Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Halford míří do Supergirl a rozpadá se nám seriálový vesmír?

Halford míří do Supergirl a rozpadá se nám seriálový vesmír?

Charles Halford, který si zahrál ve zrušeném seriálu Constatine postavu Chase Chandlera, míří do Supergirl. Co to pro seriál znamená? Máme opravdu zlomit nad možnými crossovery hůl?

10 0
6.12.2015

Charles Halford si v seriálu zahraje Jemma, mocného padoucha, který umí létat, ovládá telepatii a má supersílu. S Karou změří síly v sedmé epizodě s názvem Human For a Day, kdy National City bude čelit zemětřesení a hlavní hrdinové uvíznou s Jemmem v budově DEO.

Zajímavé je, že Jemma si zahraje Charles Halford, který hrál v seriálu Constantine postavu Chase Chandlera. Constantine se nedávno stal součástí světa Arrowa a Flashe a tak nějak není vyloučeno, že jednoho dne bude i Supergirl součástí tohoto seriálového univerza. V první sezóně to dle slov tvůrců čekat nemáme, ale poté se vyrojily zajímavé zprávy, že Flash navštíví National city někdy v budoucnu.

(V sedmé epizodě se nám představí záporák Jemm. Foto: CBS)

Zatím jsme v seriálu neviděli herce, který by hrál jinou postavu v Arrowovi, Flashovi či Constantinovi. Nebo alespoň ne v důležité roli. Charles se tak stává prvním, který ztvární dvě odlišné role v seriálech, které možná jednou budou propojeny. Nebo aspoň v propojení musíme doufat. Přeci jen v roli Jemma není Halford příliš poznat, takže stále existuje naděje, že se jednou na televizních obrazovkách Supergirl potká s jiným hrdinou z výše zmíněných seriálů. Zároveň ovšem obsazení Halforda může znamenat, že s crossovery definitivně počítat nemáme.

Diskuze /11

Piere

Jako já bych ho teda z fotek nepoznal, takže by mi to moho být fuk :D ale není, protože doufám, že taková věc se nikdy nestane. Nebo ať zazdí nějakou E-999 :D

6.12.2015 | 21:11:05
JoeySid

Myslim, ze to neznamena vubec nic, vzdyt v te masce nejde ani poznat. Uz jen kdyz clovek vidi start epizody, je mu jasne, ze za serialem musi stat stejny tym co za Flashem.:) Rekl bych ze je velmi pravdepodobne, ze se nejakeho crossoveru dockame.

#3 Piere
6.12.2015 | 21:18:54
Piere

#2 JoeySid: tak to, že za tím stojí stejní tvůrci je všeobecně známo :) ale stejnak bych to nerad zažil…

6.12.2015 | 22:38:46
JoeySid

Ano, je to všeobecně známo. :) Ale co jsem chtěl podotknout, že i ten styl vyprávění je hodně podobný Flashovi.

6.12.2015 | 23:06:35
lucinkabili

Jemma :-D :-D úplně vidím Agents of S.H.I.E.L.D

#6 fandapcd
7.12.2015 | 0:05:07
fandapcd

#5 lucinkabili: Taky mě to na chvilku zmátlo. :D

7.12.2015 | 0:17:14
Toso11

ja si myslim ze je to uz takmer iste ze svety budu prepojene kedze supergirl ma velmi blizsko k man of steal universu a legends of tomorow spomina batmana a supermana predpokladam ze vsetko sa to vyjasni v co najblizsej dobe

#8 Piere
7.12.2015 | 8:19:17
Piere

#7 Toso11: tak to doufám, že už se tuplem nestane, aby spojili seriály s filmy :)

#9 Zouby52
7.12.2015 | 13:44:06
Zouby52

#8 Piere: to se urcite nestane, dc chce drzet tyto svety oddelene a ve filmu bude hrat flashe ezra

#11 Toso11
7.12.2015 | 19:44:25
Jackob32

Proboha, dneska jsem videl epizodu 6 a zacíná mi pripadat že kostýmy a efekty power rangers se vrací.

7.12.2015 | 23:26:06
Toso11

#9 Zouby52: no zatial som ho tam nevidel malo ukazuju v traileri takties aquaman tam nieje vidiet nemozeme si bit isty ako to spravia videl som monho podobnych veci napriklad ze avengers age of ultron bude posledny film kde uvidime tonyho starka ako iron mana a podobne veci … viem ze su na zozname tito herci ale este stale nieje iste ci tam budu ako superhrdinovia

9.12.2015 | 10:10:44
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama