The Carrie Diaries
88/100 - 102×

The Carrie Diaries

Seriál pro všechny, kdo si oblíbili seriál Sex ve městě. The Carrie Diaries časově předchází seriálu Sex ve městě a ukazuje nám Carrie Bradshaw jako středoškolačku v osmdesátých letech, která se se svými věrnými kamarádkami seznamuje s vlastní sexualitou, svým milovaným městem a hlavně sama se sebou

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Rodinný, Romantický
hrají
AnnaSophia Robb (Carrie Bradshaw), Chloe Bridges (Donna LaDonna), Ellen Wong (Jill "Mouse” Chen), Freema Agyeman (Larissa Loughton), Katie Findlay (Maggie Landers), Austin Butler (Sebastian Kydd), Matt Letscher (Tom Bradshaw), Brendan Dooling (Walt Reynolds), Stefania Owen (Dorrit Bradshaw)

'Na natáčení Carrie Diaries jsem se cítila jako nahá!' říká Lindsey Gort.

'Na natáčení Carrie Diaries jsem se cítila jako nahá!' říká Lindsey Gort.

Role Samanthy Jones není jednoduchá, ale Lindsey se vypořádá skoro se vším – od nadcházejících sex scén až po rady, které jí dala Kim Cattrall (hrála Sam v Sexu ve městě)! Více z rozhovoru se dozvíte v následujícím článku..

0 0
10.11.2013

Obsazení ze seriálu Sex ve městě do Carrie Diaries pomalu, ale jistě přichází. V premiéře druhé řady jsme se konečně setkali s novou Samanthou Jones! Proto bylo připraveno interview s Lindsey, abychom se dozvěděli více o tom, jak to všechno vypadá z jejího pohledu.

Ve srovnání se Sexem ve městě je Lindseyina role Samanthy mírnější, než byla ta Kimina.

„To je na tom k smíchu. Pro mě to vůbec není mírnější, protože na sobě mám pořád nějaké ozdoby a jsem ve spodním prádle před hodně lidmi. Takže jsem si prakticky připadala nahá,“ řekla Lindsey.

Řekni nám něco o tvém rozhovoru s Kim Cattrall – a o tetování, které chceš.
Kim mi tweetla její požehnání! Předtím jsem na twitteru nikdy nebyla, než mi moje kamarádka řekla: Píše o tobě! Napsala tvoje jméno! Tak jsem se přihlásila a odepsala jí zpátky. Kim poté odepsala: Jsem ráda, že hraješ nebojácnou Sam – klíčem k ní je její srdce. Nikdy nesoudí, i když miluje. A řekla jsem, že si to chci nechat vytetovat.

Jak jsi zvládla ‚přechod‘ do role Samanthy? A řekni nám o ‚Samanthě jedna‘ a o ‚Samanthě dvě‘!
Když koukáte na videa, kde jste jako děti, říkáte si: Tyto obličeje dělám pořád i teď! Všichni se měníme, ale jsou tu věci, které vyrůstají s námi. Chtěla jsem na tohle narazit – nechtěla bych být touhle karikaturou, která se snadno ponoří do něčího stylu mluvení. Jsou tu dvě Samanthy – Samantha jedna a Samantha dvě. Každý režisér, který přijde říká: Ok, poslouchej. Tohle jsou mé dvě Samanthy. Řekni mi, kterou chceš víc. Protože je tady hodně Samanthy podobné Kim Cattrall a hodně citlivé a nejisté Samanthy.

Měli bychom u Samanthy očekávat nějaké dlouhodobé milostné známosti?
V tuto chvíli nevím. Když se v životě stanete starším, usadíte se takový, jací jste – dobří nebo špatní. Pořád jste trochu opatrní a trochu citliví – uvidíte, jak některé z těchto zdí spadnou.

Jaké je pro Samanthu bydlení s Carrie a Waltem?
Samantha je v místě, kde není připravená se usadit. Takže právě teď trochu poskakuje kolem… A je velmi liberální – jestli si dovedete představit ještě liberálnější Samanthu – není vázána prací a odpovědností. Tak trochu jen proplouvá kolem.

Ještě musíme vědět – jste si s AnnouSophií na natáčení blízké?
Máme opravdu pěkný vztah Samantha/Carrie. Děláme si z toho srandu. Jednou v noci jsme šli ven na kouzelnickou show a já jsem řekla: Jdu do baru. Vím, že na to ještě nemáš věk, ale jdu si dát drink. A ona řekla: Dobře! Takže si tam sedím se svým drinkem, jako koruptivní Samantha. Ale můj názor na Carrie a Samanthu je takový, že se navzájem hodně podporují. A ona pro mě byla doslova darem z nebes – je to ta nejstarší devatenáctiletá holka, kterou jsem kdy potkala.

Zdroj: CW

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Viděli jste...

Viděli jste...

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama