Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Mon-El, Miss Martian a další mimozemšťani ve třetí epizodě

Mon-El, Miss Martian a další mimozemšťani ve třetí epizodě

Třetí epizoda byla ve znamení nových postav a kromě prezidentky USA jsme také poznali Mon-Ela z Daxamu, M'gann M'orzz z Marsu a Maggie Sawyer ze Země. Zároveň jsme také zavítali do mimozemského klubu. Co všechno jsme se z epizody dozvěděli?

15 0
27.10.2016

Třetí epizoda Welcome to Earth nám sice představila herečku Lyndu Carter jako prezidentku USA, ale prezidentka nebyla jediným lákadlem epizody. V centru dění není až tak postava samotné prezidenty, ale její vize, čeho chce dosáhnout. V současné době světem lomcuje imigrantská krize a s něčím podobným jsme se setkali i ve třetí epizodě druhé řady.

Prezidentka chce docílit toho, aby mimozemšťané vyšli ze stínů a měli stejná práva jako lidé. V minulé sérii jsme se prakticky setkávali pouze s mimozemšťany, kteří utekli z vězení Fort Rozz, nyní překvapivě zjišťujeme, že na Zemi žije celá řada dalších mimozemšťanů, kteří se nezapojují do všedního života obyčejných lidí. To se ovšem nyní má s prezidentčiným cílem změnit.

V epizodě jsme kromě jiného poznali bar pro mimozemšťany, který náramně připomínal kantýnu v Mos Eisley ze Star Wars. Mimozemšťani zase svým vzhledem připomínali tvory z filmu Muži v černém. Epizoda byla celá o mimozemšťanech a jejich případném zapojení do lidských životů, prezidentka ani nikdo jiný se ovšem nezmínil o meta-lidech, o kterých jsme slyšeli v seriálu poprvé v epizodě Worlds Finest, nebo o jedincích, kteří získali schopnosti nějakým jiným zvláštním způsobem (např. Leslie Willis aka Livewire).

(Kdo je prezidentka Spojených Států? Nebo se jedná o někoho jiného, kdo se za prezidentku pouze vydává? Foto: CW)

Welcome to Earth byla epizoda, která nám měla představit tři silné ženy, které budeme v seriálu vídat – prezidentku USA, Maggie Sawyer a M'gann M'orzz. S první jmenovanou v epizodě zjišťujeme, že prezidentka je mimozemšťanem a už je mnohem snadnější pochopit, proč tak usilovala o zlepšení práv mimozemšťanů. Nyní je to na vás, abyste zkusili uhodnout, kdo ve skutečnosti prezidentka USA je?

V epizodě jsme poznali také Maggie Sawyer, odhodlanou detektivku National City, která pracuje pro vědecké oddělení. Stejně jako v komiksech i tady nachází Maggie zalíbení v ženách, zatím jí padla do oka Alex, uvidíme, zda v budoucnu nebude toužit i po superhrdinské Supergirl. Ostatně v komiksech Maggie randila s jinou superhrdinkou – Kate Kane, která je lépe známá jako Batwoman.

Poslední jmenovanou ženou, kterou budeme v seriálu vídat, je M'gann M'orzz, poslední žijící dcera Marsu. J'onn J'onzz tak zjišťuje, že není posledním žijícím obyvatelem Marsu, jak si donedávna mylně myslel. V epizodě jsme také poznali Mon-Ela, který přiletěl z planety Daxam. Zatím to tak vypadá, že by Mon-El měl být spíše spojencem Kary, ale opravdu to tak bude, když víme, jak Chris Wood dokáže skvěle hrát záporné postavy?

V epizodě jste si také mohli všimnout celé řady narážek na Wonder Woman (zmínka o letadle), E.T. mimozemšťanovi a také na zvláštní zařízení Leny Luthor, které dokáže identifikovat, zda je dotýčný člověk mimozemského původu. Něco podobného jsme viděli v seriálu Flash na Zemi 2, kde toto zařízení vymyslel Harrison Wells.

Jak se vám epizoda líbila? Která nová postava je vám zatím nejsympatičtější? A co říkáte na mimozemský bar?

  • vlcsnap-2016-10-26-20h20m19s192-b2d05fc761a654f286a48cd2de16aacb.png
  • vlcsnap-2016-10-26-20h20m31s55-3efd4a503424210fc1a781cec1f6265e.png

Diskuze /1

Billy the Kid

jsem zvědavý co se vyklube z prezidentky :)

27.10.2016 | 18:31:59
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama