Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

O čem budou první epizody dvanácté řady?

O čem budou první epizody dvanácté řady?

Dvanáctá řada startuje u nás jiz v pátek ráno a popis prvních tří epizod je už oficiálně venku.

12 0
12.10.2016

S12E01 Keep Calm and Carry On

MÁMA WINCHESTEROVÁ JE ZPĚT – Dean je překvapen, když se setkává tváří v tvář s jeho matkou Mary. Mezitím Sam bojuje o život poté, co ho Toni (členka britských Strážců slova) postřelila.

S12E02 Mamma Mia

RICK SPRINGFIELD VE VEDLEJŠÍ ROLI – Dean, Castiel a Mary mají stopu k nalezení Sama a vyráží na záchrannou misi. Přesto se Dean necítí příjemně, protože nechce vystavit Mary nebezpečí, ale Mary na něj naléhá. Mezitím Crowley zjistí, že Lucifer obsadil tělo rockové hvězdy Vince Vincenteho (hraje Rick Springfield).

S12E03 The Foundry

Ó DĚŤÁTKO – Když pláč dítěte vede k úmrtí v záhadném a opuštěném domě, Mary, Sam a Dean se to rozhodnou vyšetřit. Mezitím Castielův hon na Lucifera ho naneštěstí donutí ke spolupráci s Crowleym.

Podle těchto popisů epizod to vypadá, že se rodina Winchesterova shledá již na konci druhého dílu. Na kterou z postav se ale těšíte nejvíc?

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /6

FaNTa

Mě by jen zajímalo jak navážou na konec 11.série

12.10.2016 | 21:28:19
1chowchow1

Na Castiela a Crowleyho se obzvlášť těším :D Páč ty dva a spolupráce? Co může být vtipnější?? :D :D

#3 Kimberlly
12.10.2016 | 22:13:56
Kimberlly

#2 1chowchow1: Presne, aj ja sa na to veľmi teším! :D

12.10.2016 | 22:50:10
Holldir

Podle mě to tou jedenáctkou dodrbali totálně…jako je logické, že čím seriál postupuje dál je samozřejmost přidávat epičtější a tužší enemy…od jednoho posranýho démona po lilith, čtyři jezdce, čarodějnice, lucifera, adandon, anděle, leviatany atd atd…troufl bych si říct, že darness bude ta poslední kapka poněvadž co za nepřítele může být problémovější než bohyně…byl sem velice zvědavý jak ji odpraví…ale ne oni to dodrbou tak, že si v klidu odletí s bohem…ok fajn vyvrcholení epické serie…a co bude dál? Jaksi mi připadá, že jim totálně došly nápady a vymejšlějí totální voloviny…

14.10.2016 | 21:33:05
nettiex

No, výš než Bůh a Ségra boží (a díky Chuckovi, že téhle podivné postavy jsme se zbavili, jakkoliv… rozpačitě to vyznělo) jít nemůžou, takže doufám v návrat v MOTW styl. Zpátky ke kořenům. Ale jsem zvědavá na Lucifera, protože z pomstychtivého ukřivděného anděla s plány, které měly otřást celým světem, k hvězdičce, která otřásá maximálně tak pódiem… no. Uvidíme.

14.10.2016 | 22:19:46
Holldir

Myslim, že tam amaru vůbc neměli dávat nikdy:D…teď už to bude vypadat jak.....ježiš nějakej podělanej lucifer toho rozmáznou jak nic bla bla bla nuda…asi takhle si tu serii představuju. Tou jejich mamkou akorád zaplní mezeru kterou bude vytvářet už nudnej, okoukanej a rozhodně ne epicky silnej lucifer

15.10.2016 | 0:30:09
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama