Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

V epizodě Supergirl Lives si zahraje Harley Quinn

V epizodě Supergirl Lives si zahraje Harley Quinn

Kevin Smith aktuálně natáčí epizodu Supergirl Lives a neustále fanouškům servíruje jednu fotku za druhou z placu a informuje je, co se aktuálně děje na natáčení. Kevin se také zmínil, jak vůbec přišel k natáčení Supergirl. V podzimním finále si také zahraje Harley Quinn.

16 0
6.11.2016

Kevin Smith režíruje podzimní finále seriálu a jeho epizoda dostala název Supergirl Lives, která odkazuje na slavný komiks Supermana, který se jednoduše jmenuje Superman Lives. Kevin aktuálně tuto epizodu natáčí a neustále se na svém facebooku chlubí, co se aktuálně děje na place. Níže se můžete podívat na jednu z posledních fotek.

Kevin je neustále pozitivní člověk, takže se nemůžete divit, že pěje samou chválu, co právě dělá, co natáčí, jak dobrý je scénář a podobně. Je to zkrátka správný geek. Kevin si na place pochvaloval Melissu BenoistChyler Leigh, kteří jsou Kevinovými nejoblíbenějšími sestrami v seriálovém světě vůbec.

This is what your face always looks like while working on @supergirlcw! I spent yesterday shooting with @melissabenoist & @chy_leigh as my favorite siblings on TV, the Danvers sisters. I love all the flying and punching of villains on #Supergirl… but I tune in for portrayals of sibling revelry so sincere and supportive that it really makes me feel like I missed out on something in life by not being a girl with a sister. As a huge fan of the show, seeing that dynamic on display both on & off camera yesterday was like drinking insanely good hot cocoa that warms your insides and fills you with joy. And on top of that? Yesterday was my first day shooting the Super suit! It is as glorious in real life as it looks on the show (and the cape is heavy – not just metaphorically speaking but also simply weight-wise). Me-Me and Chy-Chy brought the major feels when we were rolling but between takes they're both legit funny. It's cool watching them go from goofing around before „Action“ is called to delivering dire dialogue about impending universal doom. Nice, nice kids. The whole damn crew is fulla nice, talented kids. We shot nearly eight pages yesterday but managed to wrap 40 minutes early. Tonight is Shoot Day 3 of 9– which includes watching the amazing FX and stunt folks on this show flip a speeding car! Up, up and away… #KevinSmith #melissabenoist #chylerleigh #nationalcity #vancouver #supergirlseason2

A photo posted by Kevin Smith (@thatkevinsmith) on <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2016–10–28T19:24:59+0­0:00“>Oct 28, 2016 at 12:24pm PDT</time>

V epizodě si zahraje i dcera Kevina Smithe, která se jmenuje Harley Quinn Smith. Ano, čtete správně. Kevin je známý svou láskou ke komiksům vydavatelství DC. Tak proč nepojmenovat svou dceru po jedné z ikonických záporaček z Batmanova světa? Harley Quinn v poslední době zná úplně každý, především díky Margot Robbie, která tuto postavu ztvárnila v Suicide Squad.

Harley Quinn Smith přesto nyní nemá lehkou situaci. Na sociálních sítích jí fanoušci seriálu píšou komentáře, že je v seriálu jen díky svému otci. To, že má tato sedmnáctiletá herečka talent, může ovšem dokázat v epizodě Supergirl Lives. Kevin Smith byl také jeden z mála lidí, který si na konci minulé série správně tipl, že v záchranném modulu bude Mon-El:

Byl jsem takhle na schůzce s Andrewem Kreisbergem a ptám se ho, kdo byl na konci první řady v záchranném modulu. A Andrew na mě: kdo myslíš? Hned jsem věděl, že je to test. Tak jsem se ho zeptal, zda můžou použít postavy z Green Lanterna. Může to být Sodam Yat? A pak jsem jen dodal, že pokud si to chtěli udělat tvůrci jednoduchý, tak tam bude Mon-El. A Andrew na to odpověděl, že jsem to správně uhodl a přesně kvůli tomuto důvodu si mě najali, protože mám přehled o komiksovém svě­tě.

Co myslíte, že se stane v epizodě Supergirl Lives? A když už jsme u toho, byli byste rádi, kdyby se v seriálu objevila postava Harley Quinn?

Zdroj: CBS, CW

Diskuze /5

Kafka Tamura

„Harley Quinn Smith“ :D Dobře Kevin.

6.11.2016 | 16:18:52
Stardos

A já že tam bude Harley…

6.11.2016 | 16:28:50
levopotak

A kdo není někde z protekce nebo po známosti. Lidi co to píší jsou stejně v tatíčkově firmě a čekají až ji převezmou, ale to jim už nepříjde… Jde jen o posr*** žárlivost mezi lidmi, kdyby měli příležitosti tak to udělají taky a příležitosti mění většinou lidi v nemorální zrůdy.

#4 Stardos
6.11.2016 | 17:49:57
Stardos

#3 levopotak: A hlavně, musí někde začít, většina obvykle začíná díky nějaké známosti

#5 Billy the Kid
6.11.2016 | 18:19:30
Billy the Kid

#4 Stardos: a nebo u porno časaku ( schwarzenegger, chan :) )

6.11.2016 | 18:50:11
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama