Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Oficiální synopse první epizody

Oficiální synopse první epizody

Stanice CW zveřejnila synopsi první epizody, ve kterém nastiňuje děj. Hned od začátku řady to bude jízda a kromě dopředu avizovaného Supermana se můžeme těšit na Mon-Ela a Metalla. Těšíte se na druhou řadu Supergirl?

15 0
28.9.2016

Supergirl zavítá na obrazovky CW již 11. října a hned v úvodních dvou epizodách seriálu pomůže Superman. Snad se jeho přivedení do seriálu odrazí na sledovanosti a celé show se bude podobně dařit jako stanici CBS. První epizodu režíroval Glen Winter, o scénář se postarali samotní tvůrci seriálu Greg Berlanti a Andrew Kreisberg.

Díky uniklým informacím a fotografiím víme, že hned v první epizodě nás čeká Mon-El v podání Chrise Wooda, o kterém nevíme, zda bude klaďas či padouch. V prvních dvou epizodách se ale určitě můžeme těšit na Metalla a i Cat Grant, která nás ale možná hned po úvodních dvou dílech na nějaký čas opustí.

2×01 – The Adventures of Supergirl 

Premiéra: 11. 10. 2016

Stanice SW představuje nového hrdinu, který bude pomáhat Supergirl – Když se v National City objeví nová hrozba, Kara/Supergirl začne spolupracovat se svým bratrancem Clarkem Kentem/Supermanem, aby hrozbu odvrátili. Kara je ráda, že člen její rodiny zavítal do města, ale Alex to moc netěší. Mezitím Hank a Supergirl jsou překvapeni, koho nacházejí v záchranném modulu, který dorazil na Zem.

Zdroj: CBS, CW

Diskuze /4

Scyther

Mam takový pocit že Mon-El byl vždy klaďas tak snad to nebude naopak.

#3 HellTsuku
28.9.2016 | 19:06:53
Billy the Kid

už aby bylo uterý 12:října

28.9.2016 | 20:17:21
HellTsuku

#1 Scyther: No už Indingo byla by normálně kladná a zde byla zlá

29.9.2016 | 6:55:23
Chomy/Ema

Už se těším :D

29.9.2016 | 17:44:58
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama