Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Bobby a Rufus se vracejí do seriálu

Bobby a Rufus se vracejí do seriálu

Smrt neznamená v Supernatural nikdy konec. Proto všichni fanoušci jistě zajásají radostí, že se v jedenácté řadě opět setkáme s dvěma velmi oblíbenými (ačkoli dávno mrtvými) postavami – Bobbym a Rufusem.

23 0
14.1.2016

Bobby a Rufus jsou zpět!

Podle TVLine, Jim Beaver (Bobby Singer) a Steven Williams (Rufus Turner) se vrátí v průběhu jedenácté řady, aby si zopakovali své role lovců.

Bobby byl zabit během sedmé řady a Rufus zemřel v řadě šesté, ačkoli se oba vrátili ze záhrobí. Ale v nové epizodě je neuvidíme v Nebi nebo jako duchy, ale ve flashbacku. Jak již bylo zmíněno Bobby byl zabit před 4 řadami, ale objevil se zatím v každé další řadě, ačkoli jen v jednom díle (ve snu, v Nebi a v Pekle). Flashback je další z možností, jak přivést Jima Beavera zpátky do seriálu. Co se Williamse týče, bude to jeho první návrat od sedmé řady, kdy se zjevil Bobbymu, když umíral.

Podle producenta Jeremyho Carvera bude epizoda o případu, který před lety vyšetřoval Bobby a Rufus a teď se k němu vrací Sam a Dean. Flashbacky tedy budou zobrazoval staré kamarády, jak spolupracují na případu a budou probíhat na dějové linii s pátou řadou.

Co nás čeká dále?

Ve dvanácté epizodě nás jako hostující hvězda navštíví herečka Dee Wallace (E.T.mimozemšťan) a dále v epizodě patnácté Mike “The Miz” Mizanin, známý americký wrestler. Epizoda by se měla odehrávat na malém městečku ve wrestlerském prostředí a měla by být velmi zábavná.

O ději dalších dílech jedenácté řady zatím není přesně jasno. Jasné ale je, že prezident The CW Mark Pedowitz chce vidět Supernatural nadále, tedy v řadě dvanácté. Pedowitz na zimní tiskovce Television Critics Association, prohlásil, že Jaredovi a Jensenovi se daří skvěle, a že seriálu se daří také celkově lépe než loni. Ačkoli tedy dvanáctá řada nebyla oficiálně potvrzena, vypadá to velmi nadějně.

Těšíte se na návrat Bobbyho a Rufuse? A jaké máte pocity ohledně případně dvanácté řady?

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /1

herriete Lébl.

Tahle dvojka nikdy nezklame.

14.1.2016 | 22:48:49
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama