Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

A záporákem třetí série je...

A záporákem třetí série je...

Už před finálem druhé řady nás tvůrci nalákali, že v průběhu poslední epizody druhé řady poznáme záporáka třetí řady. Původně jsme mysleli, že nám ho skutečně představí. Tvůrci ale spíš naznačili, kdo by jím mohl být, ale přesnou odpověď nám nezodpověděli.

22 0
26.5.2017

Všechny naše tipy, které jsme měli v průběhu sezóny, se tak nakonec nevyplňují. Lena Luthor zřejmě ještě chvíli zůstane na světlé straně, její matka Lillian nás sice bude někdy obtěžovat, ale hlavním padouchem nebude. Cyborg Supermana a Jeremiaha Danverse si můžeme také vyškrtnout. Vyloučit můžeme i Rheu, o kterou jsme ve finále přišli.

V epizodě Nevertheless She Persisted nám byl představen generál Zod, který určitě nebyl v epizodě pro nic za nic. Tvůrci nepřivedli do seriálu tak důležitou a ikonickou postavu, aby se jen objevil v jakési halucinogenní scéně. Rozhodně se s ním ještě setkáme, ale nyní s jistotou můžeme říci, že ani on nebude hlavním padouchem další řady.

Těch možností, kdo by jím mohl být, je víc. Osoba pochází z Kryptonu. To je jasné. Jednou z možností je, že padouchem bude Lar-On, což je vlkodlak z Kryptonu. Lar-On byl vědcem, který v komiksech působil na Zemi-2. Lar-On byl vyhnán otcem Supergirl do fantom zóny a to kvůli tomu, že byl vystaven červenému Kryptonitu, který z něj udělal vlkodlaka.

(Bude záporákem Lar-On. Foto: DC Comics)

Jeho příběh by musel být v seriálu trochu upraven, ale Lar-On se nyní zdá být pravděpodobnou volbou na záporáka třetí řady. Navíc bychom ho mohli potkat (díky cestováním mezi jednotlivými Zeměmi) i v crossoveru mezi ostatními DC seriály. Pokud by to navíc vyšlo, jeho příběh by mohl být spojen s tím Mon-Elovým. Ten na konci druhé série vletěl do fantom zóny, kde by mohl být právě i Lar-On.

Další možností, kdo by nás mohl provázet příští sezónu, je H'El. Jedná se o dalšího podivína z Kryptonu, který pracoval pro Jor-Ela a Laru. Otcem Supermana byl vyslán do vesmíru, aby ochránil dědictví planety, o které už Jor-El věděl, že zanikne. Na svých bláznivých cestách se H'El dostal dokonce i na Zem. Ale dvacetsedm let po Supermanovi. Asi si dokážete představit, že přáteli se rozhodně nestali.

Lar-On a H'El jsou asi nejpravděpodobnější volby padouchů pro další řadu. Jeden z nich by mohl skutečně být příští rok protivníkem Supergirl. Fanoušci ještě spekulují, že bychom se mohli dočkat například Black Zera, což je postava, která měla v komiksech několik identit. Většinou byl spojován právě se zničením Kryptonu. Dalším tipem fanoušků je například Dev-Em, který přežil zkázu Kryptonu a následně se vydal na Zem. Nejšílenější teorií je, že bychom se mohli potkat s Doomsdayem. Toho jsme viděli naposledy ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti.

Kdo podle vás bude záporákem třetí řady? A koho byste si přáli, aby jím byl?

Postřehy k epizodě 2×21 – Resist
Postřehy k epizodě 2×20 – City of Lost Children
Postřehy k epizodě 2×19 – Alex
Postřehy k epizodě 2×18 – Ace Reporter
Postřehy k epizodě 2×17 – Distant Sun
Postřehy k epizodě 2×16 – Star-Crossed
Postřehy k epizodě 2×15 – Exodus
Postřehy k epizodě 2×14 – Homecoming
Postřehy k epizodě 2×13 – Mr. & Mrs. Mxyzptlk
Postřehy k epizodě 2×12 – Luthors
Postřehy k epizodě 2×11 – The Martian Chronicles
Postřehy k epizodě 2×10 – We Can Be Heroes
Postřehy k epizodě 2×09 – Supergirl Lives
Postřehy k epizodě 2×08 – Medusa
Postřehy k epizodě 2×07 – The Darkest Place
Postřehy k epizodě 2×06 – Changing
Postřehy k epizodě 2×05 – Crossfire
Postřehy k epizodě 2×04 – Survivors
Postřehy k epizodě 2×03 – Welcome to Earth
Postřehy k epizodě 2×02 – The Last Children of Krypton
Postřehy k epizodě 2×01 – The Adventures of Supergirl

Diskuze /19

HellTsuku

Lar-On není zase nějak moc známej, navíc to není ani moc velký zloduch, což asi bude jen dobře. No uvidíme jestli se v třetí sérii objeví

26.5.2017 | 17:41:24
Lex Luthor

Já bych bral plnohodnotného kryptonana se všemi schopnostmi, jako má supergirl, mohl se skrývat na Zemi nebo ho mohla věznit vláda a dělat na něm pokusy, pak by utekl a máme tu naštvaného záporáka.

#3 HellTsuku
26.5.2017 | 17:47:11
HellTsuku

#2 Lex Luthor: TO by také šlo, a Lar-On by se na to docela hodil no. No uvidíme kam to půjde

26.5.2017 | 17:49:35
barry allen 94

pro mě je to bez pochyb doomsday hlavně proto že ta ženska řikala že byl vytvořen a ne narozen nebo tak a taky čekam na superboye ktereho už dlouho slibujou a taky doufam že se ukaže i lex luthor

26.5.2017 | 19:13:43
Stardos

Mám takový pocit, že i Reign byla stvořena, ale nejsem jsem si jistý. Každopádně na ni vsázím

#6 Argenium
26.5.2017 | 19:39:12
Argenium

#5 Stardos: já si právě že taky myslím, že to bude Reign…

26.5.2017 | 19:50:41
SaSy

Poviem vám :D hned ako som to videla ma napadol Doomsday a nie tie hlúposti čo tu vypistujú :)

26.5.2017 | 20:38:12
Dragon94

" v průběhu poslední epizody druhé řady poznáme záporáka druhé řady." Menší chybička. Ale vůbec bych se nezlobil, kdyby to byl Generál Zod.

26.5.2017 | 21:46:10
červený gumáky

mohla by to byt take Reign. Na konci nam to primo rekli „it will Reign“ (samozrejme to muze byt treba „rain“), i letos ve Flashovi nam rekli primo „i am the future Flash“, tak proc ne ted. A pokud mam pravdu a rekli „IT will Reign“, tak to „it“ znamena, ze to neni ani muz, ani zena, coz Reign neni. Patri do skupiny tzv. „worldkillers“. Pokud se nekde mylim, prosim opravte me.

#10 Vojtislav
26.5.2017 | 23:10:15
Vojtislav

#9 červený gumáky: V angličtině se na malé děti ukazuje jako na „it“, nehledě na pohlaví.. Jen pro doplnění :)

27.5.2017 | 0:21:29
aztek6

Já si myslím že to bude jako ve Smallville . A bude to nečo jako Doomsday alias ničitěl . Aspoň podle erbu by to mohlo vypadat . Ten se mi nezdal jako vlkodlak že tam byla vidět lebka . Můj osobní názor i úvaha .

27.5.2017 | 3:50:50
TheRadvano

Za mě jednoznačně Reign, ten důraz na konci – It wil REIGN. Asi nejpravděpodob­nější, protože je to žena, a tu Supergirl miluje :D + ještě – nemyslim, že Mon-El se dostal do Phantom Zone.

#13 KirstenN55
27.5.2017 | 10:13:19
KirstenN55

#12 TheRadvano: Souhlasím s Reign i Mon-Elem. Taky si nemyslím, že skončil ve Phantom Zone. Sice se o tom, že tam skončí hodně mluvilo (hlavně poté co v předposlední epizodě představili Phantom Zone projektor), ale spíš si myslím, že skončil na jiné Zemi nebo v budoucnosti (žeby Legions of Superheroes?). Přecejenom už několikrát byl ukázaný prsten Legie, i ve Flashovi. Sama Mel něco naznačila: http://comicbook.com/…ssa-benoist/. Mě by se líbilo, kdyby byla Legie představena během crossoveru. Příští rok by měla mít Supergirl plnohodnotnou crossoverovou epizodu (ne jak letos 3 minuty), takže by docela dávalo smysl, kdyby přišla Legie společně s Mon-Elem Supergirl na pomoc s nějakým padouchem (padouchy?) nebo naopak Supergirl a spol. vypomůže Legii? Uvidíme :) Takhle by se mi to líbilo.

27.5.2017 | 23:56:42
červený gumáky

tak v pristi sezone bude zaporakem Reign (uz to bylo potvrzene „http://arrow­.wikia.com/wi­ki/Season3_(Su­pergirl)“ , v odstavci „confirmed plit twist“ )

#15 Koprik
31.5.2017 | 2:20:22
Koprik

Omlouvam se za nefunkcni link, nevsiml jsem si ze to nebude fungovat kvuli závorkám.. takže kdyžtak zkracena URL: https://goo.gl/aP75eT

#17 červený gumáky
31.5.2017 | 14:42:24
červený gumáky

#16 Koprik: diky :D

31.5.2017 | 14:53:19
ShadowKittyGirl

Reign? To je zase kdo? A jak to, že to všichni víte? :-)

6.6.2017 | 20:35:51
Arrow Sniper

Třeba budou ve třetí řadě všichni, to by nemuselo být zlé

28.7.2017 | 8:23:48
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama