Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Natáčení dvanácté série započalo

Natáčení dvanácté série započalo

V úterý 12. července začalo natáčení dvanácté řady seriálu Supernatural. Nejvíce informací o nadcházející sérii bude odhaleno na Comic Conu koncem července, první střípky vám přinášíme v článku.

34 0
14.7.2016

Ve svých kalendářích si zvýrazněte datum čtvrtek 13. října (u nás pátek 14. října), kdy bude odvysílán první díl dvanácté řady s názvem Keep Calm and Carry On. Ostatní epizody budou též odvysílány ve čtvrtek, což souvisí s přesunem vysílacího času.

Další informace o dvanácté sérii budou představeny na Comic Conu – panel, kterého se účastní Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Mark Sheppard (Crowley), Misha Collins (Castiel), Robert Singer a Andrew Dabb (producenti seriálu), se bude konat v neděli 24. července. Očekává se, že na Comic Conu bude odvysílána scéna z nové řady a také gag reel z řady jedenácté.

(Přebal časopisu TV Guide v souvislosti s Comic Conem. Autorství: TVGuide.com)

V jednotlivých rozhovorech bylo zatím prozrazeno:

  • Sam byl opravdu postřelen. Není jasné, do jaké míry je zraněn, ale střela ho neminula.
  • Jared se velmi těší na setkání Sama s Mary, takže pravděpodobně není mrtvý.
  • Jared a Jensen také vyjádřili jistá přání ohledně dvanácté řady, což samozřejmě neznamená, že se splní. Jared by se rád dočkal více scén mezi Samem a Castielem, kdežto Jensen doufá v návrat k původní myšlence („jedna příšer/týden“) a návratu do Očistce.

Co od dvanácté řady očekáváte vy? A čí návrat byste uvítali? Podělte se o své názory v komentářích pod článkem.

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /2

Impala'67

Celkem mi začíná překážet jak se SPN s každou řadou posouvá na další den v týdnu. Čekal jsem že gag real jedenáctky vyjde dřív, ale já si počkám. Snad se na net uvolní nějaké vystřižené scény, které byly zahrnuty ve scénáři, ale ve střižně je dál nepustili na úkor něčeho jiného. Těším se s čím tvůrci dál přijdou a čím nás překvapí.

14.7.2016 | 21:19:40
Filiman

Tenhle seriál mě nikdy nepřestane bavit, ale každou sérií do seriálu přidávali něco navíc, něco velkolepějšího. V 11. řadě jsme měli Boha a Temnotu. Nevím, čím to chtějí trumfnout. Tohle bylo podle mě už maximum.

14.7.2016 | 21:35:48
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama