Teen Wolf (Vlčí mládě)
93/100 - 506×

Teen Wolf(Vlčí mládě)

Mladý středoškolák Scott, byl náhodou pokousán vlkodlakem. Scott brzy zjišťuje, že na normální život teenagera může zapomenout. Aby toho nebylo málo, dříve poklidný život v malém městečku naruší další vlkodlaci. Na jejich příjezd však přichází rychlá reakce a do města se přistěhovává rodina lovců i s půvabnou dcerou. Jak se Scott zachová a co bude muset podstoupit, aby ochránil své přátele?

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | MTV | 43 minut
žánr
Akční, Mysteriózní, Thriller
hrají
Tyler Posey (Scott McCall), Dylan O'Brien (Stiles Stilinski), Crystal Reed (Allison Argent), Holland Roden (Lydia Martin), Tyler Hoechlin (Derek Hale), Arden Cho (Kira Yukimura), Shelley Hennig (Malia Tate), Dylan Sprayberry (Liam Dunbar), Daniel Sharman (Isaac Lahey), Colton Haynes (Jackson Whittemore), Linden Ashby (Noah Stilinski), Melissa Ponzio (Melissa McCall), JR Bourne (Chris Argent), Ryan Kelley (Jordan Parrish)

Krátká rekapitulace dnešního dílu

Krátká rekapitulace dnešního dílu

Desátá epizoda je za námi a před námi několikaměsíční pauza. Pojďme si spolu krátce zrekapitulovat dnešní díl a sdělit si dojmy a názory v diskuzi. Pozor, pro ty z vás, co díl ještě neviděli, je vstup pouze na vlastní nebezpečí!

25 0
1.2.2017

Jen na úvod mi dovolte krátkou informaci, která je pro nás všechny asi nejdůležitější: posledních 10 epizod nás čeká již tohle léto!

Co jsme dnes viděli?

Stiles je zpět! A jak jinak, než se svou baseballovou pálkou, kterou se mu povedlo omráčit Douglase. Theo a Peter v dnešním díle sehráli svoji úlohu perfektně – oba pomáhali smečce v boji proti Ghost Riders. A také jsme konečně viděli Lydii a její superschopnosti v akci. Ke konci dílu se Scottovi povedlo odklonit vlak od Beacon Hills. Když odezněla bouřka, Douglas se snažil znovu převzít vedení nad Ghost Ridery – ti ho ale proměnili v jednoho z nich.

Poslední den na střední! Jak jsme se dozvěděli, Malii čeká letní škola, Stiles odchází na vysokou do D.C., Scott se dostal na UC Davis a Lydia to zvládla až na MIT.

Co si myslíte o epizodě celkově? Jaký z ní máte pocit? Máte nějaká očekávání od posledních dílů, které nás čekají v létě? Dejte nám vědět v komentářích!

Zdroj: MTV

Diskuze /22

Golradir

Bojím se, že po předání štafety Liamovi a Masonovi se v 6b zaměří na novou partu a stará bude hrát druhé housle :( . Neví se náhodou jestli je 6b už natočená nebo jestli se ještě natáčí či bude teprve natáčet? Já jen kvůli tomu, jestli bude Stiles pravidelnou postavou nebo ne…

#4 angel216
1.2.2017 | 22:30:14
Golradir

Theo: „He's not alone. He's got a pack.“ Malia: „And Theo's not in it. But I am.“ Peter: „I'm not in the pack. But no one likes a Nazi.“ → Nejlepší scéna :D :D :D

#4 angel216
1.2.2017 | 22:31:14
Mesyas

Jako už asi 2 sezony čekám od Scotta nějakej super fight, pořád čekám, že se to True Alfa nějak objeví, třeba obrovskou silou, respektem, něčím neobvyklým atd. ale asi čekám marně :D

Finále bylo taky, takový hrr, Herr nacistický důstojník mohl být větší bad ass. Každopádně na 6B jsem zvědavý, ten konec už asi značí, že jsme se nějak „neoficiálně“ rozloučili s původními hrdiny. :)

#7 Paddyna23 #11 Sharrane #13 Angelus1753
1.2.2017 | 22:55:01
angel216

#1 Golradir: Žádné informace o údajné neúčasti Dylana v 6b zatím nejsou. Pokud by se měl Stiles objevovat v každém díle, musel by natáčet teď na jaře (6b ještě není). Jenže to se bude dokončovat Maze Runner

.
#2 Golradir: Souhlasím. Nejlepší scéna, pobavila. :D

#5 Car
1.2.2017 | 22:59:34
Car

#4 angel216: no ten Stiles tam docela chyběl bo :-( nebo mě alespon určitě :-( a doufám ,že se těch 10 následujících dílů opravdu nebude motat kolem Liama, Masona a spol.

1.2.2017 | 23:30:14
kazihorka

Nevím, jestli jsem četl doložené zprávy, ale podle mě už je natočeno a Stillese a původní partu určitě odsunou – minimálně nebudou hvězdy všech dílů (to je můj osobní názor)

2.2.2017 | 9:35:36
Paddyna23

#3 Mesyas: Myslím, ze celkom obstojný super fight bol na konci 4. serie ked Scott bojoval s Petrom, ale inac súhlasím jeho výkony nič moc no :/

2.2.2017 | 13:38:30
Lex Luthor

Finále 6a bylo celkem dobré, jsem rád, že přivedli do akce mé dva nejoblíbenější záporáky, Thea a Petera, scéna se smečkou u výhybky mě taky pobavila. Lydia konečně předvedla pravý křik Banshee. Pobavili mě Ghost Rideři obklíčí partu, střílí do nich ze svých pistolí a netrefí se, děti se samozřejmě kulkám zázračně vyhnou, hotovej matrix. Tak trochu jako když stormtroopeři střílí po povstalcích. Jak by řekl limonádový joe žabaři ani jedna mrtvola. Ale dobrý zakončení 6A.

2.2.2017 | 16:41:05
JuliSmile

Kdyby tohle byl konec seriálu, byla bych štastná. Je docela otevřený a zároveň happy end, i když jsme ztratili pár hlavních postav postupem času. Tak až na ten rychlí level up postav v posledním díle a to střílení mimo ně :D tak skvělý konec)

2.2.2017 | 17:07:29
Linda Richterová

Podle mě to byl super díl. A taky se mi zdá že když v epizodě hraje Stiles tak je to více záživné, a víc se u toho pobavím.

2.2.2017 | 18:01:04
Sharrane

#3 Mesyas: Přidávám se, taky čekám jestli se projeví u Scotta nějaký zatím neobjevený schopnosti jako True Alfy. A s tím „neoficiálním“ rozloučením původní smečky mi to taky tak přijde nebo jsme se při nejmenším rozloučili se Stilesem a možná i Lydií. Scott tam určitě ještě bude, ale ostatní těžko říct jak velkou roli tam budou mít.

2.2.2017 | 18:04:45
Lex Luthor

Taky bych bral tenhle závěr jako konec seriálu, trochu urychlený, ale nakonec se to vyvedlo, happy end a hlavní postavy odmaturovaly a opustili Beacon Hills kromě Malii ta má letní školu, ale ta tam taky nebyla od začátku. Scot, Stiles, Lydia, Argent matka Scota a šerif, tyto postavy přežili od začátku seriálu do jeho konce a byly ve finále, bohužel ještě udělali 6B tak uvidíme jak to bude v létě.

2.2.2017 | 20:33:13
Angelus1753

#3 Mesyas: Přesně tak. Taky čekám na nějaký superfight nebo superpowers od Scotta co by True Alfa a ještě pořád nic :-/

2.2.2017 | 23:46:24
NinaQ

Doufám, že konec nebyl nějaké úplné rozloučení našich hlavních hrdinů, a že je nedají do pozadí a nezaměří se na Liamovu smečku, protože ta mě fakt nebaví. Zatím jsem viděla fotky z natáčení jen s Liamem, nějaké dvě nové postavy, sheriffa apod, ale třeba Scotta, Lydii nebo Stilese ne, takže to bohužel vypadá, že se tam jen občas objeví. Ono to dává i smysl, když jsou ted úplně jiných místech. Každopádně finále 6a se mi líbilo, i když se mi zdálo trošku chaotické. Za pusu Melissy a Argenta jsem byla ráda, fandila jsem jim už dávno jako Stilesovi a Lydii, takže z nich jsme byla také nadšená. Při scénce u skřínek, jsem si vzpomněla, jak v prvním díle Lydie Stilese ignorovala a ani nevěděla o Stilesové existenci :D Celkem sakra rozdíl! Co se týče Scotta a jeho síle true alpha, taky jsem čekala nějaký jeho epic fight, který se zase neukázal a asi už ani neukáže. Společný a konečný fight se dal, líbila se mi hlavně kombinace Petera, Thea s naší smečkou. Vůbec bych se nezlobila kdyby se na konci 6 série ukázal Derek, Isaac nebo Jackson, ale nedávám tomu moc šanci. No uvidíme, co připravili pro 6b.

3.2.2017 | 19:24:33
Becka

Tyjo s koncem tohoto dílu mi málem vhrkli slzy do očí :D začala jsem si v hlavě zrekapitulovávat předchozí série a postaví které opustili seriál :) vím že bude ještě 6b ale nějak to na mě dopadlo …Mrzí mě že TW pomalu končí ale nic není nekonečné :D …Nejspíš se budu muset podívat od znova <3 :) jinak taky doufám že se poslední epizody nebudou týkat nové party …Zlatá původní parta z první série! :D

3.2.2017 | 21:17:09
Ellyse

No taky s tou 6B nevím, když původní smečka se teď jakoby definitivně rozloučila, každý jel studovat a žít si svůj život, každý je jinde… aspoň jsem to tak pochopila. Stiles se Scottem předapli žezlo Liamovo a jeho crew. Nevím co by je přivedlo zpátky. A z toho že by se vedení opravdu chopila nová smečka mi běhá docela mráz po zádech. V téhle sérii měli hodně pozornosti a hodně scén, v některých dílech víc než původní, a docela mě to otravovalo. Není to tím že bych je chtěla kritizovat a brát jim snahu o přispění svou pomocí do záchrany světa. Ale jejich dějová linie mě prostě nebaví. :/ :( A tohle zakončení by mi teda asi stačilo.

10.2.2017 | 17:45:53
Golradir

Budou přidány nové postavy k ohodnocení? např. Theo?

14.2.2017 | 12:59:13
magneto1

Víceméně nuda, pár dobrých scén se našlo… Tenhle konec mi tedy přišel jako uspokojivý a nwm jak by na to ještě chtěli navazovat. Vzhledem k tomu, že posledních pár dílů jsem dost přeskakovala, jestli se zbylé díly zaměří na novou smečku, asi se na to vykašlu úplně, nikdo z nich mě nebaví. Na druhou stranu mě nechtěně rozesmívaly některý rádoby akční scény, střílení Ghost Riderů a ta němčina… xD

19.2.2017 | 20:53:20
Billy the Kid

bude 7 serie, ví se něco? díky? :)

#20 Car
6.3.2017 | 17:08:20
Car

#19 Billy the Kid: nebude, čeká nás posledních 10 dílů

#21 Billy the Kid
7.3.2017 | 0:14:09
Billy the Kid

#20 Car: ok, díky :) je to jeden z nejlepších serialu které jsem kdy viděl, a že jich bylo, ale nemá to sledovanost, škoda no :)

#22 Car
9.3.2017 | 20:35:10
Car

#21 Billy the Kid: neni vubec zac :-) taky si mylsim :-)

17.3.2017 | 18:40:06
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Teen Wolf: The Movie

Informace

Premiéra: 26.1.2023 (Paramount+)
Režie: Russell Mulcahy
Scénář: Jeff Davis
Délka filmu: 139 minut
Hrají: Tyler Posey, Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig, Dylan Sprayberry, Tyler Hoechlin, Colton Haynes, Linden Ashby, Melissa Ponzio, JR Bourne, Ryan Kelley, Ian Bohen, Orny Adams, Khylin Rhambo, Seth Gilliam, Vince Mattis, Amy Lin Workman,…

PROFIL FILMU
VAŠE HODNOCENÍ
VIDEA: teaser, trailer, ukázka
FOTO: hlavní plakát, plakáty postavfotky

Nepřehlédněte

Teen Wolf čeká filmové pokračování

Teen Wolf čeká filmové pokračování

Po čtyřech letech od konce seriálu Teen Wolf bylo volání fanoušků vyslyšeno, protože bylo oznámeno, že služba Paramount+ připravuje na příští rok pokračování ve filmové podobě, kterého se ujme tvůrce seriálu Jeff Davis.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama