Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Podzimní finále je za námi, co nás čeká dál?

Podzimní finále je za námi, co nás čeká dál?

Epizoda Medusa byla v tomto roce nečekaně poslední a na další pokračování seriálu si musíme počkat až do 17. ledna. I když nás další kapitola Supergirl s názvem Supergirl Lives čeká až za zhruba čtyřicet dní, už nyní víme pár informací o tom, co nás ve zbytku řady čeká.

20 0
9.12.2016

Seriály Arrow a Flash mají každoročně podzimní finále v deváté epizodě. Supergirl je na stanici CW nováček a tak nebylo jasné, jaká epizoda bude mapovat podzimní finále. Tak nějak se obecně předpokládalo, že by posledním dílem v tomto roce mohla být epizoda Supergirl Lives, kterou režíruje nadšenec komiksů Kevin Smith. O jeho epizodě jsme již několikrát psali.

Nicméně nakonec byla podzimním finále minulá epizoda Medusa, která otevřela dveře crossoveru. Asi to většinu z nás zaskočilo, protože stanice CW nijak předem neoznámila, že se bude jednat o podzimní finále. Stanice se většinou snaží zvýšit svou sledovanost jakoukoliv reklamu a není žádným tajemstvím, že premiéry nových řad a právě podzimní finále a také finále celé řady mají zpravidla největší sledovanost. Na další epizodu si tak musíme počkat až do 17. ledna příštího roku.

(Fanouškovský plakát Supergirl. Foto: Deviant art Johna Gallaghera)

Na co se můžeme těšit? Pokud jste neviděli celý crossover, tak vám prozradíme, že v epizodě Invasion! v seriálu Legends of Tomorrow dostala Kara Danvers od Cisca zařízení, které jí umožní cestovat mezi vesmíry. Nyní by tedy neměl být žádný problém, aby se Kara objevila v jakémkoliv jiném komiksovém seriálu stanice CW. Toto zařízení by měla už brzy využít, protože nás začátkem roku 2017 čeká crossover se seriálem Flash, kde si hlavní představitelé obou seriálů zazpívají ve speciální muzikálové epizodě. A možná se přidáVictor GarberLegends of Tomorrow.

V příštím roce by se měla objevit postava, která si říká Mr. Mxyzptlk, což je klasická záporná postava Supermana, která se poprvé v komiksech objevila už v roce 1944. Zatím se neví, kdo by pana Mxyzptlka mohl hrát, ale proslýchá se, že by se mohl objevit v muzikálové epizodě. Mxyzptlk je zábavná postava, tudíž by se konceptem do hudebně laděného dílu hodil. Poslední zprávy hovoří o tom, že by se měl objevit rovnou ve dvou epizodách.

Nic víc se zatím o zbytku druhé řady neví. Zřejmě se dále bude řešit organizace Cadmus, Lillian Luthor a případné zapojení Leny. Své poslední slovo určitě neřekl ani Cyborg SupermanJeremiah Danversem. I přes zimní pauzu vás budeme o novinkách informovat, proto určitě nezapomínejte náš web navštěvovat.

Diskuze /10

Baltik

Těším se na výslovnost pana Mxyzptlka :D

9.12.2016 | 18:16:31
Billy the Kid

škoda taky jsem čekal že bude ještě jeden díl, no nic už aby byl 17 leden :)

9.12.2016 | 19:05:36
HellTsuku

https://www.youtube.com/watch?… No snad s ním bude velká sranda

9.12.2016 | 20:38:32
martin21000

Škoda té muzikálové epizody :/ muzikály vůbec nemusím. Snad to bude aspoň dobře zvládnuté.

9.12.2016 | 21:41:26
Lex Luthor

Na muzikálovou epizodu se moc netěším, ale pokud do ní dají pana Mxyzptlka tak snad bude dobrá, viděl jsem ho v komiksech, vtipná postava. Nejvíc mě ted zajímá, jak dopadne Lena Luthor, mohl by konečně být Luthor, který je na straně dobra?

#6 tom99
10.12.2016 | 13:28:42
tom99

#5 Lex Luthor: Lena se zatím zdá být hodná. Podle mě ale nakonec bude zlá. Lillian bude hrát jenom druhé housle a Leně se něco stane, což jí přesvědčí, že mimozemštani jsou zlí. Převezme Cadmus a bude… Aspoň to si myslím :-)

#7 Stardos #8 I Like Al Sah-Him
webmaster
10.12.2016 | 13:48:29
Stardos

#6 tom99: To nesmí! Zakazuju ji to :D !

10.12.2016 | 18:33:35
I Like Al Sah-Him

#6 tom99: Podľa mňa Lena bude taká neutrálna, možno časom začne cítiš niečo ako nespravodlivosť kvôli mimozemšťanom, ale potom sa jej Kara ukáže že ona je supergirl a ona jej bude pomáhať. Alebo ich vzťah dopadne ako v seriály iZombie keď spolubývajúca hlavnej postavy ziszila to, že jej BF je vlastne zombie a odišla na zopár dielov, potom sa vrátila a postupom času sa ich vzťah nejako ukľudnil, vrátil do normálu :D

10.12.2016 | 21:02:01
I Like Al Sah-Him

A čo sa týka ďalšej epizódy, tak predpokladám že keď Kara prišla na E1 pomôcť v crossovery, tak tam možno čas ubehol rýchlejšie alebo ja neviem, že Supergirl bola dlho „nezvestná“ na tom s38, vyparila sa na dlhšiu dobu a teraz sa objaví ako nič no všetci budú na ňu trochu naštvaný kde bola :D

10.12.2016 | 21:05:13
Lex Luthor

Trochu z jiného soudku v seriálech jsou tři nejmocnější superhrdinové Green Arrow, Supergirl, Flash, ve filmech Batman, Wonder Woman a Superman, kterou verzi máte radši.

15.12.2016 | 11:30:52
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama