Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Potvrzeno: Supergirl zůstane na Zemi 3

Potvrzeno: Supergirl zůstane na Zemi 3

Supergirl si zítra odbude svou premiéru druhé řady na stanici CW, ale už nyní víme, že žádné sloučení Země 3, kde se hrdinové z National City nachází, se Zemí 1 konat nebude. Bylo to oficiálně potvrzeno Andrewem Kreisbergem.

17 4
10.10.2016

S přesunem seriálu ze stanice CBS na CW se tak trochu počítalo, že Supergirl se letos definitivně přenese ze Země 3 na Zemi 1, kde jsou všichni ostatní hrdinové ze seriálů Arrow, Flash a Legends of Tomorrow. Navíc je v plánu několik crossoverů a pro scenáristy by bylo mnohem snadnější, kdyby se nemuselo cestovat mezi dimenzemi a téměř jakákoliv postava by mohla navštívit postavy z National City a opačně.

Letos se navíc v seriálu Flash vytvořila zcela nová časová linie, která byla vytvořena Barrym Allenem v epizodě Flashpoint. Spekulovalo se, že nějak během této události se sloučí Země 1 se Zemí 3 a od druhé řady Supergirl budeme vídat na Zemi 1 s ostatními hrdiny ze stanice CW. Nyní ale bylo oficiálně potvrzeno, že nic takového čekat nemáme.

(Pokud dojde na rande, bude se muset cestovat mezi dimenzemi. Foto: CBS)

Andrew Kreisberg to potvrdil v krátkém interview:

Ne, k žádnému sloučení nedojde. Když bude chtít Kara vidět nějakou jinou postavu z našeho světa, bude muset cestovat mezi dimenzemi. Naším světem myslím svět, kde je Flash, Green Arrow a Legendy.

Je to poněkud překvapivá zpráva, protože se obecně počítalo, že nakonec ke sloučení obou Zemí dojde. Nicméně to neznamená, že bychom Supergirl vídali v ostatních seriálech o to méně. Ve čtyřhodinovém crossoveru ji určitě můžeme čekat, byla také vidět v nejnovějším traileru na Legends of Tomorrow a navíc nás také čeká další crossoverová epizoda, ve které si Melissa Benoist zazpívá s ostatními herci z jiných seriálů.

Na druhou stranu – nic netrvá věčně a není vyloučeno, že někdy v budoucnu ke sloučení dojde, jen si tvůrci nechávají tuto událost, až bude vhodnější příležitost. Navíc, dle nového traileru k druhé epizodě třetí řady Flashe to vypadá, že cestování mezi dimenzemi bude naprosto běžná věc, takže se opravdu nemusíme bát, že bychom Karu Danvers vídali o to méně.

Diskuze /10

Billy the Kid

už se těšíííííííím :)

10.10.2016 | 17:19:08
Chomy/Ema

No konečně něco zajímavého ke crossoveru :D

10.10.2016 | 21:43:53
Kennymcc

Ja bych v tuto chvili ani nebral zcela doslova to, co momentalne prohlasil Kreisberg. Radeji bych si pockal na to, co se vyvrbi asi predevsim z hratek s casem a realitami v serialu The Flash :)

10.10.2016 | 23:22:34
Kennymcc

Mimochodem je nekde oficialne uvedeno, ze SuperGirl je ze Zeme-3? Jelikoz co vime jiste je, ze Jay Garrick je ze Zeme-3. A v epizode S01E18: Worlds Finest se moc Kara netvarila, ze by kdy slysela o nekom jako Flash :)

#9 Billy the Kid
10.10.2016 | 23:26:34
Lameduck

Jay Garrick řekl, když se ho ptali kde je jeho domov, že oni by to nazývali Země-3, ne že je ze Země-3. Nevěděl totiž, že Barry kromě Země-2 navštívil ještě další Zemi(tu kde je Supergirl). Kdyby to věděl, řekne že by to nazývali Země-4.

#6 Kennymcc
11.10.2016 | 0:16:34
Kennymcc

#5 Lameduck: Ano takto to klidne muzou debilne oduvodnit, to bych si pak pripadal ze to oduvodneni delalo nejaky decko nebo tak neco :D

11.10.2016 | 9:34:19
Alenn

A země 5 nebude? Co třeba ten ze země 6, BobulMentol?

#8 Narcis123
11.10.2016 | 14:43:01
Narcis123

#7 Alenn: BobulMentol ma uplne rozsekal :D :D :D

11.10.2016 | 17:01:14
Billy the Kid

#4 Kennymcc: zoom- garricka unesl, nikde neni napsáno kdy? , kara je na zemi 14 let, takže ho mohl unest i dříve v čase :) , a k trhlinám- cisco ze země dva jí uměl otevřít- už to umí i cisco ze země 1 takže to muže byt stabilní brána i na zemi 3, toť k tomu že supergirl muže klidně zůstat na zemi 3

#10 Kennymcc
11.10.2016 | 19:51:11
Kennymcc

#9 Billy the Kid: To sice mohl, ale Jay Garrick by byl na Zemi-3 velmi dobre znamy jako Flash, jenze o nem nikdo nikdy na E-3 neslysel (klidne tu vymysli zarucenou teorii o tom jak Zoom Jay Garricka ukradl ve chvili, kdyz byl jeste v komatu po zasahu bleskem anebo jiny zaruceny teorie :D ). Takze dokud to nekdo oficialne z tvurcu nepotvrdi z jake Zeme je SuperGirl, tak s E-3 muzem tezko pocitat!!! Jooo ale klidne o tom tady muzete spekulovat a zduvodnovat, jinymi slovy prat si to, jak chcete :) Rozhodne fantazii se meze nekladou :D

11.10.2016 | 22:16:35
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama