Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Supergirl se možná přesune na stanici CW

Supergirl se možná přesune na stanici CW

Stále nebyla stanicí CBS objednána nová řada. Nyní už možná máme odpověď, proč tomu tak je a na co CBS čeká. Přesune se dívka z oceli na stanici CW k ostatním komiksovým seriálům?

25 0
10.5.2016

Supergirl byla svěží novinkou na stanici CBS a sledovanost seriálu byla velice oslnivá, ostatně jak se o tom můžete přesvědčit u jednotlivých epizod, takže zůstává záhadou, proč CBS ještě neobnovila Supergirl pro druhou řadu. Podle serveru The Wrap příští rok uvidíme seriál na stanici CW.

Podobný scénář jsme zažili loni u seriálu Constantine, kdy se uvažovalo, že seriál bude přesunut k ostatním komiksovým seriálům na CW. Nakonec to sice pro Constantina nedopadlo dobře, ale hlavní postava se alespoň objevila v seriálu v Arrow. CBS, ačkoliv minulý rok hodně usilovalo o seriál s ženskou postavou, nyní možná zvažuje, zda seriál nedarovat stanici CW.

(Rozšíří stanice CW své portfolio i o Supergirl? Foto: Variety)

Supergirl je jedním z nejnákladnějších seriálů CBS, což může být jeden z důvodů, proč se chce seriálu stanice stavit. Navíc, když má za sebou seriál crossover s Flashem, nejpravděpodobněji se otevřeli dveře novým možnostem. Dále se také spekuluje, že by se druhá sezóna Supergirl mohla natáčet ve Vancouveru kvůli nižším nákladům na natáčení.

Ve Vancouveru se natáčí většina seriálů stanice CW, což by podporovalo zprávu serveru The Wrap, že se na CW skutečně Supergirl stěhuje. Samotné natáčení první řady probíhalo v Los Angeles, kde je natáčení nákladnější než ve Vancouveru. O tom, jak to bude s druhou řadou Supergirl, bychom se měli dozvědět v rámci několika týdnů. O aktuálním průběhu vás budeme informovat.

Uvítali byste přechod Supergirl na stanici CW, kde je většina komiksových seriálů DC světa?

Diskuze /9

Amper

Mě to přijde děsně smutný pro Constantina, který měl potenciál a CW ho zkrátka nevzala, dala ho do pár epizod Arrowa (kde byl skvělý a oživilo to seriál) a místo toho přemýšlí, že vezmou další teenage seriál. Vim, že CW má být pro teenage, ale upřednostnit Supergirl před Constantinem? To mě celkem štve. Pro rýpaly, neříkám, že Superigirl je špatný seriál.

#3 Blahar #9 hmyzovrah
10.5.2016 | 18:46:42
Honiik

Justice league of CW :D

10.5.2016 | 19:41:36
Blahar

#1 Amper: Tak on Constantine nebyl moc sledovany ani na NBC a lze očekávat ze na CW by to ještě kleslo, takže by to byl dost risk, takhle krásne osvěžil aspoň Arrowa, ale taky me to mrzí, hrozne me ten seriál bavil:/

10.5.2016 | 20:00:31
Billy the Kid

byl bych rád, jestli se přesune , k lepším kolegum :)

10.5.2016 | 20:54:42
JoeySid

Sledovanost oslnivá rozhodně bohužel nebyla, jinak by se CBS nerozhodovala v hodině dvanácté co se Supergirl. Pro CW by seriál nebyl žádný dar – CW je tv vlastněná společnostmi CBS a Warner Bros. Hlavní důvod zmiňovaného teoretického přesunu by byl nižší rozpočet a také věrné CW publikum, které by zajistilo seriálů dostačující věhlas a mohl by dál snad i léta pokračovat. Upfronts se blíží, takže brzy budeme vědět víc.

10.5.2016 | 23:11:50
Nickname1

Tohle si CW nezaslouží, má teď horší obodobí, ale tohle to je hodně pod jejich ligu.

11.5.2016 | 18:24:33
NoP.NoG.

1. Flash 2. Arrow nejlepší

12.5.2016 | 13:13:19
patasde

už se na CW přesunula a potvrzena serie 2

12.5.2016 | 23:08:23
hmyzovrah

#1 Amper: nerikam ze supergirl me nejak extra vzala, krom par epizod, ale konstantin-magie, spise tema do pohadek nez do komiksu. jinak u me jasne vede gangster/komiks serial Gotham! tam je to plny seriovych vrahu, psychopatu a gangsteru. Gotham proste vede!

22.5.2016 | 23:11:01
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama