Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Popis dvaadvacáté epizody The Prisoner

Popis dvaadvacáté epizody The Prisoner

Popis předposlední epizody desáté řady je docela krátký, tvůrci seriálu chtějí zjevně fanoušky nechat napnuté do samého konce.

10 0
24.4.2015

Oficiální popis:

> DEAN BĚSNÍ – Když se na scéně opět objeví rodina Stynes, rozhodne se Dean vzít věci do vlastních rukou. Sam se snaží vyrovnat s následky jeho rozhodnutí.

Naposledy CW zveřejnila takto krátký popis u epizody S10E17 Inside Man, kdy se vrátila postava Bobbyho Singera a do poslední chvíle to bylo dobře střeženým tajemstvím

Kdo ale může být oním vězněm z názvu epizody?

Po posledním díle S10E19 The Werther Project to vypadá na Rowenu. Pokud ale máte jiný návrh, podělte se o něj v komentářích.

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /1

Thomcore

Keď je to predposledná časť finále očakávam niečo prevratné. Niekoho ako je Adam.

27.4.2015 | 11:30:32
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama