Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Finále 9. řady je za námi!

Finále 9. řady je za námi!

Dnes v brzkých ranních hodinách byl odvysílán poslední díl deváté řady. Jak bylo slibováno největší překvapení nás čeká na konci, takže nezapomeňte koukat do poslední vteřiny!

Titulky překládá tým AMW, kde můžete sledovat stav titulků (přeloženy by měly být zítra ráno). Zítra bude také doplněna sledovanost finále. Epizodu pak nezapomeňte hodnotit v jejím profilu.

1 0
21.5.2014

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /35

Ricik

wow

21.5.2014 | 14:32:53
Marushka

Supernatural jsem objevila na začátku tohoto roku a už na konci dubna jsem měla zhlédnuté všechny dostupné serie a díly 9. řady. V oblíbenosti vede jednoznačně Crowley (miluju jeho přízvuk) a pak samozřejmě dorky guy :).

K finále řady : začínala jsem něco tušit potom co Crowley vysvětlil Deanovi proč mu je zle a Kainovi nebylo, ale pořád jsem si myslela, že spíš Dean nějak v záchvatu vzteku zabije Sama ( já bych to po některých jeho řečech udělala). Takže finále WOW, paráda a jsem strašně zvědavá jak to budou v 10 řešit.

#3 Nikki48
21.5.2014 | 16:45:08
Nikki48

ja to mám tiež podobne! Začiatkom roka som o Supernatural ešte ani netušila a teraz som už netrpezlivo čakala na finále série a oplatilo sa. Castiel a Crowley už podľa mňa viac nie sú nejakými vedľajšími postavami, ale v dôležitých momentoch ťahajú dej a bez nich by to skrátka nebolo ono. #2 Marushka:

#30 PrincessLeia
21.5.2014 | 17:32:25
lilith23

Ja som skalný fanúšik už niekoľko rokov, musím povedať že po finále osmičky som čakala nejakú riadnu jazdu ale ten koniec ma úplne rozsekal. Ale potešila ma Sammyho reakcia, po tých jeho rečiach čo mal celú sériu. Každopádne aj po deviatich sériách zrejme majú tvorcovia stále esá v rukáve.

21.5.2014 | 17:42:05
Hanulla

Jako dlouholetá verna fanynka jsem odpocitavala dny do finale. Cekala jsem nejakej narez, ale tohle byl absolutni masakr. Trochu me zklamali s tim Gadreelem, chtela jsem, aby to s nim dopadlo jinak. No a ten konec? Crowleyeho monolog byl skvely a poslední scéna me připravila o dech. Zacinam mit podezreni, jestli CW neinfiltroval Mof­fat

21.5.2014 | 18:52:58
Cheera

Ja som tiež začala sledovať SPN tiež niekedy koncom minulého roka a samozrejme že som to rýchlosťou blesku všetko zhliadla :D A finále? Ten koniec… na to nemám slov ako ja so vrieskala radosťou o šiestej ráno! :D proste pecka! Na toto som čakala dlhú dobu! :D dúfam že to Deanovi vydrží a nenájdu spôsob ako ho dostať späť :P Inak nejaký nápad ako môžem prežiť nasledujúcich 146 dní, 7 hodín, 53 minút a 50 sekúnd? :D

#7 Marushka
21.5.2014 | 19:06:09
Marushka

#6 Cheera: Já si ten čas budu krátit tím, že si dám reprízu všech řad :) ( i když si teď moc nedovedu představit díly bez Crowleyho nebo Case.) Vzhledem k tomu, že jsem to zhltala tak najednou ( někdy i pět dílů za den) určitě mi nějaké drobnosti, něco zajímavého uniklo nebo se to slilo dohromady. Třeba taková šestá řada z té si pamatuju snad jen to, že Dean žije s Lysou? a Sam nemá duši. Ale rozhodně bych ráda nějaké doporučení :) Ještě mě napadlo, že si přečtu ty Supernatural knížky. Znáte je, co na ně říkáte?

#17 DexTeR_X5
21.5.2014 | 19:47:51
jajush

Wow, lidi, to jsem ráda, že jsou tady takový zapálení fanoušci jako já!

21.5.2014 | 20:09:36
Danielle9

Crowley nemal chybu:-)

21.5.2014 | 21:01:49
lilith23

Určite najlepší recept ako si skrátiť čakanie, dať si opáčko. A kto by to snáď nevidel tak ďalšia možnosť – určite si pozrite všetky Gag reel zo všetkých sérií. :)

21.5.2014 | 21:20:09
Jamíík

Docela mě zamrazilo když jsem si uvědomil, že už ve třetí sérii bylo tohle předpovězeno

#13 jajush
21.5.2014 | 21:22:11
lilith23

Žeby to mali až takto premyslené? To sa mi nezdá skôr to bude náhoda či?

21.5.2014 | 21:28:03
jajush

#11 Jamíík: Kde konkrétně prosím? Na to musím kouknout :-)

#14 Jamíík
21.5.2014 | 21:52:23
Jamíík

#13 jajush: 10. díl (Dream a Little Dream of Me) asi 5 minut od konce

#15 jajush
21.5.2014 | 22:27:39
jajush

#14 Jamíík: Jo, tak tohle jsi myslel. Jako něco na tom bude, na druhou stranu to platilo, když měl Dean umřít, být mučen v Pekle a po letech se duše měla stát démonem, čemuž ale zabránil Castiel, když ho zachránil

21.5.2014 | 22:45:58
DexTeR_X5

No konečne som si pozrel všetkými očakávané finále a wow, a ešte raz wow dejová linka síce nebola príliš záživná, lepšia bola pri finále osmičky, kde som bol celý čas ako a žiletkách, očakával som viac, ale musím vám povedať že tie momenty, ktoré boli dobré, boli až tak veľmi dobré, že to vynahradilo celý dej epizódy.

U mňa medzi ne určite patrí boj Metatron & Dean, čo nebol vlastne ani boj skôr Dean dostal nakládačku od Metíka. Very Happy Btw som nesmierne rád, že Metatrona nezabili, ale iba uväznili a možno sa ho dočkáme aj v ďalšej sérii, je to síce prohnaný bastard, ale jeho rady by sa Casovi so Samom mohli hodiť.

Gadreela som si v tejto sérii veľmi obľúbil, a aj keď som vedel, že ďalšej série sa pravdepodobne nedožije, myslel som si že ho niekde odprásknú čepeľou do hrude a koniec, ale milo ma prekvapili, že to vyriešili takto, teraz naozaj ostane v našich srdciach ako hrdina!

Najlepšia hláška epizódy podľa mňa Crowleyho: „Guess I have been Winchested“

A koniec no tu som mal aj zimomriavky a posledný monológ Crowleyho som pozoroval so zatajeným dychom, a jednoducho skvelo zvládnutý epilóg a celkovo nasmerovanie deja do ďalšej série, myslel som si že s Deanom to bude zlé, ale až takto? Fúúúúúúúha… Len dúfam, že to scénaristi nepokašlú a nevyrieši sa to hneď v prvej epizóde, tak ako tomu bolo v 7. sérii s Castielom a.k.a Bohom. Pevne verím že to hecnú, a bude z toho ďalšia strhujúca story.

Záverom: Dean ako démon, Hell yeah! Takto som si to predstavoval. Teraz už máme z oboch bratov démonov, pamätáte ako Samovi sčerneli oči keď zabíjal Lilith? Very Happy

Tým, že by sa z neho stal záporák, aspoň na jednu celú sériu, tým by splnili môj sen! Neviem prečo ale všeobecne mám na seriáloch rád, keď spočiatku dobrá postava sa premení na záporáka a spočiatku zlá zase na spojenca. Opravujem, nemám to rád, MILUJEM TO!

Keby z Deana ostal apórák už Na věky věků tak by som bol asi najšťastnejší, už by to naozaj potrebovalo nejako oživiť.

22.5.2014 | 0:25:36
DexTeR_X5

Mám doma John Wincester's Journal a skvéla vec, je to vlastne denník kotrí bratia poúžívajú, len v tlačenej forme. Ale je to len po anglicky. :D #7 Marushka:

#21 Marushka
22.5.2014 | 0:29:08
KriStýn98

Holy shit! -_- Už u ,,Road so far.." se mi hnaly slzy do očí :D Celou dobu sem řvala ať zabijou toho kreténa Metatrona! No nestalo se :D Miluju Deana a jeho smrt mi rvala srdce :( Bylo mi ho strašně líto..Ale na druhou stranu Crowley + Dean = Besties? :D Hell yeah! :D A Dean bude úžasnej záporák! ♥_♥ Čekám na tohle celých 9 sérií!! A konečně jsem se dočkala! :D Pokud ho nějakým čárymáry nepřivedou zpátky už v prvních dílech 10. série a vydrží tak co nejdéle, budu nejšťastnější :) Jinak to poslední scéna..Awww úplná husí kůže a zatajený dech :O A jak otevřel ty oči tak já jsem úplně zařvala: He is back bitches! :D My new favourite badass♥ :P

22.5.2014 | 0:55:51
Nika

WTF!!! Vždycky mi přišlo, že Sam jakoby patří k démonům a Dean k andělům. Vždy mi přišlo, že tak to je i myšleno, že tak to má být. Jeden temnej a druhej světlej. Jing jang, že se navzájem doplňují, že spolu jsou vyvážení. A když Deana probodli, věděla jsem, že neumřel (to asi musel předpokládat snad každej věrnej fanoušek, vzhledem k tomu, že v každé serii oba umřou tak 5×), ale myslela jsem si, že se z něho stane anděl. Já vím, jsem možná trochu naivní… možná hodně naivní, ale říkala jsem si, že když musel zabíjet, že to měl v krvi kvůli tomu znamení, ale byl ochotnej radši zemřít, než aby se z něho měl stát zabiják tak, jsem si myslela, že ho odmění (ikdyž v tomhle seriále ani andělem být není odměna :D ) vbec jsem nečekala, že se stane přesnej opak a bude potrestanej. Prostě jsem si vždy myslela, že Dean byl, je a vždy bude klaďas. A teď mi doslova vyrazili dech!!!

#20 jajush
22.5.2014 | 2:30:37
jajush

#19 Nika: Já mám taky ráda klaďase Deana! Celkově mám vždycky radši ty hodný a to on byl vždycky, i když něco podělal (a to jen protože to myslel dobře). Jsem na to zvědavá, doufám, že bude umírněnej démon, teďka už asi nebude úplně nejlepší kámo s Castielem :D A jsem zvědavá, co na to řekne Sam, určitě ho nebude chtít zabít, to je jasný, protože to nevěděli a nebyla to Deanova volba. Taky mě tak napadlo, že je zvláštní, že má Dean to tetování proti posednutí, tak se z něj stal démon jiným způsobem :D

#21 Marushka
22.5.2014 | 8:04:18
Marushka

#20 jajush: Já mám ráda šedivé postavy, ani dobré ani zlé, kdy nevíte co očekávat no a Dean démonem to bude hodně zajímavé. Třeba taková Meg jim pomáhala a byla démon ( a Castiel ji měl docela rád :) ) Já se těším jak to bude mezi Deanem a Crowleym „jiskřit“ a jaký vlastně bude Dean vzhledem k tomu, že není jen démon, ale démon s Kainovým znamením a čepelí. Jsem moc zvědavá jak z toho scénáristi vybruslí – pokud vůbec. Přece když se člověk stane démonem, nemůžete ho „vyléčit“, předělat zpět na člověka nebo se mýlím?

#17 DexTeR_X5: Jé to je super určitě to omrknu, ale já spíš myslela ty knížky, v kterých normálně loví.

#22 jajush
22.5.2014 | 10:14:17
jajush

#21 Marushka: Právě že vyléčit jde, to byla přece ta třetí zkouška na konci 8. série. Léčili Crowleyho očištěnou lidskou krví, podle toho videa od Strážců slova.

#23 Marushka #24 DexTeR_X5
22.5.2014 | 10:28:39
Marushka

#22 jajush: Vidíš to mi úplně vypadlo,dík za vyjasnění. Říkám moc dílů najednou – vážně si musím dát opáčko :) Takže teoreticky, by stačilo Deana připoutat do té jejich pasti a Sam ho naočkuje svojí očištěnou krví. No doufám, že tohle v plánu nemají přinejmenším první půlku serie. Vůbec by nevyužili ten potenciál co jim tahle situace nabízí. Nemyslím to tak, že by se Dean měl stát vraždící mašinou co pojídá nemluvňata :) ale minimálně Crowley by se měl mít na pozoru. Protože Dean a jeho čepel budou chtít zabíjet a Crowley je asi the most wanted, víme přece že démoni nejsou moc loajální a Crowley – chtě nechtě – Deana do téhle situace dostal. No a Dean jako nový King of Hell, alespoň na pár epizod, by byla naprostá senzace.

22.5.2014 | 10:49:53
DexTeR_X5

Ale veď z Deana sa nestal démon, ale knigh of hell, takže vyliečiť sa nebude dať #22 jajush:

#25 jajush
22.5.2014 | 15:41:01
jajush

#24 DexTeR_X5: To já si právě nemyslím, že je Rytíř, protože si myslím, že se z něj stal jako druhej Kain, kterej přece je sice vedl, ale to neznamená, že byl jeden z nich.

#26 DexTeR_X5
22.5.2014 | 17:07:42
DexTeR_X5

Ale veď to hovorili v tej epiz´de s ním, že on bol prvým Knight of Hell a preto bol z nich najsilnejší. :) #25 jajush:

#28 jajush
22.5.2014 | 19:18:52
akitka91

to si dělají srandu ne? :D tak to jsem teda nečekala :) a tak dlouho čekat na další díl :(

22.5.2014 | 21:14:28
jajush

#26 DexTeR_X5: Teď jsem si to pustila, máš pravdu. Tak to doufám, že se objeví v desáté řadě třeba zase Kain! :-)

#29 Cheera
22.5.2014 | 22:43:06
Cheera

#28 jajush: mal by sa znova objaviť veď Dean mu sľúbil že ho raz zabije :P

A tiež doporučujem všetky Gag reel aj videá s Con-ov :3 vždy sa zasmejem na ich tančekoch alebo ako Jensen spieva Carry on my wayward son :D

23.5.2014 | 15:49:58
PrincessLeia

#3 Nikki48: Přidávám se do klubu lidí, kteří přišli na SPN teprve nedávno a všechny díly mají vypotřebované. Dokonce vím, který den jsem zhlédla Pilot – 27.1. Včera v noci (nebo lépe dnes ráno) jsem dokoukala finálový díl a stále se z toho nemohu probrat…

Když už se zmiňovaly oblíbené postavy, tak krom Deana a Casse jsem milovala Bobbyho a mám velmi ráda Jody, v minulém čase jsem měla ráda Bennyho, Baltazara a Gabriela.

25.5.2014 | 9:57:15
Supernatural_Bitch

OMFG som skoro zomrela ked otvoril tie oci :D ale najlepsie bolo ako Crowley spominal to s tym burgerom :) aj my sme si to mali vtedy uvedomit asi :D ale som neskonale zvedava ako sa k tomuto postavia vsetky postavy Cass Sam a ako to spracuju scenaristi :D neviem sa dockat dalsej serie :)

25.5.2014 | 21:02:30
Supernatural_Bitch

OMFG som skoro zomrela ked otvoril tie oci :D ale najlepsie bolo ako Crowley spominal to s tym burgerom :) aj my sme si to mali vtedy uvedomit asi :D ale som neskonale zvedava ako sa k tomuto postavia vsetky postavy Cass Sam a ako to spracuju scenaristi :D neviem sa dockat dalsej serie :)

25.5.2014 | 21:03:44
Wolfrage

Tak to tu asi všechny trumfnu. Sice jsem věděl už tak rok o Supernatural a viděl jsem jen trailery a nějak mě to neuchvátilo, ale nedávno jsem se podíval na 1 díl a pak další a další a další… tak jsem se do toho zabral, že všech 9 sezón jsem stihl za necelý měsíc :D Jinak k finálové epizodě – tak nějak jsem to čekal, protože znám příběh Kaina a Ábela..Ono celkově je Supernatural docela předvídatelný, ale herci, atmosféra, příběh… a vůbec všechno je dokonalý! :)

2.6.2014 | 11:35:43
Thomcore

Tak a pekne sa nám to spája. Dean ako démon – 3. séria – Dream a little dream of me. 10. sériu vidím asi nasledovne. Lucifer spolu s Michealom sa vrátia – https://www.youtube.com/watch?… tam Sam ako Lucifer hovorí, že „see you in five years“ a 10. séria bude chronologicky po 5. rokoch. Sam s pomocou Micheala vyliečia Deana a tým pádom bude splnená 3. skúška a brány pekla sa zatvoria. Keďže po skúškach Sam pravdepodobne zomrie dostane sa do neba, kde podľa všetkého už bude úradovať Castiel. Bol by to vcelku pekný záver a také prepojenie príbehu Kain a Ábel.

#35 jajush
3.6.2014 | 12:18:18
jajush

#34 Thomcore: To s tím vyléčením je dobrý postřeh, ale myslí, že by bohatě stačilo, kdyby Sam vyléčil Deana, tím by se to vyřešilo a zavřely brány Pekel.

3.6.2014 | 22:54:43
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama