The Exorcist (Exorcista)
94/100 - 107×

The Exorcist(Exorcista)

Tento psychologický thriller sleduje příběh dvou kněží – otce Tomase Ortegy a otce Marcuse Keanea. Společně se snaží vyřešit nadpřirozený případ jedné rodiny.

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | FOX | 43 minut
žánr
Hororový, Thriller
hrají
Alfonso Herrera (Tomas Ortega), Ben Daniels (Marcus Keane), Kurt Egyiawan (otec Bennett), John Cho (Andrew Kim), Brianna Hildebrand (Verity), Zuleikha Robinson (Mouse), Li Jun Li (Rose Cooper), Geena Davis (Angela Rance), Hannah Kasulka (Casey Rance), Alan Ruck (Henry Rance), Brianne Howey (Katherine Rance)

Na co se můžeme těšit v 7. - 9. díle?

Na co se můžeme těšit v 7. - 9. díle?

(AKTUALIZOVÁNO) V dalších dílech se zaměříme na Caseyinu spásu. Vztahy mezi Ranceovými se budou pohybovat na tenkém ledě a návštěva vatikánského papeže se pomalu blíží.

7 0
16.11.2016

7. Chapter Seven: Father of Lies

Datum premiéry: 11. listopadu 2016

Ranceovi přestávají doufat, že Casey najdou. Otec Marcus žádá kvůli nedávným událostem matku Bernadette o pomoc. Poté, co se informace o Caseyině posednutí dostala mezi veřejnost, Tomas zjišťuje, že po celou dobu byl obklopen lžemi a pátrání otce Bennetta po odpovědích ohledně záhadné společnosti Tattersal jej zavádí do pasti.

8. Chapter Eight: The Griefbearers

Datum premiéry: 18. listopadu 2016

Marcus, Tomas a matka Bernadette soupeří s časem, aby porazili démona. Mezi Ranceovými vzniká ostrý spor. Papežova návštěva města Chicaga má nastat již za několik dní a nepřátelé církve tak přecházejí do ofenzivy. Angela se setká s osobou ze své minulosti a Kat uvažuje o nové budoucnosti.

9. Chapter Nine: 162

Datum premiéry: 9. prosince 2016

V předvečer příjezdu papeže Sebastiána do Chicaga soupeří Marcus a jeho společníci s časem, aby odvrátili potenciální katastrofu. Tomas dostane nabídku, která mu změní život. Neohrozí však hříchy jeho minulosti jeho budoucnost v církvi? A když se Ranceovi vzpamatovávají z nedávných událostí, objevuje se nová hrozba, jež by mohla rozdělit jejich rodinu navždy.

Zdroj: FOX

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama