Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Bloodlines nebude samostatným seriálem

Bloodlines nebude samostatným seriálem

Po odvysílání dílu, který měl být pilotním pro případný spin-off, vznikly mezi fanoušky seriálu Supernatural dvě skupiny- pro a proti novému seriálu. Pokud jste byli proti, budete s rozhodnutím stanice CW spokojeni, protože celý seriál pro příští rok nebude objednán.

Jste s rozhodnutím stanice CW spokojeni? Nebo si myslíte, že Bloodlines měl potenciál?

0 0
8.5.2014

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /8

topr harley

Byla to strašná kravina.

8.5.2014 | 22:59:30
Lucifrid

Opravdu mi to nevadí. Sice to mohlo být zajímavé z pohledu té mytologie, ale nebyla tam žádná zajímavá (=charismatická) postava. Za celý díl jsem se nezasmála nebo nelekla nebo nedivila… bylo to nudné a o ničem.

webmaster
8.5.2014 | 23:17:12
flattery

mě je to v podstatě celkem jedno ale bloodlines mě nezaujal, celkem zbytečná epizoda se spoustou keců kolem, podle mě správné rozhodnutí :)

9.5.2014 | 1:15:41
thera

Škoda, myslím, že bych na to i koukla. Sice mi to nepřipomínalo Supernatural, ale víc Deníky, ale možná by bylo zajímavé, kam by se to dál ubíralo.

čestný člen redakce
9.5.2014 | 9:10:32
lilith23

Nič iné som ani nečakala po tej hrôze čo nám naservírovali, takže veľká spokojnosť :)

9.5.2014 | 14:18:46
lechuza

Hrozně jim úspěšný spin-off přeju, ale myslím si, že celý koncept Bloodlines byl naprosto v rozporu se základy univerza Supernatural. Všechny důvody, pro které se Supernatural lišil a pro které byl a snad stále je tak oblíben, se naprosto ztratily. Vycucali si z prstu tuctový seriál a přilepili ho k „ověřené značce“. Takže jsem ráda, myslím, že by to zanechalo na seriálu černou skvrnu :-).

10.5.2014 | 6:59:33
Bauli

UFFF! Když sem viděla tu epizodu, tak sem začala o Supernatural mít obavy, jestli nepůjdou do kopru, díky hodně nepovedenýmu spinn-offu. Uff!!!

10.5.2014 | 11:45:22
ccrazyjaney

Podle mě je to škoda. Nathaniel Buzolic si zasloužil být hlavní postava v seriálu a mělo to zajímavý děj, mohli s tím dobře pracovat.

29.5.2014 | 10:58:52
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama