Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

M'gann opouští na čas dějiště Supergirl

M'gann opouští na čas dějiště Supergirl

V epizodě The Martian Chronicles jsme se dozvěděli více o M'gann M'orzz, ale dlouho si ji v seriálu neužijeme. Herečka Sharon Leal potvrdila, že na nějaký čas opouští Supergirl a neví, zda se vůbec objeví do konce druhé řady. Bude vám Miss Martian chybět?

12 1
9.2.2017

Miss Martian byla jednou z mnoha lákadel druhé řady, ale nakonec jsme se jí moc nedočkali. Vystoupila celkem v šesti epizodách a v některých se pouze mihla. Jejím vrcholem měla být právě epizoda The Martian Chronicles, kdy ji J'onn J'onzz vůbec poprvé nazve Miss Martian. Sharon ze seriálu na nějaký čas mizí a v dohledné době ji čekat nemáme.

Od této krátké novinky odbočíme k událostem z epizody, v níž se objevil Armek, bývalý milý M'gann M'orzz. Ten v komiksech často operoval se svou partou bílých marťanů, kteří si přezdívali Hyperclan. Armek, jakožto zkušený bojovník, byl považován za svaly celého týmu. Nejčastějším protivníkem Hyperclanu byla v komiksech samotná Justice League. Armek je následně poražen Martianem Manhunterem a Flashem, Manhunter se poté infiltruje do týmu Hyperclan, aby zjistil, po čem bílí marťané jdou. Příběh i vzhled Armeka byl pro seriál dost upraven, můžete se o tom přesvědčit třeba tady.

(Bílého marťana jsme potkali již v první řadě. Foto: CW)

Kromě klasické epizodní zápletky se v seriálu začaly hodně řešit vztahy. Alex Danvers aktuálně randí s Maggie Sawyer, J'onn se zakoukal do M'gann zrovna ve chvíli, kdy ho opouští, a Kara stále pochybuje o svých citech k Mon-Elovi, který na truc začal randit s Eve Teschmacher. Tu jsme naposledy mohli vidět i v epizodě Flashe.

Epizoda byla poměrně přímočará, takže v podstatě není o čem psát. Možná stojí za zmínění a také k zamyšlení, jak je možné, že si do DEO, tajné vládní budovy, může nakráčet téměř kdokoliv. V epizodě The Martian Chronicles to byla právě M'gann, která se náhle v budově objevila. V předchozích dílech to byl zase několikrát James Olsen a jiné další postavy. To má DEO neustále den otevřených dveří? A proč, když se nachází v samotném centru National City, je poháněno reaktorem, který dokáže zničit půlku města?

Postřehy k epizodě 2×10 – We Can Be Heroes
Postřehy k epizodě 2×09 – Supergirl Lives
Postřehy k epizodě 2×08 – Medusa
Postřehy k epizodě 2×07 – The Darkest Place
Postřehy k epizodě 2×06 – Changing
Postřehy k epizodě 2×05 – Crossfire
Postřehy k epizodě 2×04 – Survivors
Postřehy k epizodě 2×03 – Welcome to Earth
Postřehy k epizodě 2×02 – The Last Children of Krypton
Postřehy k epizodě 2×01 – The Adventures of Supergirl

Diskuze /3

Lex Luthor

Škoda doufal jsem, že Kara povede mimozemský tým hrdinů a bude v něm i Miss Martian. Mohli tam dát scénu s Jamesem, jak vejde do své kanceláře a uvidí ji zničenou po souboji Cisca a Gypsy a řekne „co se tady stalo?“ když už tam byla i asistentka tak mu mohla říct o rvačce. Pak si mohla vyjít s Mon-Elem a Kara by tam pak přišla. Místo toho dali do závěru jen budovu Catco a scénu s Mon-Elem jak jde na rande s asistentkou.

9.2.2017 | 17:52:57
HOUND

Když si ta asistentka pro něco šla tak to byl perfektní moment aby se to stalo, stačilo aby vyjekla pak přiběhla rozcuchaná a okomentovala to..

10.2.2017 | 11:34:41
dargen

Sem nejak nepochopil, kam zmizel Winn, kdyz White Martians dosel jako M'gann a pak byl Winn.

10.2.2017 | 20:55:39
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama