Terra Nova
79/100 - 136×

Terra Nova

V roce 2149 je lidstvo na pokraji zkázy. Planeta je přelidněná, životní prostředí zničené. Poslední nadějí na záchranu budoucnosti lidské rasy se stává objevení trhliny v čase, kterou je možné projít do pravěké historie. Zrodí se myšlenka přesídlit lidstvo do doby dinosaurů, před 85 miliony let, a přichází druhá šance vybudovat civilizaci znovu a tentokrát lépe. Dokážou moderní lidé v tom čase přežít? A jsou poučeni z chyb svých předků?

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | FOX | 42 minut
žánr
Drama, Rodinný, Sci-fi
hrají
Shelley Conn (Elisabeth Shannon), Jason O'Mara (Jim Shannon), Landon Liboiron (Josh Shannon), Naomi Scott (Maddy Shannon), Christine Adams (Mira), Stephen Lang (Nathaniel Taylor), Allison Miller (Skye), Alana Mansour (Zoe Shannon)

Proč sledovat seriál Terra Nova na Prima COOL?

Proč sledovat seriál Terra Nova na Prima COOL?

Již v neděli 1.4. začíná na televizním kanálu Prima COOL rodinný sci-fi seriál o novém začátku. Slyšíte o něm poprvé? Tady je několik důvodů, proč byste mu měli dát šanci!

2 0
29.3.2012

Seriál pro celou rodinu

Terra Nova je ten typ seriálu, u kterého si každý člen rodiny přijde na své. Sledujeme osudy rodiny Shanonnových, kteří hledají naději na lepší život a na nový začátek. Rodina má tři děti. Dva náctileté Maddy a Joshe, s nimiž budeme svědky začínajících lásek, problémy s kázní a vším, co k puberťákům patří. Naopak nejmladší Zoe objevuje nový svět, který se před ní skýtá a velmi ji zajímají především…

Dinosauři!

Ano, po hitu, kterým byl Jurský park, se dinosauři dostali také do seriálu. A nebudou to jen tak obyčejní dinosauři. Budeme například sledovat příběh nenarozeného Ankylosaura nebo nebezpečných Proceratopsů. Kromě klasických dinosaurů, jejichž jména jste už jistě slyšeli, uvidíme také dinosaury fiktivní. Jistě se máte na co těšit, někteří z nich vypadají opravdu jako živí a lidé, kteří měli na starost vizuální efekty, odvedli svou práci velmi dobře.

(Dinosauři se vrací! Foto: FOX)

Steven Spielberg

Toto jméno není třeba představovat. Mladší diváci jistě viděli až téměř pohádkového E.T. Mimozemšťana nebo již zmiňovaný Jurský park. Filmoví fajnšmekři jistě vzpomenou na jeho fenomenální Schindlerův seznam nebo sérii filmů o Indiana Jonesovi. Steven Spielberg zapsal do filmové kinematografie nesmazatelnou stopu a podepsal se právě i pod seriál Terra Nova!

Sci-fi technologie

Seriál Terra Nova se odehrává v roce 2149, kdy je lidská planeta na pokraji zhroucení. Za více než sto let od roku 2012 prošlo lidstvo neuvěřitelným technologickým vývojem a můžete se těšit na různá fajn „udělátka“ i nebezpečné sonické zbraně a ploty. Tedy i milovníci technologií si přijdou na své.

Záhady, tajemství, odpovědi?

Již v první epizodě si začnete klást mnohé otázky, na které nejprve nebudete znát odpovědi. Budete se divit a přemýšlet, jak to asi může být, a postupně se budete dozvídat víc a víc, ale další otázky budou přibývat. Ale nebojte se, na to zásadní, co vás zajímá, se odpovědi dozvíte, takže pro ty, co nemají rádi nevyřešené záhady, je to velké plus.

Nalákali jsme vás na seriál? Budete ho sledovat? Nezapomeňte, že již od neděle 1.dubna 2012 20:00 bude k vidění na Prima COOL! Druhý díl bude odvysílán v pondělí 2.dubna od 20:00 a další díly poběží každé následující pondělí vždy od 20:15.

Diskuze /7

Akul

Jaá hlavně doufám, že bude i druhá řada. Přinejmenším.

29.3.2012 | 22:55:24
Clear

Tak to vás bohužel musím zklamat předem, seriál končí první sérií. Ale zato finále je opravdu monstrózní! :)

29.3.2012 | 23:01:43
barahir

No vida, takovejch let to nešlo, a najednou to jde (vysílat seriály pár měsíců po premiéře)

čestný člen redakce
30.3.2012 | 22:02:58
lightbrand2

Přesně tak, COOL je super, byl jsem překvapen, že to dali tak rychle. Určitě se budu dívat.

31.3.2012 | 21:57:57
grisko

Ahoj, máte tu menší chybu. Ten další díl a to dnes se bude vysílat od 20:15 je to zde v programu: http://www.prima-cool.cz/program

2.4.2012 | 13:32:59
rombor

A ja som to, kurník, prepásol :-( Včera i dnes.

2.4.2012 | 21:37:00
Clear

grisko: Díky, už jsem to opravila. Původně to mělo být všechno od 20:00, nebo spíš byl uváděn orientační čas…

5.4.2012 | 11:12:44
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Terra Nova je u konce


Bohužel se musíme rozloučit s dinosaury, protože seriál Terra Nova se už nevrátí s druhou řadou na televizní obrazovky. Dejte nám vědět v tomto fóru, jak na vás seriál působí.

Ohodnoťte seriál Terra Nova

Poznejte dinosaury z blízka

Reklama

Anketa

Měl by seriál Terra Nova získat pokračování?

96%
4%
45 hlasů

Neznáte Terra Novu?

Thumbnail Play icon
Video přeložil @Harfist.

Momentky

Momentky

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama