Supernatural (Lovci duchů)
95/100 - 764×

Supernatural(Lovci duchů)

Za smrt matky bratrů Sama a Deana Winchesterových mohou temné síly. Jejich otec a Dean si z hledání pomsty a ničení jiných temných sil a tvorů vytvoří životní poslání, jen mladší Sam se snaží o normální život pryč od rodinné minulosti. Když však otec zmizí, nemá na výběr a přidává se k Deanovi. Při všem, co je na cestách čeká, se strach stává luxusem, který si nemohou dovolit.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
15 sezón | CW, The WB | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Sheppard (Crowley), Mark Pellegrino (Lucifer), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Aldis Hodge (Jake Talley), Lauren Cohan (Bela Talbot), Timothy Omundson (Kain),

Rozhovor s Carverem: Co nás čeká v lednu?

Rozhovor s Carverem: Co nás čeká v lednu?

Producent seriálu Supernatural Jeremy Carver uvedl v rozhovoru s Entertainment Weekly co nás čeká v lednu.

Upozornění: Rozhovor obsahuje důležité spoilery, pokud jste neviděli každou epizodu z deváté série.

3 0
21.12.2013

ENTERTAINMENT WEEKLY (EW): Takže Kevin zůstane nadále mrtvý?

JEREMY CARVER (JC): Vím, že to bude bolet. A s těžkým srdcem říkáme Kevinovi sbohem. S trochou štěstí, jak to v Supernatural bývá, je tu možnost, že ho možná ještě někdy uvidíme, ale s těžkým srdcem jsme viděli, jak byl Kevin zavražděn.

EW: Řekněte mi o tom, proč jste se to rozhodli udělat a jak to ovlivní postavy.

JC: Říkali jsme už od začátku sezóny, že Dean musel udělat dvě těžká rozhodnutí. První z nich bylo již na konci minulé sezóny, když přesvědčil Sama, aby nezavřel Brány pekel a začátkem této sezóny, když se v podstatě rozhodl oblafnout Sama, aby přijal anděla Ezekiela- který byl ve skutečnosti anděl Gadreel. A Dean udělal tato dvě těžká rozhodnutí, která ovlivnila mytologii chlapců a sledovat obzvláště to druhé, které se změnilo v srdcervoucí neúspěch, je právě to co požene Deana, aby udělal co bude možné k vystopování tohoto anděla a vyjmutí ho ze Sama. A právě to ho donutí uzavřít aliance, které by si nikdy nepomyslel, že uzavře. Ale udělá cokoli, aby napravil to, co on (podle mě) považuje za jednu z největších chyb jeho života.

EW: Jak to zvládá Dean po emoční stránce? Byli nejlepší kamarádi a byl na konci opravdu zlomený.

JC: Opravdu ho to zlomilo- upřímně, nás všechny. Kevin se stal opravdu oblíbenou postavou v tomto seriálu a jak jsem říkal, s těžkým srdcem jsme to udělali, ale někdy musíte směřovat tam, kam plyne příběh. A Dean zjistí, myslím, že nemůže vinit nikoho jiného než sebe. A jak víme, Dean se bude vinit tak jako tak. A fakt, že tentokrát má pravdu, ho udeří do obličeje. A já myslím, že ho uvidíme, jak s tím bojuje několik dalších epizod. Myslím, že teď věci budou vážnější, napjaté, smutné a lidé se naštvou… A to je ten moment, kdy se uzavřou neočekávané aliance. To udrží věci v chodu a zajímavé, působivé.

EW: Na konci poslední epizody Gadreel převzal kontrolu nad Samovým tělem. Takže uvidíme Samovo tělo a Deana jít odlišnými cestami?

JC: Je to trochu složité, protože máme lidi na různých cestách. Máme tu Sama, který je posedlý a ovládaný Gadreelem, andělem, který udělal tu ohavnou věc. A zjistíme, že Gadreel je více složitý než jsme ho do teď ukazovali…

Myslím, že Jared odvedl úžasnou práci tím, jak zahrál tu roli a myslím, že nejvtipnější věc vidíme v deváté epizodě, kdy Jared nehraje jen dvě role, ale v podstatě tři role… A Jensen odvedl dobrou práci, když hrál proti němu…

(Gadreel a Kevin)

EW: Castiel má svoje schopnosti zpátky. Řekněte mi, co ho čeká dál.

JC: Uvidíte, že Castiel, teď anděl, se chystá najít sám sebe více než kdy dříve a to může být případ toho, kdy si máš dávat pozor na to, co si přeješ. Nyní když je opět anděl, musí si najít místo v andělské bitvě a to nemusí být místo, které si představoval, což ho dožene k rozhodnutím, o kterých si myslel, že nikdy neudělá…

EW: Pokud jde o samostatné epizody, co nás čeká?

JC: Bude to opravdu zajímavé. Bude to kombinace představení některých opravdu úžasných nových postav z mytologie, zatímco uvidíme spousta našich oblíbených přátel, jak se vrací v druhé polovině. Například, Deana jeho cesta zavede k setkání s nikým jiným než Kainem (hraje Tim Omundson) z bratrů Kain a Ábel a to otevře zbrusu novou oblast mytologie seriálu a bude mít významný dopad na zbytek sezóny a skrz všechny série. Otevíráme novou a velmi vzrušující linii příběhu. A zjistíme, kde celou dobu byl Garth Fitzgerald IV a diváci si jistě pamatují, že tak trochu dezertoval, když měl hlídat Kevina v osmé řadě a myslím si, že odpověď na tuto otázku bude překvapující. A dojde k objímání. Myslím, že si můžeme být jistí, že budeme svědky návratu The Ghosfacers. Jejich návrat bude opravdu vtipní a zároveň celkem emotivní. A budeme se také dost hrabat v tradicích Strážců slova. Dostaneme se hlouběji a představíme nové postavy a také se blíže podíváme na postavy, které jsme již potkali. Tato linie příběhu se nám stále vyplácí a je vtipná a vzrušující. Také vám mohu říci, že uvidíme lidi, které bysme absolutně nečekali. A to bude vše následkem poslední série a půl. Více vám teď nemůžu říct.

(Tim Omundson bude hrát novou postavu Kaina)

EW: Předpokládám, že se jedná o oblíbené postavy.

JC: Myslím, že ano. Myslím si, že jsou to oblíbenci diváků, ano. A myslím, že to budou docela silné věci.

EW: Poslední věc, na kterou se chci zeptat je o rozdělí hlavních postav. Je to něco, co se vždy setká se smíšenými reakcemi. Můžete mi říct trochu více o tom, proč je to něco, co jste chtěli udělat v tomto okamžiku a jak dlouho to bude trvat?

JC: Upřímně jdeme tam, kam nás příběh zavane a je to příběh o dvou bratrech, kteří loví příšery v Impale- nikdo si toho není více vědom než my. A někteří lidé si mohou stěžovat, že Castiel nebyl s chlapci, když byl člověkem; já si myslím, že zažil zajímavou cestu. Takže abysme to uvedli na pravou míru, tak chlapci mohou být rozděleni, ale nebudou od sebe dlouho. Chceme dělat skvělý příběh, ale nejsme blázni.

Celý rozhovor si můžete přečíst zde.

Co říkáte na novinky ohledně Gadreela, Gartha a Ghostfacers? A jste natěšení na Kaina?

Zdroj: CW, The WB

Diskuze /1

Laivinë007

Na návrat oblíbených postav se moc těším, třeba takovej Adam s Michael nebo Gabriel, ale to by už byl pořádnej mišmaš…

22.12.2013 | 9:57:28
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Carry on

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty: Jak šel čas

Plakáty: Jak šel čas

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama