Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Jaký vztah spolu mají Rowena a Crowley?

Jaký vztah spolu mají Rowena a Crowley?

Ruth Connell, která hraje tuto řadu čarodějnici Rowenu a zároveň Crowleyho matku, se v krátkém rozhovoru pro BuddyTV rozpovídala o jejich vzájemném vztahu a jak si váží zajímavé dynamiky této dvojice.

9 0
29.3.2015

Rozhovor probíhal před vysíláním epizody S10E16 Paint It Black

BuddyTV: Děkujeme, že jste si na nás udělala čas!

Ruth Connell: Jsem potěšena, díky za pozvání!

BuddyTV: Takže, vaše postava přinesla do seriálu zajímavou dynamiku s Crowleym (nebo Fergusem). Od té doby, co známe Crowelyho, se v seriálu neobjevilo moc postav, které by mohly ovlivnit jeho činy. Obvykle je to právě on, kdo manipuluje jinými lidmi. Proč si myslíte, že zrovna Rowena si s ním může tak trochu dělat, co se jí zlíbí?

RC: Myslím, že se může zdát, že Crowley dělá to, co já chci. V epizodě S10E14 The Executioner's Song jsem (Rowena) řekla: „No jasně! To se ví, že jsem tebou manipulovala! Manipulace jsou to, čím jsme.“ Rozumíme si, hrajeme hru na určité úrovni. Co mi přišlo zajímavé, byla scéna, kdy jsem byla škrcena Geraldem a Crowley zakročil a zabil ho, i když byl jeho pravá ruka (v epizodě S10E09 The Things We Left Behind). Myslím, že právě tento moment byl důležitý. Přestože je to Crowley a už to není úplně Fergus, nemohl jen tak stát a dívat se, jak jeho mámu zabíjí. Takže si myslím, že to je předmětem zkoumání do budoucna. Očekávám, že Crowley si je vědom toho, co dělám. Známe se oba moc dobře, ale pořád hrajeme hru uvnitř hry a zkoumáme, jak daleko mohou věci zajít. Myslím, že si podařilo vyvést ho z rovnováhy v S10E10 The Hunter Games a je tak trochu paranoidní. Navíc si myslím, že přece mám pravdu, ne? Jako jeho matka, jako Rowena, mám pravdu ohledně Winchesterů. Jsou jeho slabinou. Není sám sebou. Není tak zlý, jak by jako Král Pekla měl být. Chci mu pomoc být „zlejší“ (smích).

BuddyTV: Myslíte si, že někde v hloubi duše Crowleymu záleží na Rowenině souhlasu nebo je to možná jen jeden z jeho plánů, aby někoho využil pro osobní zisk?

RC: Musí být přece nějaký důvod, proč se jí nezbavil, nezabil ji. Něco za tím musí být. Dokonce jsem slyšela Marka Shepparda říkat, že nejsem jeho (Crowleyho) matka, protože už není Fergus. Ale asi v něm přece jen je molekula lidství. Nikdy nemůžete s rodiči skoncovat, i když se od nich vymaníte, nikdy nemůžete úplně zapomenout. Crowley byl celkem zklamaný a naštvaný, když na mě křičel „Opustila jsi mě! Nechala jsi mě v chudobinci!“ Byl opravdu naštvaný. Myslím, že někdy se člověk snaží přes věci přenést, stejně tak oni, bude zajímavé sledovat, kde přistanou. Můžu vám říct, že nás čeká řádka převratů.

BuddyTV: Vám i Markovi Sheppardovi to jde spolu dokonale – trvalo dlouho než jste vybudovali takovou chemii ve vašem vztahu?

RC: Mark je skvělý, je to tak skvělý herec. Skvěle hraje Crowelyho a díky němu jsem se cítila vítaná. Přišla jsem připravená a přišla jsem doufajíc, že mám hodně co nabídnout a on byl tak pozitivní ohledně mých činů. Zdálo se, že si opravdu užíváme naše role. Nikdy nevíte, s kým budete pracovat a jak vám to spolu půjde. Musíte to zkusit a pracovat na tom. Ale já si uvědomuju, jaké mám štěstí, že pracuji s Markem, protože to funguje! Rádi se navzájem provokujeme. Mám opravdu štěstí.

BuddyTV: Naposledy jsme viděli Rowenu, jak Crowleymu říká, že je ubohý a „Winchesterovic děvka“, když odcházela. Tento týden pro ni Crowley zajme Olivette. Co máme od Roweny očekávat?

RC: Myslím, že se odehrávají dvě skutečnosti. Pod tím vším je určitá emocionální stránka, kdy si nemůže pomoct. Snaží se ji potěšit a snaží se zjistit, co se děje. Ale myslím, že v určitém okamžiku z toho musí něco získat, jak už jsme to zmiňovali. Mark o Crowleym vždycky říká, že je vždy o několik kroků napřed. Myslím si, že je to celkem vtipné. Tedy, doufejme, že je to vtipné. Rowena je v Pekle a je dost nespokojená. A nikdo nechce nespokojenou Rowenu pobíhající kolem. A možná je tu třetí důvod…

Celý rozhovor v angličtině si můžete přečíst na BuddyTV.

(Obrázek wayoffcanon)

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /1

TeressTedder

V téhle sérii mi nejvíc ze všech leze na nervy právě Rowena (předtím to byl Metatron), ale teď teda váhám, kdo z těch dvou mi vadí víc. Více méně jsem zvědavá, jak se to všechno ještě vyvine..

29.3.2015 | 18:53:47
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama