Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Do seriálu míří sestra Lexe Luthora

Do seriálu míří sestra Lexe Luthora

V následujících dnech bude probíhat casting nových postav pro druhou řadu Supergirl. Celkem se dočkáme dvou hlavních postav a dvou vracejících se postav. Které to budou a jak zapadnou do děje?

19 1
15.6.2016

Hlavní postavou se oficiálně stane Lena Luthor, sestra slavnějšího Lexe Luthora, která se přestěhuje z Metropolis do National City, aby se vymanila ze stínu svého bratra. Jde prakticky o stejný scénář jako s Lucy Laneovou, která přijela do National City ze stejného důvodu. Aktuálně se hledá 25–30 letá herečka, která je chytrá, je sexy a je odhodlaná.

Další hlavní postavou bude Nick Farrow. Nick má být vůdčím typem a zároveň synem slavného reportéra, který začne pracovat v CatCo. Jelikož bylo oznámeno, že ve druhé sérii nemáme počítat s Calistou Flockhart v roli Cat Grantové, je dost možné, že Nick bude nějakým způsobem vést celé CatCo a bude dosazen na místo Cat. Zatím jsou to ale pouze spekulace.

(Hádejte, v kom našla Maggie Sawyer zalíbení v komiksech. Foto: DC Comics)

Nyní k vracejícím se postavám. V průběhu druhé sezóny se seznámíme se Snapperem Carrem, zkušeným žurnalistou, který rovněž bude pracovat v CatCo a i on se teoreticky může podílat na vedení společnosti místo Cat. Lucas „Snapper“ Carr vystupuje i v komiksech a většinou je do dění zapojen díky Justlice League. Další vracející postavou bude Doktor, což bude vedoucí projektu Cadmus, o kterém jsme slyšeli již v průběhu první řady.

Poslední novou postavou bude detektivka Maggie, která je popisována jako hrdá žena. Maggie bude pracovat pro speciální oddělení policie, které bude mít na starosti mimozemské hrozby a meta-lidi (děkujeme, žes nám je představil, Barry). Tato nová organizace bude fungovat jinak než DEO a zřejmě se obě agentury dostanou v průběhu sezóny několikrát do křížku. Maggie zřejmě bude Magie Sawyerovou, která je známá z komiksů jako lesbička, která pracovala v oddělení speciálních jednotek v Metropolis a i na policejním okrsku v Gothamu.

Jako bonus přidáváme fanouškovskou práci uživatele BossLogic, který vytvořil plakát se Supermanem, kterého by mohl v Supergirl hrát Tom Welling. BossLogic se věnoval fanartům již minulý rok, kdy například vytvořil plakát s Bizzaro. Podle nejnovějších zpráv by Tom Welling nemusel najít čas ve svém kalendáři na natáčení dvou epizod Supergirl, protože je v současné době vytížen projektem Section 13.

Diskuze /15

Stardos

Já chci Cat, nikoho nového

15.6.2016 | 17:13:03
Baltik

Jediné pozitivum z těchto novinek je Maggie :D

Zbytek tragédie…

15.6.2016 | 17:13:04
Bori

Přesně tak, zmizí Cat, která je snad skoro jako jediná inteligentní z toho seriálu. A o zbytku radši ani nemluvit jak bych jenom nadával…

15.6.2016 | 17:29:30
Bori

Hlavně celkově by mohli udělat nějakej seriál kde konečně nebudou zbytečný monology než někoho zastřelí a prostě to udělá apod… Tohle taky všude moc povídání a přitom v realu by už dávno zabili nebo něco udělali no …

15.6.2016 | 17:30:47
Billy the Kid

plakát je dobrý :)

15.6.2016 | 18:55:21
Billy the Kid

a toma wellinga- nikdy ve smallville nenatočili přímo jako supermana v obleku, jen v poslední epce jak si strhava košili ale to bylo jen na závěr :)

15.6.2016 | 18:57:02
Quinzel

Cat né, spíš ta její otravná, nesympatická sestra by se už nemusela objevit, vůbec by mi nechyběla, Tom jako Sups by byl Super, kéž by to klaplo.

15.6.2016 | 19:00:13
LMDizajn

celkom vela novych ludi v catco, keby tak vyhodili jamesa…

#13 scottt1
15.6.2016 | 20:38:23
Golradir

Kdyby se objevil Tom Welling jako Supík, tak bych možná začal na S-girl koukat. Zabalil jsem to tenkrát u pilotu :D. A vsadím se, že kdyby se Tom vrátil, tak by z toho byli fanoušci tak odvaření, že by si vydupali pokračování Smallvillu a nebo seriál Superman ;) Doufám, že to tak dopadne… no snad nakonec nebude hrát Supíka nějakej nevýraznej herec.

15.6.2016 | 20:45:52
Golradir

No tvl tak to bude Tyler Hoechlin, škoda, měl by se spíš vrátit do Teen Wolf :(

16.6.2016 | 18:54:58
Vojtislav

Nový superman oznámen :)

16.6.2016 | 20:23:18
scottt1

#8 LMDizajn: naprosto suhlasim

16.6.2016 | 22:12:56
rhobos

Superman obsazen – Tyler Hoechlin :/

16.6.2016 | 23:29:04
rhobos

Tvl komentovat a nepřečíst před tím komenty se nevyplácí :D pak sem za blba.. :/ :D

16.6.2016 | 23:29:36
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama