Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Konečně odhaleno, kdo na konci první série dorazil na Zem

Konečně odhaleno, kdo na konci první série dorazil na Zem

První série končila obřím cliffhangerem, kdy na Zem dorazil záchranný modul a poslední záběr nám nenabídl totožnost postavy, která v něm přiletěla. Ještě před samotnou druhou řadou ale už víme, kdo se v ní nacházel.

17 0
26.7.2016

Nedávno jsme vás informovali, že Chris Wood (Kai z The Vampire Diaries) bude dalším hercem, který si zahraje ve druhé řadě. Na Comic-Conu bylo odhaleno, že právě herec Chris Wood se nachází v záchranném modulu, který přiletěl na Zemi. Zůstává tak poslední otázka – koho Chris Wood hraje?

I to se podařilo rozluštit. Chris Wood bude hrát postavu Mon-Ela, dalšího člena z rodiny Elů. S příletem záchranného modulu bylo jasné, že v něm musí být někdo z Kryptonu, což Mon naprosto splňuje. O tom, jakou funkci bude mít Mon-El v seriálu, se zatím neví, ale rozhodně ho uvidíme víckrát než v jedné epizodě.

(Bude tentokrát Chris Wood hrát kladnou postavu? Foto: CW)

V komiksech byl Mon-El poslán na Zemi v podobném plavidle jako Kal-El. I když cestoval v kryptonské lodi, nutně to z něj nedělá čistokrevného kryptoňana. Mon-El je napůl kryptoňan a napůl daxamit. Má podobné schopnosti jako Superman či Supergirl, ale měl by být o něco slabší.

V komiksech Mon-El často používá přezdívku Valor, M'Onel či své jméno Lar Gand. Mon-El je jméno, které mu dal Clark Kent, protože se jistý čas domníval, že by Mon mohl být jeho skutečným bratrem. Co je ovšem důležité, v komiksech byl Mon-El členem Legie superhrdinů, jejichž prsten jsme mohli vidět už v první sérii. Otevře Mon-El cestu k možným crossoverům?

Diskuze /3

Dr_Virus12

hm… tak díky… právě jste mi zkazili mé sny :( já doufal, že to bude SuperDog :(

26.7.2016 | 18:26:09
Billy the Kid

tak když je v té lize superhrdinu tak to nebude zaporák- za mě ok :)

26.7.2016 | 19:28:21
Es

Těším se, Chrise mám moc ráda :-). Superdog by byl S U P E R :-D :-)

27.7.2016 | 17:25:42
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama