Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Ve finále se Kara bude muset spojit s nečekaným spojencem

Ve finále se Kara bude muset spojit s nečekaným spojencem

Konec druhé řady se už neprodleně blíží, a tak se na internetu objevily první zprávy, co máme ve finále čekat. Kromě návratu Cat Grant se můžeme těšit na to, že se do centra dění opět dostane projekt Cadmus a i Mon-Elova matka. Co se podle vás ve finálové epizodě stane?

21 0
14.5.2017

Finále bude pro Karu Danvers velice obtížné. Jelikož se bude muset (alespoň částečně) uzavřít dějová linka s Cadmusem a Rheou, finále bude opravdu nabité. Kara se tak bude muset vypořádat s naprosto dvěma odlišnými skupinami. Všichni určitě znáte pořekadlo nepřítel mého nepřítele je můj přítel. To bude heslo, které by mělo vystihovat poslední epizodu druhé řady.

Zdá se, že se Supergirl bude muset spojit s Cadmusem, aby společně dokázali porazit Rheu. Jelikož je Rhea mimozemšťan, Cadmus v čele s Lillian Luthor ji rozhodně mít rádi nebudou. Zápletka ohledně Mon-Elovy matky by tak měla být vyřešena do konce řady. Cadmus nás může provázet ještě příští rok. Jelikož bude jednou z hlavních postav Lena Luthor, tak je to dost pravděpodobné.

(Myslíte si, že někdo ve finále umře? Foto: CW)

Herečka Katie McGrath zatím neprozradila, zda bude příští rok její postava již na straně zla. Možná se ale to dozvíme ve finále druhé řady. Tvůrci zatím neplánují, že by v seriálu představili dospělého Lexe Luthora, ale McGrath má jasno, koho by chtěla v roli vidět. Ideální volbou by podle ní byl Bruce Willis. Jedná se ale pouze o zbožné přání herečky, hvězdu typu Willise rozhodně příští rok v seriálu čekat nemůžeme.

Po dvacáté epizodě s názvem City of Lost Children, která byla zaměřená na Jamese Olsena, který ve druhé řadě moc prostoru nedostával, se dostáváme k samotnému vyvrcholení druhé řady. Synopse k posledním dvěma epizodám nejsou moc sdílné, ale i tak si můžeme udělat malinkou představu, co nás vlastně ve finále čeká.

2×21 – Resist

Supergirl neví, zda má poslechnout nové rozkazy prezidentky USA. Mezitím se do National city vrací Cat Grant.

2×22 – Nevertheless She Persisted

Supergirl vyzívá na souboj Rheu, aby zachránila National City. Superman se mezitím vrací do města a Cat Grant dává Supergirl velice moudrou radu.

Těšíte se na finále druhé řady? Co se v posledním díle této sezóny stane podle vás se Supermanem?

Diskuze /11

Vojtislav

Nečekaní spojenci jsou asi letos v módě..

#4 agent thompson #8 azoxid
14.5.2017 | 18:54:51
CoRnDuCK

Bruce Willis jako Lex Luthor?? Vždyť je mu 60 let ne??

#3 Stardos
14.5.2017 | 19:07:05
Stardos

#2 CoRnDuCK: Myslím, že by ho zvládli namaskovat aby vypadal na méně :D

14.5.2017 | 19:20:10
agent thompson

#1 Vojtislav: Tos trefil :D Letos jsou snad všude Arrow, Flash, Supergirl dá se počítat i Legends of Tomorrow (Ripova spolupráce s Legion of Doom) . Víc toho zatím nesleduju…

14.5.2017 | 21:14:27
SikyCZ

S tím willisem pobavili :D noo jsem zvedavej jak se zbavej celé Daxamitské flotili, asi si nakonec nechá Rhea promluvit do duše a taky očekávám zoda :D

14.5.2017 | 22:17:28
Quinzel

Už vidím jak chamtivec Bruce Willis bude hrát v seriálu, když odmítal vedlejšáky za miliony dolarů. :-D

14.5.2017 | 22:57:40
Lex Luthor

S invazí si asi Kara poradí tak, že vyzve vůdce na souboj klasika, nebo promluvou do duše taky klasika, ale byl bych rád kdyby to bylo jinak nějaké té bitvy o Zem se asi dočkáme, rád bych však v závěru uviděl zrození týmu Legion of Superheroes

#10 červený gumáky
15.5.2017 | 0:34:37
azoxid

#1 Vojtislav: První věc co mě napadla.

15.5.2017 | 1:12:42
FikinCZ

Spíš bych tipoval jako spojence Zoda, jelikož to byl generál vojsek na Kryptonu tak Daxamity určitě rád nemá :D

15.5.2017 | 8:53:51
červený gumáky

#7 Lex Luthor: to by bylo super. Legion of Superheroes by byla parada!!!

15.5.2017 | 13:48:15
Roxolanka

Tak ja si taky tipnu. Podle me nakonec Rheu zabije Mon-el, protoze nebude jina moznost aby zachranil Karu a jelikoz se z nej pak ofiko stane kral, tak zastavi invazi a odcestuje s nima na Daxam.

18.5.2017 | 17:57:10
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama