Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Jeremiah Danvers se vrátí do seriálu v epizodě Homecoming

Jeremiah Danvers se vrátí do seriálu v epizodě Homecoming

Ke konci první řady jsme se dozvěděli, že otec Alex a zároveň nevlastní otec Kary stále žije a vězní ho Cadmus vedený Lillian Luthor. O záhadné společnosti je prakticky celá druhá řada, ale Jeremiaha jsme si v ní zatím moc neužili. To vše se změní, protože bývalý Superman se do seriálu vrací.

14 0
26.2.2017

Zatím jsme mohli Jeremiaha Danverse vidět pouze v jedné epizodě druhé řady. Nyní se Dean Cain vrací do seriálu zrovna ve chvíli, kdy už se brzo objeví Teri Hatcher, jeho Lois Lane ze seriálu Lois & Clark: The New Adventures of Superman. Jeremiah se objeví ve čtrnácté epizodě a celá epizoda bude pouze o něm. Oficiální synopse zní:

Když je Jeremiah Danvers zachráněn z Cadmusu, Alex a Kara jsou nadšené, že se jejich otec vrátil. Zatímco Danversovi pořádají uvítací rodinnou večeři, aby návrat svého otce oslavili, Mon-El začne být podezřívavý a diví se, jak je možné, že se Jeremiah tak zničehonic vrátil.

(Rodina Danversových. Foto: CW)

Návrat Jeremiaha do seriálu je určitě radostnou zprávou, uvidíme, zda bude radostnou i pro jednotlivé aktéry seriálu. Rodiče Danversovi se v seriálu příliš nevyskytují a jinak tomu nebude ani do budoucna. Jeremiah mohl být ale puštěn Lillian Luthor, která se tak může chtít víc dozvědět o Kaře. Jeremiah jí může poskytnout důvěrné informace.

Druhá a trochu bláznivější teorie je ta, že s jeho osvobozením má něco společného Teri Hatcher a Kevin Sorbo, kteří si v seriálu zahrají dva mimozemšťany, kteří již byli viděni v epizodě Medusa. Jedná se o pár, který pátrá po Mon-Elovi. K čemu by ale potřebovali Jeremiaha? Jelikož má v současné době k Mon-Elovi blízko Kara, Jeremiah by mohl mimozemšťany k němu zavést či zjistit nějaké potřebné informace skrze svou nevlastní dceru.

Diskuze /5

Lex Luthor

tak z Jerym asi něco bude, i to jak osvobodil Karu a Mon-Ela z Cadmusu bylo podezřelé, Lilian pouze potřebovala krev Kary a pak poslala Jeryho at ji odvede, podle mě bude mít Jery vymytý mozek a nevědomky bude pracovat pro Lilian a Cadmus.

#3 ShadowKittyGirl
26.2.2017 | 18:22:30
scottt1

Keby mal vymyty mozog, tak by uz davno prezradil, ze Kara je Supergirl. Lilian to ale nevie.

Je to Teri Hatcher a nie Hatche :)

#3 ShadowKittyGirl
26.2.2017 | 19:56:25
ShadowKittyGirl

#2 scottt1: A jak víš, že to neví? je dost chytrá na to, aby to na sobě nedala znát… Takže souhlasím s #1 Lex Luthor: alespon dokud nebude prokázán opak :-) Každopádně se ale shodneme, že s ním není něco v pořádku. Otázkou je co…

#4 scottt1
27.2.2017 | 1:47:34
scottt1

#3 ShadowKittyGirl: beriem to z toho hladiska, kebyze som ja na jej mieste, tak by som uz davnejsie zacal terorizovat vsetkych, na ktorych Kare zalezi. Hlavne jej mamu, Alex, Jimmy, Winn a CatCo

#5 ShadowKittyGirl
27.2.2017 | 10:47:22
ShadowKittyGirl

#4 scottt1: Důležitost správného načasování, prostě čeká na vhodnou chvíli. Z toho samého důvodu se podle mě zbavila Lillian. Byla moc s tím Cadmusem nápadná a tudíž ne moc chytrá. Na druhou stranu, nebyla by první koho by ty její brejličky ošálili :-) Jen jí to prostě tak úplně nebaštím… :-/

27.2.2017 | 11:36:16
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama