Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Popis jednadvacáté epizody Dark Dynasty

Popis jednadvacáté epizody Dark Dynasty

V minulém díle nám byla představena rodina Styne a dalo se tedy očekávat, že se s tímto jménem ještě setkáme. Konkrétně tomu tak bude v jednadvacáté epizodě (premiéra 6.5.).

12 0
19.4.2015

Oficiální popis:

WINCHESTEROVÉ SE SETKAJÍ S RODINOU STYNES – Dean a Sam vyšetřují velmi neobvyklou vraždu a všimnou si, že vrah má stejné tetování jako členové rodiny Styne. Eldon Styne (hraje David Hoflin) napadne Dean, což se zvrhne v brutální bitku. Mezitím Castiel hlídá Charlie s Rowenou, které musejí spolupracovat na rozluštění Knihy zatracených. Crowley zjistí, že jeho matka zmizela a je mu jasné, že má něco za lubem. Proto se obrátí o pomoc na starého nepřítele.

Rodina Styne – co o nich zatím víme?

Rodina praktikuje černou magii a její kořeny sahají až do začátku 19. století. Během let využívali Stynové magii k vytvoření nemocí, destabilizaci trhu a dokonce pomohli nacistům k moci – ze všeho samozřejmě měli zisk. Všechny kouzla, která rodina používá, pocházejí z knihy nevýslovného zla – Knihy zatracených, která se ztratila před více než 100 lety.

Charlie se opět vrací do seriálu

Felicia Day ve svém posledním rozhovoru prozradila, že její postava Charlie se do konce řady s největší pravděpodobností vrátí. A voilà – hned po dvou epizodách ji máme zpět.

Do konce řady zbývá 5 epizod. Jak se vám líbí dosavadní vývoj situace a kam si myslíte, že autoři směřují?

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /2

Kimberlly

Vyzerá to dobre. Zápletka okolo rodiny Styne je podľa mňa dobrá. A dúfam, že bude viac scén Charlie/Casti­el! :)

19.4.2015 | 11:41:07
Deanmon

Mě se ta zápletka s tou rodinou naopak vůbec nelíbí ,nevím proč na konci série do toho všeho co se už děje tahat další zápletku, navíc to podle všeho vypadá že (pokud vůbec) se Dean znovu změní na démona bude to až v posledním díle, takže si to stejně zas neužijem:D a to mě štve protože to byla skvělá zápletka.

19.4.2015 | 11:53:21
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama