Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Co nás může potkat v 10. sérii?

Co nás může potkat v 10. sérii?

V seriálu jsme zvyklý na konce sérií s jedním z bratrů v nebezpečí. Měli jsme tu autonehodu, úmrtí, výlety do Pekla či Očistce. Ale konec deváté série je trumfl všechny, když přeměnil Deana v něco, proti čem celou dobu bojoval.

Takže když je Dean teď démon (možná dokonce Rytíř Pekel), co se bude dít dál? Nabízíme vám čtyři možné varianty.

2 0
9.7.2014

Sam vyléčí Deana

V osmé řadě našli bratři kouzlo, které vyléčí démona, když se snažili zavřít Brány Pekla. Sam použil toto kouzlo na Crowleyho, což vedlo k závislosti na lidské krvi a emocionálním výkyvům Krále Pekla, ale kouzlo nebylo dokončeno. Nicméně tato varianta je trochu předvídatelná a až moc dobrá na to, aby to byla pravda.

Dean zůstane démonem

Toto je sice hodně nepravděpodobná varianta, ale seriál už běží desátým rokem, tak proč prostě nenechat démonem? Dokonce seriál The Vampire Diaries našel způsob jak změnit všechny hlavní postavy na upíry, takže je možné, že Dean se prostě naučí žít jako démon. Není to zas tak špatné (navíc Winchesterovi dobře vycházejí s Crowleym) a také víme, že Snooki dokázala žít úspěšný a slavný život, přestože je démon z křižovatky. Takže Dean by mohl být stále sám sebou jen s novými a špatnými super schopnostmi.

Bůh

Seriál nabízí řešení tohoto problému autoritou shůry- Bohem. Bůh se sice vydal kdoví kam už dávno, ale seriál ho využil už dříve, když Cas povstal z mrtvých poté, co se explodoval na milion kousků na konci čtvrté série. Teď, když je Metatron v Nebeském vězení a není tu nikdo, kdy by vládl Nebi, mohl by se vrátit Bůh a zároveň vyřešit Deanův „démonický“ problém. Jasně, když Bůh zachrání situaci, bude to moc jednoduché a možná trochu švindl, ale potom co Winchesterové vykonali, nedluží jim to Bůh tak trochu?

Zázrak uprostřed řady

Je více než pravděpodobné, že Supernatural využije stejného scénáře jako dříve. V šesté sérii, když Sam neměl duši a poté v deváté, když byl Sam posednutý Gadreelem, Winchesterovi spolupracovali do poloviny série, než to něco nezachránilo. V šesté řadě to byl Dean, kdo nechal do Samovi mysli umístit zeď a v deváté to byl Crowley, kdo Samovi pomohl bojovat s Gadreelem.

Klidně se může tedy stát, že Dean zůstane démonem tak deset dílů a pak (před pauzou uprostřed řady) se objeví nějaké kouzlo či andělé zasáhnou a tím bude Dean zachráněn, samozřejmě s nebezpečnými následky.

Co si tedy myslíte, že by se Deanovi mělo stát? Jak dlouho by měl podle vás zůstat démonem? A kdo, pokud vůbec někdo, by ho měl vyléčit?

Zdroj: buddyTV

Diskuze /19

SerFirox

Měl by ho Sam zabít :-D

9.7.2014 | 11:38:21
Dean_W1nchester

Osobně bych rád Démon!Deana potkával celou sérii, poněvadž se otevírá celá řada nových problémů (a jedním z nich je nedořešenost Caina). Uvidíme, nechci mít příliš velká očekávání jako s Očistcem…

9.7.2014 | 11:43:27
JeyJ

Vsadím se že ho nechají vyléčit a tím to celý podělají :)

9.7.2014 | 13:56:06
gabrielaZlbc

V poslední době je v módě seriály totálně podělat něčím přespříliš epickým, co vůbec nedává smysl. Tak snad se to tady nestane a Deana jako démona budeme potkávat dlouho, a protože se psalo že Crowley má dostávat ještě více prostoru, věřím tomu, že to bude právě v Deanově společnosti.

9.7.2014 | 14:00:33
Venira

Kdyby se ho Sam pokusil vyléčit, neznamená to ukončení zkoušek a tím pádem jeho smrt? O.o Já jsem pro zachování demon verze :D

9.7.2014 | 16:43:01
DexTeR_X5

Ale zabúda sa na to, že bolo povedané, že Dean ako démon je už trvalé, veď sám Jensen povedal: Dean is dead, kaput .. You heard it here guys .. Dean is really dead and gone and demon Dean is someone new and he will be very powerful

9.7.2014 | 16:46:57
Patty01

Taky jsem pro, aby Dean zůstal démonem. Tohle bude příjemná změna.

9.7.2014 | 18:57:50
bohdy

Doufám, že to skončí tím, že Sam raději zabije Deana, než aby nechal bratra démonem. Tento seriál není určen pro happy konce, tak snad to scénáristé nepodělají. Tenhle konec by byl možný samozřejmě jen za předpokladu, že by spn skončilo 10. sérií, v což doufám.

9.7.2014 | 19:19:39
Cheera

Chcem aby Dean určite ostal démonom :) tešila som sa že sa ním stane po 3. sérií a pokazili to takže teraz je ním konečne :P len aby mu to aj dlho vydržalo :) A dúfam že dejová línia bude pokračovať tam kde prestala a nie o nejaký rok neskôr ako to bolo v prípade Očistca -_-

9.7.2014 | 19:25:16
jajush

Já vždycky tajně doufala, že Dean nakonec zůstane dobrým a bude mít šťastný život, případně se stane andělem nebo tak a Sam bude ten špatný. Prostě jak byl plánovaný konec na konci páté série. Opravdu nevím co čekat, ale myslím si, že nás opět nečekaně překvapí

9.7.2014 | 19:54:08
Repin

Tak dúfam, že Dean bude démonom, prinajmenšom aspoň jednu sériu … Keby tak dávali scénu Dean + Crowley to by bola totálna pecka :D … A ešte poprípade by to ešte mohli zdramatizovať tak, že by sa bratia (Dean a Sam) rozdelili a možno aj bojovali proti sebe, lebo to, že sa stále zachraňujú a dávajú tie srdcervúce rozhovory ako jeden žije pre druhého ma trocha začína štvať, to je jediné čo mi na seriály vadí, inak je to ÚPLNE PERFEKNÝ SERIÁL !!

#12 DexTeR_X5
10.7.2014 | 0:39:46
DexTeR_X5

#11 Repin: Perfektne vystrihnuté! :)

10.7.2014 | 1:27:33
wampera

echhh, překvapení? ani ne … tak nějak jsem to očekávala, ale jsem zvědavá jak s tím naloží … představa Deana jako démona mi nijak nevadí, někteé démony mám ráda (měla jsem XD) např. Meg byla super XD

10.7.2014 | 9:52:00
bad mother fucker

Dean by se mohl zbavit Crowleyho a být nový Král pekla, ale Crowley je Crowley

10.7.2014 | 22:29:30
bad mother fucker

A co kdyby Sam zase začal brát démonskou krev a toho démona z Deana prostě vytáhnut??

#16 lenav99
10.7.2014 | 22:31:16
lenav99

#15 bad mother fucker: Dean JE démon, takže podle mě, kdyby Sam Deana „vytáhnul“ zbyla by jen prázdná schránka.

#17 DexTeR_X5
11.7.2014 | 11:30:59
DexTeR_X5

#16 lenav99: Tak, tak pravda.

12.7.2014 | 0:24:58
malaaem

Ja som stopercentne zato démona Deana.. Dúfam že to už bude natrvalo. Milujem tento seriál ale už mi vadí ako sa stále snažia navzájom zachraňovať. Ak by nejakým spôsobom Deana zachránili a bol by opäť človek, veľmi ma sklamali.. (aj keď nie natoľko, aby som Supernatural prestala zbožňovať)..Taktiež dúfam v spoluprácu Deana s Crowleym a neuveriteľne sa teším na Cassa.. Bude zaujímavé, ako sa vyrovná s Deanovou novou prirodzenosťou.. Už nech to začne :)

#19 Repin
16.7.2014 | 23:49:25
Repin

#18 malaaem: Dajte tejto žene medailu, lepšie sa to zhrnúť ani nedá :)

23.7.2014 | 0:56:50
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama