Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Co všechno odhalila pevnost Osamění?

Co všechno odhalila pevnost Osamění?

V epizodě Solitude jsme měli možnost se podívat do Supermanovy pevnosti Osamění. I když tam Kara s Jimmym strávila jen pár minut, mohli jsme si všimnout hned několik zajímavých odkazů na DC svět.

12 0
6.3.2016

Prsten Legie Superhrdinů

Asi nejzajímavější věc, kterou jsme v pevnosti Osamění viděli. Nyní s jistotou víme, že Clark Kent vlastní prsten Legie Superhrdinů, což je skupina pocházející z budoucnosti, která v komiksech pravidelně Clarka navštěvovala, když byl ještě mladým chlapcem. Snad prsten nevidíme naposledy a Kara bude mít tu čest členy Legie poznat.

V seriálu aktuálně máme pouze jednu superhrdinku a to Supergirl. J'onn J'onzz občas do akce vyrazí, ale nemůžeme říct, že by často ovlivňoval děj. Nějaký nový superhrdina nebo superhrdinové by byli v seriálu vřele vítáni, takže snad se Legie brzy dočkáme. Těžko říci, zda se ještě letos dočkáme Superwoman v podání Lucy Lane, jak jsme již dříve avizovali.

Když v seriálu The Flash v epizodě Welcome to Earth-2 Barry Allen cestoval na Zemi 2, mohli jsme v jednom rychlém záblesku rovněž vidět prsten Legie Superhrdinů, což nás navádí k myšlence, že určitě bude mít v budoucnu prsten význam. Objeví se Legie v nějakém budoucím crossoveru? Samotný záblesk momentu s prstenem si můžete prohlédnout třeba zde.

(Čeká nás už brzy v Supergirl týmovka? Foto: CBS)

Supermanova loď

Když byl Clark Kent vyslán na Zem z Kryptonu, ztroskotal blízko farmy Kentů, kteří se o něj okamžitě začali starat. V nejaktuálnějším filmu o Supermanovi, Muži z oceli, má Clark schovanou svou loď na farmě, tady v seriálu ji ukryl na poměrně bezpečnější místo do pevnosti Osamění, kde sice už nemá žádné využití, ale spíše zde doplňuje všechny ostatní Supermanovy věci, které mu jakýmkoliv způsobem připomínají domovskou planetu Krypton.

Kelex

Znovu jsme také měli možnost vidět robota Kelexe, který se nyní má o pevnost Osamění starat. Je to replika původního Kelexe, který sloužil na Kryptonu Jor-Elovi. Kelexe jsme také měli možnost vidět již v epizodě For The Girl Who Has Everything, kde se sice všechno Kaře zdálo, ale vycházelo z jejích reálných vzpomínek na Krypton.

Líbí se vám narážky na Supermana a postupné prohlubování vesmíru DC? A co vůbec říkáte na epizodu Solitude?

Diskuze /4

Denko069

Oprava, Clark už v Man of Steel svoju loď nemá :)

#2 Evro #4 nowas
6.3.2016 | 21:45:35
7.3.2016 | 19:02:02
Uchvatitel

Prvně bych řád řekl že to nepíší abych do Vás rýpal, ale přesně kvůli takovým odkazů na filmy si pak většina lidí myslí že spolu souvisí a hádají se poté. Jinak doufám že žádní nový hrdinové nepřijdou, jelikož mě to pěkně štve i u Arrowa zlatý časy když byl ještě sám.

9.3.2016 | 21:59:07
nowas

#1 Denko069: má ji schovanou na farmě.. a potom ji nemá.. tady se ale naráží na to kdo ji má kde schovanou když ji má.. když ji totiž nemá, nemůže ji mít schovanou, že? :-D

12.3.2016 | 21:20:29
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama