst pár informací, které se bude v následující řadě týkat našich už dobře známých postav.

1 0
8.5.2014

Určitě Vás potěší, že s novou sezónou do našeho oblíbeného seriálu přivítají další nové tváře. Mezi herci, kteří se ve 4. sérii objeví, jsou DB Woodside, Brendan Hines, Melanie Papalia a Michael Gross. Všichni se různými způsoby aktivně zapojí do pletich, kterých v Suits nikdy není dost.

DB Woodside ztvární postavu Jeffa Maloneho, úředníka z Komise pro cenné papíry a burzy, jehož osobní zájem o firmu a finanční expertíza bude v nadcházejících událostech pro Pearson & Specter nepostradatelná.

DB Woodsida asi mnoho z Vás zná ze seriálu 24, kde ztvárnil prezidenta Wayna Palmera. Momentálně hraje v seriálu Single Ladies, v dalším výčtu seriálů jste jej mohli zastihnout ve Parenthood, Buffy the Vampire Slayer nebo Castle. Z filmů například Romeo Must Die a Mississippi Damned.

(Zleva: DB Woodside, Brendan Hines, Melanie Papalia, Michael Gross)

Brendan Hines si zahraje Logana Sanderse, mladého zbohatlíka, který je odjakživa zvyklý dostat vše na stříbrném podnose a proto nerad slyší slovo „ne“. Zaslepen touhou po uznání se dostane přímo do ohniska střetu mezi Harveyem a Mikem.

Hinese můžete znát ze seriálů, jako Betrayal, Lie To Me, Scandal nebo The Sarah Connor Chronicles. Mimo televizi vystupuje také v divadle, je zpěvák a skladatel. Mezi jeho tvorbu například patří dvě folková alba Good For You Know Who a Small Mistakes.

Pokud jste sledovali seriál Endgame, určitě sympatickou Melanii Papaliu již znáte. V seriálu se objeví jako nová bystrá Mikeova sekretářka. S Mikem si vytvoří velice dobrý vztah, přičemž mu bude pomáhat jak v záležitostech profesních, tak osobních.

Co se týče Michaela Grosse, ten zaujme pozici zakladatele distribuční sítě DVD, Waltera Gillise, jenž se snaží udržet své podnikání nad vodou.

Tvůrce seriálu Aaron Korsh také odhalil trochu z nadcházející sezóny. Pro ty z Vás, kteří nechtějí přijít o překvapení, zde doporučuji přestat číst.

Pokud doufáte, že s odchodem Scottie již nebude nic stát v cestě mezi Donnou a Harveyem, tak bohužel. Podle Korshe je na něco víc ještě brzo. Z hlediska nějakého bližšího vztahu se proto nic dít nebude, Harvey bude v Donně hledat oporu, aby se dokázal aklimatizovat na Pearson & Specter, ve které není Mike.

Z dalších zveřejněných informací vyplývá, že nějakou tu romanci zažije naopak Jessica, ovšem nic prozatím není potvrzeno. Čeho bychom se však dočkat mohli, je vedlejší linie zabývající se Donnou, kdy nakoukneme do jejího života mimo firmu.

Zdroj: USA Network

Diskuze /2

cammel

Už se strašně moc těším!!! :)

8.5.2014 | 10:56:41
Dianka.DL

:3

8.5.2014 | 23:27:51
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama