Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Chuck se vrací do seriálu

Chuck se vrací do seriálu

Rob Benedict se tuto řadu vrací zpět do seriálu, kde hraje postavu Chucka Shurleyho, autora knih Supernatural a podle mnohých fanoušků dokonce Boha samotného ve čtvrté a páté řadě seriálu.

23 0
17.2.2016

Rob Benedict se nedávno vrátil do seriálu během dvousté epizody Fan Fiction, která byla odvysílána v desáté řadě. Návrat Chucka Shurleyho tuto řadu můžeme očekávat až v epizodě č. 20.

(Takto se Chuck naposledy mihl v epizodě Fan Fiction. Autorství: CW.com)

Detaily ohledně Chuckova návratu jsou zatím drženy v tajnosti. Vzhledem k tomu, kolik zmínek o Bohu jsme doposud slyšeli, by bylo překvapením, kdyby nesehrál důležitou roli. A rozhodně by bylo na škodu, pokud by nedošlo k setkání Chucka s Luciferem a Amarou. Mimo jiné se očekává, že se konečně dočkáme odpovědi na otázku, zda Chuck je či není opravdu Bůh. Všechny tyto informace budou zodpovězeny až ke konci série, premiéra je plánována na druhou polovinu dubna.

Co říkáte na tuto novinku a jaká jsou vaše očekávání ohledně Chuckova návratu?

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /10

Kimberlly

Perfektné

17.2.2016 | 14:34:03
FaNTa

Jeho návrat je perfektně načasovaný. Už z této zprávy mi je jasné, že Chuck bude na 98% Bůh. Těším se

17.2.2016 | 15:28:59
pearchille

:D yesssss

17.2.2016 | 16:08:19
Mischel Pendragon

Já myslela že už to dávno bylo potvrzené, že hrál Boha :D Myslím, že jsem někde četla, že se sám ptal a oni mu to potvrdili, nebo že mu to nějak řekli :D A i kdyby ne, tak pro mě je to Bůh na 100% :D

17.2.2016 | 17:23:24
Impala'67

Nevím, jestli tvůrci v seriálu naplno přiznají, že je Chuck ten Bůh, spíš si myslím, že to nějak zaonačí, aby měli nějaký zadní vrátka.

17.2.2016 | 20:17:44
Myraelle

Měla sem za to, že v jedný epizodě říkali, že je mrtvej. Ale jestli je fakticky bůh… zprávy o jeho smrti byly asi poněkud předčasné.

18.2.2016 | 3:10:28
malaaem

Castiel povedal v epizóde, keď sa z Kevina stal prorok, že Chuck je pravdepodobne mŕtvy, inak by nepovstal nový prorok..Ale to boli len dohady, vzhľadom nato, že vo finále 5 série sa Chuck po dopísaní epilógu vyparil..Sám Rob Benedict vyhlásil v jednom rozhovore, že nepochopil že predstavoval boha. Vraj mu to museli povedať tvorcovia..

18.2.2016 | 18:21:30
vlad123

Nevyparil, soupe s tou divnou blonckou :-D Neverim ze je buh, uz jen proto, ze by to urcite poznali andele, ani deanuv privesek nesvitil. Navic tam zemrelo od te doby velmi mnoho lidi, rozhodne kdyby to byl buh, byl by extremne kruty…Nemyslim si, ze by tvurci chteli zobrazit boha jako nekoho, komu je vsecko fuk a necha ostatni se trapit nebo umirat. Rozhodne ne v usa kde i prezident rika buh ochranuj ameriku. No co by to bylo za boha. Asi jako predstava ze se v usa serialu objevi sex nezletileho :-D Rozhodne by tohle muselo mit velky duvod, aby byl buh. To by hodne americanu nasralo, kdyby buh byl flegmatickej trotl…

A kdyz se na to kouknete logicky, Amara by nevycitila pritomnost boha? Asi tezko by se pred ni schoval kdyz jsou vlastne jedno. On muze byt klidne osoba, co buh stvoril.

a treba sem mimo a je to tak. Ikdyz mi to prijde trosku moc jednoznacny a citelny, takze to tvurci urcite zmeni :)

18.2.2016 | 20:03:14
vlad123

Muze byt nesmysl, ale co kdyz Chuck je Adam, prvni muz. Hodne vi, hodne zna :)

Meli jsme uz hodne postav z bible. Adam a Eva jak si nic.

18.2.2016 | 20:07:23
J.segin

Podľa mňa boha nezoobrazia ako žiadnu postavu ani nič hmotné …s tým by bolo podľa mňa veľa problémov.. mne sa celý ten príbeh páči že sa na svet boh vykašľal lebo ľudia to posrali a nevedia sa polepšiť … a naši hrdinovia si s tým budú musieť poradiť znova sami aj celé ľudstvo … proste ľudia si za to všetko zlé môžu sami a je to len a len na nich či sa z toho dostanú sami … verím že boh im nejako určite pomôže (ako v 5 serií) ale nebude to tak podstatné aby mu dali postavu… verím že „ruka božia“ zohrá ešte nejakú úlohu a myslím si že v podobe Delphine.. resp ešte cez ňu by sa mohol prejaviť nejako boh … nemusela umrieť … a myslím si aj boli už nejaké úniky ohľadom adama žeby mohol v tomto boji zohrať nejakú úlohu :)

24.2.2016 | 0:02:00
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama