Teen Wolf (Vlčí mládě)
93/100 - 506×

Teen Wolf(Vlčí mládě)

Mladý středoškolák Scott, byl náhodou pokousán vlkodlakem. Scott brzy zjišťuje, že na normální život teenagera může zapomenout. Aby toho nebylo málo, dříve poklidný život v malém městečku naruší další vlkodlaci. Na jejich příjezd však přichází rychlá reakce a do města se přistěhovává rodina lovců i s půvabnou dcerou. Jak se Scott zachová a co bude muset podstoupit, aby ochránil své přátele?

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | MTV | 43 minut
žánr
Akční, Mysteriózní, Thriller
hrají
Tyler Posey (Scott McCall), Dylan O'Brien (Stiles Stilinski), Crystal Reed (Allison Argent), Holland Roden (Lydia Martin), Tyler Hoechlin (Derek Hale), Arden Cho (Kira Yukimura), Shelley Hennig (Malia Tate), Dylan Sprayberry (Liam Dunbar), Daniel Sharman (Isaac Lahey), Colton Haynes (Jackson Whittemore), Linden Ashby (Noah Stilinski), Melissa Ponzio (Melissa McCall), JR Bourne (Chris Argent), Ryan Kelley (Jordan Parrish)

Rozhovor s Jeffem Davisem

Rozhovor s Jeffem Davisem

…aneb co nás čeká a nemine. Tvůrce seriálu „nám“ řekl něco málo o poslední odvysílané epizodě a také o vývoji v seriálu.

18 0
25.7.2015

Následující odstavec pojednává o obsahu předchozího dílu, ovšem doporučuji si jej přečíst, před zbytkem článku.

Poslední epizoda se soustředila na Stilese, který byl nucen bojovat s Donovanem, který ho napadl v touze pomstít se jeho otci. Toto vyústilo v smrt Donovana a zmizením jeho těla. Stiles se poté s Lydií vydávají za Valackem, od kterého se snaží zjistit více o Doktorech. Scott zachránil Kiru, poté co ji ovládly její elektrické síly a byli pronásledováni Doctory, kteří si přišli pro Valacka…

Dle vyjádření tvůrce seriálu Jeffa Davise tyto události budou mít velký dopad na nadcházející epizody. Stiles bude navždy poznamenán osudným soubojem s Donovanem… Valack bude hrát hlavní roli v seriálu, zatímco naši teenageři budou svádět boj s Doktory.

Jeff Davis také odhalil, že vztah Scotta a Kiry půjde pomalu ke dnu, jaké hrozné činy Theo učiní a že nás čeká temná a neblahá cesta vedoucí k finálové epizodě.


Celý rozhovor:

Bylo to naposledy, co jsme viděli Valacka? Jaký vliv bude mít kniha na Lydii? Kdy už se dozvíme o tom, co Doktoři provedli Lydii? 

Určitě to nebylo naposledy, co Valacka uvidíte. V druhé části první poloviny série zjistíme, jak získává kontrolu nad Eichen Housem. Tato epizoda směřuje Lydii k zjištění, co se jí stalo na operačním sále při její operaci a zda to je doopravdy vzpomínka nebo něco podivnějšího.

Jak bude Kira reagovat na důsledky, které přinesla její elektrická reakce v Eichen House? 

Kira se začne stranit Scotta i přátel, věří, že způsobuje víc škody než užitku. Tato série je celá o tom, jak Kira ztrácí kontrolu nad svými schopnostmi.

Kam směřuje vztah Kiry a Scotta? Uvidíme ještě nějaké hezké scény, jako byla ta na konci poslední epizody? 

Bohužel, tato scéna je možná poslední hezkým momentem pro Scotta a Kiru. Její nárůst moci a neovládání je začne rozdělovat.

Jak brzy se dozvíme více o vztahu Thea k Doktorům? Může se Theo obrátit na „dobrou stranu“? 

Ke konci série uvidíme Thea udělat strašné věci. Spasení v jeho případě není možné, zvláště ne po tom, co se dozvíme o jeho sestře. Dozvíte se také o dohodě Thea s Doktory a to v epizodách 9 a 10.

Bude tón děje, který byl udán v prvních několika epizodách stejný i v epizodách následujících? Můžete nám říct více o finální epizodě? 

Jak to bývá se všemi našemi sériemi, děj se stupňuje a je stále temnější a napjatější. Finále je momentálně jen takový střed, vzhledem k tomu, že série po něm bude ještě pokračovat dalšími 10 epizodami. Scott a jeho přátelé budou muset čelit možnosti rozvratu jejich smečky a možná i jejich přátelství.

Co čeká Stilese a Maliu? Jak Stilese ovlivní zabití Donovana? 

Vina bude tížit Stilese čím dál víc a začne to negativně ovlivňovat i jeho vztah s Malií. Je mezi nimi příliš tajemství, které povedou ke konfliktům. Stiles se bude dlouho vyrovnávat s tím, co se v poslední epizodě odehrálo.

Za překlad děkuji Alesie.

Původní text a obrázek

Zdroj: MTV

Diskuze /27

komja

Nenapsal bych, že si přišli pro Valaka, ale spíš pro jeho oko :D

Ta Kira se mi stejně nelíbila :)

#3 Ryen
25.7.2015 | 17:14:19
Zajka

držte si klobouky lidi, teď to teprve začíná :D ;) a podle všeho to bude jízda do hlubin…

25.7.2015 | 18:04:43
Ryen

#1 komja: Přesně – kdyby to bylo naopak a původně umřela Kira, zatímco by tam teď byla Allison, tak bych se vůbec nezlobil. Neoblíbil jsem si jí jako postavu a nesedí mi tam ani ta japonská mytologie (a to jsem jinak fanoušek anime). ;)

#5 komja
25.7.2015 | 18:05:25
Kimberlly

Bude to skvelé. Teším sa.

25.7.2015 | 18:18:28
komja

#3 Ryen: Spasení Thea není možné – a tak mě něco napadlo :D Co kdyby ještě před odchodem zabil Kiru :D A potom by tam mohli dát nějakou pěknou brunetku jako byla Tracy xD

#6 Ryen #7 Alchymista
25.7.2015 | 19:15:52
Ryen

#5 komja: Tracy by šla – ale museli by z ní udělat větší drsňačku. :D

25.7.2015 | 20:13:38
Alchymista

#5 komja: Mne sa Tracy nelubila ale mohli by tam dat nejaku peknu brunetu alebo černovlasku vrr :D

#21 Alchymista
25.7.2015 | 22:30:01
Beranir

já bych chtěl aby ze stilese udělali konečně pořádnýho bad ass něco, já přímo miloval v jedné z minulejch sérií jak byl posedlej, kromě toho očividnýho zla byl stiles poprvé ten silnej tahoun a ne scottuv pomocník protože narovinu at se na to dívám jakkoliv tak stiles hraje scottovi druhý housle který musí někdo povětšinou zachránit před poškozením, mám rád jak scotta tak stilese ale prostě stiles vede na plný čáře a dát mu konečně trochu víc možností by podle mě nebylo na škodu jako on má kolem sebe true alphu banshee kojotodlaka tu lišku a on sám má… plastikovou tabuli a dřevěnou pálku hmm cool

#10 Michiko Karasu #11 Zajka
25.7.2015 | 22:42:22
Roubice

Kira a Scott mi nijak nevadí, ale pokud se rozejdou, brečet kvůli tomu nebudu :D Jen doufám, že konečně už objasní, co se to do háje děje s Parrishem -.-

25.7.2015 | 23:27:54
Michiko Karasu

#8 Beranir: Na tom něco bude, podle mého i tvůrci chtějí ze Stilese něco udělat, jinak by do světa neposlali tu otázku: „CO“, ale podle reakcí je možné, že zůstane jen člověkem, bo spoustě lidem se takto líbí. Jeho obyčejnost. Mně nevadí, jestli zůstane člověkem, ale na druhou stranu je fakt, že je to otravné, když jej někdo musí pořád zachraňovat a může přispět jen svým mozkem, sice to není málo ale… Je „jen“ člověkem takže kdyby se v něco proměnil, i kdyby to bylo klišé – „jen“ vlkodlak, bylo by to fajn. Možná by bylo i fajn, kdyby mu hned po přeměně zmodraly oči, i když Donovan byl sotva nevinný, ale podle slov Petera ta modrá značí, že ti část duše chybí a jsi nějak poznamenán. Stiles je poznamenán, takže by to bylo zajímavé a nebylo by to úplně od věci, nehledě na to, že zlatá je moje nejméně oblíbená barva očí, takže bych to velmi ocenila :P Nějaký modroočko kromě Malii tam prostě chybí :P

#11 Zajka
26.7.2015 | 8:52:32
Zajka

#10 Michiko Karasu: #8 Beranir: dovolím, si nesouhlasit, podle mě Stiles už jnm tím, že je „jen“ člověk toho vydržel dost a po poslední epizodě dokázal, že se bránit za cenu života umí :) mě se líbí, jak si dokáže rychle spojit určité věci dohromady a upřímně nemyslím si, že by zrovna byl Scottův poskok …tím, že je „jen“ člověk ve smečce tak je svým způsobem… já nwm jedinečný :) mám ho ráda ♥ ale ráda by sem viděla ho proměnit se ve vlkodlaka s modrýma očima jak říkáš :3 byl by okouzlující

#12 Michiko Karasu
26.7.2015 | 10:50:02
Michiko Karasu

#11 Zajka: Jj, mně se líbí jeho mazanost a vychytralost, ale faktem je, že se dosud ze všeho dostal buď obrovským štěstím, ale hlavně většinou díky tomu, že jej někdo zachránil. Být to reálná postava, tak si myslím, že už to jeho samotného štve, že je bezmocný a hlavně, když jde do tuhého, tak nemá sílu zachránit ty, na kterých mu záleží … Ale jak říkám, jak tak nebo tak, nevadí mi to, hlavně když zůstane ten jeho sarkasmus ;) Ale kdybych si měla říci, v co se přece jen má proměnit, tak za mě vlkodlak, jelikož těch různých příšerek je tam už dost, vraťme se ke kořenům ;)

#13 Mrs.Mellark
26.7.2015 | 14:16:49
Mrs.Mellark

#12 Michiko Karasu: Kdyby všichni byli reálný postavy, tak už ani nikdo nežije :) .. ostatně jako ve všech filmech/seriá­lech :)

#14 Michiko Karasu
26.7.2015 | 16:24:02
Michiko Karasu

#13 Mrs.Mellark: Víš, jak jsem to myslela ;) Být tohle reálný svět, tak to vypadá tady celkově úplně jinak :P

26.7.2015 | 17:04:46
Anduin

Podle mě by bylo fajn kdyby Stilese Theo nebo někdo nečím probodnul a Scott by ho musel kousnout aby ho zachránil. Tím by se z něj stal vlkodlak. Akorát to asi není moc pravděpodobný, jelikož by tím okopírovali Twilight Saga.

#16 anicka.nah
26.7.2015 | 17:30:09
anicka.nah

#15 Anduin: :D :D vážně proč zrovna Twilight :D sice by bylo super, kdyby se ze Stilese stala nějaká nadpřirozená potvůrka, jen to nespojovat s Twilight :D nikdy :D

26.7.2015 | 18:59:33
Chikina

Já bych teda ocenila kdyby Stiles zůstal člověkem, ale stal se něco jako Deaton a jeho sestra. Naučit se trošku magie, nějaký triky s různýma surovinama jako mountain ash a bylo by to super.

27.7.2015 | 0:41:40
Holldir

Od začátku seriálu uběhla již dlouhá doba (v seriálu myslím). A Stiles nikdy nezmínil, že by chtěl být něco víc. Nikdy o tom nemluvil ani on, ani nikdo jiný. Nikoho to ani nenapadlo. Postava Stiles očividně po ničem tomto netouží a je ráda za svou normálnost. Takže velmi pochybuji, že by tvůrci seriálu Stilese v něco změnili. Je to méně než nepravděpodobné. Naopak jak zde již zmínil někdo docela by se hodilo aby se naučil trochu víc a byl nápomocen ve více směrech než doteď. Magie a to Deatnovo woodoo je vcelku zajímavá a dle mě i velmi lákavá možnost. A zároveň i velmi pravděpodobná. Možná jediná reálná možnost

#20 komja
27.7.2015 | 2:16:40
vevisek

Já věřím,že ze Stilese udělají druida nebo emisara jako je Deaton. Připadá mi,že něco jako emisar je už teď,jen to nikdo neřekl..a myslím,že by se to na něj i dost hodilo.

#22 michaldrhlik
27.7.2015 | 10:29:21
komja

#18 Holldir: Stiles se přeměňuje na ledního muže, přeci ;) Sám to přeci říkal :) (škoda jenom, že byl sarkastickej) :D

27.7.2015 | 12:50:44
Alchymista

#7 Alchymista: Alebo by som dal nejaku ebony

27.7.2015 | 13:28:59
michaldrhlik

#19 vevisek: Jo bylo by fajn kdyby se stal emisarem Scottovo smečky, kdyby ho Deaton naučil co zná atd.. a myslím že by seriálu prospělo kdyby se aspon v pár dílech objevil Peter, ikdyž je to hajzl tak jeho postava má prostě něco do sebe

#23 227petr #24 vevisek #25 Zajka
27.7.2015 | 17:35:54
227petr

#22 michaldrhlik: Souhlasím :-)

27.7.2015 | 18:09:57
vevisek

#22 michaldrhlik: Taky souhlasím..a věřím,že se Peter vrátí..vždycky tomu dodá šťávu,když se tam objeví :D

27.7.2015 | 21:29:04
Zajka

#22 michaldrhlik: tak tak :D Peter je zkrátka týpek, co má ve všem prsty… :D když se na to tak podíváte, tak bez Petera by nebyl Scott vlkodlak/pravá alfa, Lydia banshee, Allison lovcem, Derek alfou a pak zase betou, Jackson kanimou, Malia by nebyla, Kate by nebyla werejaguar a tak dále… a co vím, Peter bude hlavně v 5B, takže se nebojte, že se ho jen tak zbavíte :D ne ne :D já nwm proč, ale Peter i když je to zmrd, stejně ho mám svým způsobem ráda :D

28.7.2015 | 0:28:24
Foxxest

Mne by se Stiles libil, jako kojotodlak, netusim proc. Ale zastavam se nazoru, ze jako Emisar by byl fakt cool. Je to realny, navic, Emisar s jeho touhou a vasni, a sarkasmem, serial by dostal novou davku energie.

28.7.2015 | 1:27:28
kikole

Já myslím, že Emisar Scottovi smečky je Deaton nebo jak se to píše. I když je to neoficiální, tak prostě je. A Stiles je důležitý pro smečku a myslím že i jako člověk je už hodněkrát zachránil, i když ne v bojích, ale vždy v tu pravou chvíli přišel na něco, co je zachránilo takže myslím že by měl zůstat jako člověk a nic u něj nezměnit. Je důležitý taký jaký je, a kdyby ho změnili byl by to kýč. Jediné co by se mohl naučit je nějaký boj, jak se učí Lidie, aby mohl v boji nějak pomoc, nijak fak nevidím důvod ho měnit. :)

3.8.2015 | 0:29:11
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Teen Wolf: The Movie

Informace

Premiéra: 26.1.2023 (Paramount+)
Režie: Russell Mulcahy
Scénář: Jeff Davis
Délka filmu: 139 minut
Hrají: Tyler Posey, Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig, Dylan Sprayberry, Tyler Hoechlin, Colton Haynes, Linden Ashby, Melissa Ponzio, JR Bourne, Ryan Kelley, Ian Bohen, Orny Adams, Khylin Rhambo, Seth Gilliam, Vince Mattis, Amy Lin Workman,…

PROFIL FILMU
VAŠE HODNOCENÍ
VIDEA: teaser, trailer, ukázka
FOTO: hlavní plakát, plakáty postavfotky

Nepřehlédněte

Teen Wolf čeká filmové pokračování

Teen Wolf čeká filmové pokračování

Po čtyřech letech od konce seriálu Teen Wolf bylo volání fanoušků vyslyšeno, protože bylo oznámeno, že služba Paramount+ připravuje na příští rok pokračování ve filmové podobě, kterého se ujme tvůrce seriálu Jeff Davis.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama