The Big C (Ve znamení raka)
86/100 - 20×

The Big C(Ve znamení raka)

I když máte smrtelnou nemoc, nesmíte ztrácet smysl pro humor. Hlavní postava seriálu zjistí, že má rakovinu, což její život obrátí naruby. Místo sebelítosti se však rozhodne, že bude svůj život žít co nejvíce naplno.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Showtime | 30 minut
žánr
Drama
hrají
Laura Linney (Cathy Jamison), Oliver Platt (Paul Jamison), Gabourey Sidibe (Andrea Jackson), John Benjamin Hickey (Sean Tolkey), Cynthia Nixon (Rebecca), Hugh Dancy (Lee)

Začíná nová řada a nová verze webu!

Začíná nová řada a nová verze webu!

Po měsících odkládání a slibování jsem se konečně dostal k tomu, abych dokončil práce na tomto webu. A vybral jsem si k tomu datum velice příhodné – start 3. série tohoto skvělého seriálu. Více si přečtěte uvnitř.

0 0
8.4.2012

The Big C už určitě všichni znáte – a pokud se mýlím, se seriálem se můžete seznámit třeba PŘÍMO ZDE. Protože seriál je to dle mého názoru velice povedený a výjimečný, trpce jsem sledoval, že na českém internetu o něm není žádná větší zmínka. Rozhodl jsem se tedy, že toho využiji.

A tak se už potřetí setkáváme s našimi oblíbenými POSTAVAMI (a samozřejmě jejich HERCI). Tentokrát nás místo tradičních 13 čeká bohužel jen pouhých 10 EPIZOD (neděste se, k těm třem posledním zatím nejsou stanovené názvy), zato ovšem letošní obsazení vypadá báječně.

Toto jsou totiž tři letošní nováčci – Susan Sarandon, která bude hrát Joy Kleinman, ženu, jež porazila rakovinu a teď pořádá své „veselé semináře“ plné radosti a života, neboli „full of joy“. Hned druhým v pořadí je Victor Garber, který se zaplete s Seanem kvůli jednomu choulostivému a erotickému telefonátu. A na závěr pak Allison Janney, slavná žena Hollywoodu, kterou inspiroval Cathyin a Paulův život, a chce podle nich natočit film se Sandrou Bullock.

A co dalšího se ještě změní? Komu nevadí spoilery, může se podívat na video v předešlém odkazu. Dozvíme se, proč si Andrea změnila jméno, co teď bude dělat Sean bez Rebeccy, ke komu začne vzhlížet Adam a jaký podivný život teď vlastně Cathy vede. A ti, kteří ještě neviděli preair první epizody, se dozví, jestli Paul je nebo není mrtvý.

Máme se rozhodně na co těšit, o čem svědčí také i všechna další VIDEA, která byla ke 3. řadě vypuštěna. A teď už neotálejte, prohlížejte web a v době čekání na české titulky k epizodě 3×01 Thin Ice (odvysílána dnes večer, dostupná zítra ráno) můžete zatím zkoumat, co vše je zde pro vás připraveno na objevení.

Tak tedy ještě jednou… VÍTEJTE!

Zdroj: Showtime

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Hlídejte si nás

Hra jménem život

Leftover Cuties - Game Called Life

Písnička, která hraje v úvodní sekvenci, je počinem kapely Leftover Cuties. Jmenuje se dosti výstižně – Game Called Life a upřímně si ani snad nelze představit příhodnější melodii, která by nás díl od dílu vlídně vítala.

Reklama

Nejlepší postavy

Narozeniny

Obrázek

Obrázek

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama