Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Totožnost Hanka Henshawa odhalena

Totožnost Hanka Henshawa odhalena

Od začátku seriálu byl Hank podivný a hned ve druhé epizodě seriálu jsme zjistili, že není jen tak obyčejný člověk. Sedmá epizoda definitivně odhalila, kdo skutečně Hank Henshaw je. Pokud jste epizodu neviděli, nedoporučujeme číst dál.

16 0
23.12.2015

Ještě před začátkem seriálu se řešilo, zda se Hank Henshaw jednou v seriálu stane Cyborg Supermanem. Druhá epizoda Stronger Together nám definitivně odhalila, že Henshaw sice je mimozemšťan, ale až v sedmé epizodě Human For a Day jsme se dozvěděli, že Hank Henshaw je skutečně:

J'Onn J'Onzz nebo lépe známý pod jménem Martian Manhunter

Někteří z vás to mohli tušit už od začátku a dokonce už i u nás v komentářích se párkrát objevilo, že Hank by mohl být Martian Manhunter. Seriál tak přináší další ikonickou postavu z DC Comics a my můžeme být jen zvědaví, jak s touto postavou tvůrci naloží.

(Líbí se vám podoba Martiana Manhuntera? Foto: CBS)

Kým byste chtěli, aby byl "Hank Henshaw" v seriálu?

87%
10%
2%
1%
83 hlasů

Diskuze /7

ČéEča

Jako vážně TEN Martian Manhunter?

23.12.2015 | 19:38:58
Bodis

Taky jsem tušil že to je on. Docela mi připomínal postavu ze Smallvilu, kde taky byl pokud se nepletu. A taky mu svítily červěně oči.

23.12.2015 | 19:59:58
azoxid

Hele je normální, že ho jentak přepral kryptoňan ? Jsem si myslel že je úplně super OP..

#4 Denko069 #5 HellTsuku #6 scorpio
23.12.2015 | 21:50:24
Denko069

#3 azoxid: Je možné, že táto verzia MM je slabšia ALEBO nechcel vzbudiť podozrenie.

23.12.2015 | 21:58:22
HellTsuku

#3 azoxid: Myslím, že nechtěl jen vzbudit podezření bylo tam moc lidí.

24.12.2015 | 7:48:13
scorpio

#3 azoxid: Ono je je všeobecně podle mě blbý srovnávat kryptoňany a marťanský lid. Pravda je taková že ačkoliv obě dvě rasy mají podobné schopnosti (až na to že Marťani mají navíc telepatii a Shapeshift). Kryptoňani sice telepatii v nějaké verzi mají, ale ta není (alespoň v případě Clarka) tak rozvinutá. I přes to měl však Superman vždy jistou odolnost vůči psychickým útokům a to se teoreticky může vztahovat i na jeho rodáky. Kolem a kolem si myslím že se Hank nedokázal tak kvalitně ubránit protože v té chvíli zrovna nebyl ve své kůži (pun intendet). :D Spíš se musel soustředit na svou kamufláž. Přeci jen kdyby to byl takový zelený maňásek celou dobu tak by se do něj ten kryptoňan možná ani nepouštěl :D

#7 Alchymista
24.12.2015 | 8:34:19
Alchymista

#6 scorpio: Best comment 2015

24.12.2015 | 10:02:42
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama