The Flash
88/100 - 561×

The Flash

Spin-off seriálu Arrow. Mladý vědec Barry Allen byl zasažen bleskem a získal neobvyklé schopnosti, které z něj udělaly nejrychlejšího muže planety.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Jesse L. Martin (Joe West), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Nicolet (Cecile Horton), Danielle Panabaker (Frost), Kayla Compton (Allegra Garcia), Tom Cavanagh (Harrison Wells ze Země 2), Tom Cavanagh (falešný Harrison Wells), Brandon McKnight (Chester P. Runk), Hartley Sawyer (Ralph Dibny), Keiynan Lonsdale (Wallace West), Jessica Parker Kennedy (Nora West-Allen), Rick Cosnett (Eddie Thawne)

Do seriálu The Flash míří dva nováčci a dva navrátilci

Do seriálu The Flash míří dva nováčci a dva navrátilci

Na začátku druhé poloviny druhé řady seriálu The Flash se setkáme s dvěma nováčky a dvěma navrátilci. K tomu se dočkáme ještě menšího crossoveru.

41 0
9.1.2016

Scott Evans

Prvním nováčkem druhé poloviny druhé řady se stává herec a komik Tone Bell. Ten si zahraje tvrdého novináře Central City Picture News, Scotta Evanse, který se objeví hned v několika epizodách. Nebude však ledajakým novinářem, stane se totiž šéfem této novinářské redakce. Ve své nové funkci bude tlačit na ostatní redaktory, aby psali pravdu o tom, co se v Central City děje. V této souvislosti ho budeme nejčastěji vídat v přítomnosti Iris West.

Adam Fells

I v druhé polovině druhé řady se setkáme s novým padouchem. Bude jím Adam Fells, lépe známý pod přezdívkou Geomancer. Samozřejmě se jedná o meta-člověka, který dokáže vyvolat zemětřesení. Objeví se v třinácté a čtrnácté epizodě, kde si jej zahraje herec Adam Stafford.

(Komiksová verze Geomancera. Foto: DC Comics)

Eobard Thawne

O návratu Reverse Flashe jsme vás již informovali prostřednictvím nové upoutávku k druhé řadě. Představitel Reverse Flashe, herec Matt Letscher, si svou roli zopakuje v jedenáctém díle, která dostala trefný název The Reverse-Flash Returns. Pravděpodobně se jedná o Reverse Flashe ze Země 2, ale ještě uvidíme, jak to bude.

(Vrátí se Reverse Flash! Foto: CW)

Ronnie Raymond

Dlouho slibovaný Ronnie Raymond se již brzy vrátí do seriálu The Flash. Vypadá to tedy, že Ronnie ze Země 1 je skutečně mrtvý, protože bylo oznámeno, že se Ronnie sice vrátí, ale bude to jeho postava ze Země 2. Opět si tuto roli zopakuje herec Robbie Amell, který si však nezahraje Firestorma, nýbrž padoucha Deathstorma. V tom mu bude dopomáhat i Caitlin Snow ze Země 2, která si zahraje Killer Frost.

Menší crossover

I tento rok se dočkáme menšího crossoveru mezi seriály Arrow a The Flash. Tentokrát do Flashe zamíří John Diggle a jeho manželka Lyla Michaels. A proč právě John a Lyla se vydají do seriálu The Flash? Organizace A.R.G.U.S. měla ve svém držení King Sharka, kterého zneškodnil Harrison Wells ze Země 2. King Shark ze svého vězení uteče a hned si to namíří za Barry Allenem, aby ho zneškodnil. John a Lyla se objeví v patnácté epizodě.

(John a Lyla navštíví Central City. Foto: CW)

Diskuze /12

StrejdaCZ

King Shark konečně zpět… SUPER! :)

9.1.2016 | 12:42:57
Stardos

Dost se divím.Říkali,že je ta krátka scéna stála dost.Má se vrátit a k tomu na díl? Hmm,to bude zajímavé.

9.1.2016 | 16:19:50
rhobos

Joo :D King Shark! :D

9.1.2016 | 16:42:37
Elzamar

super reverse- flash a robbie jsou zpět :D

9.1.2016 | 22:01:25
Holldir

Docela mě zaráží ta nesmrtelnost postav. Už si ani nepamatuji kde v tomto typu seriálů někdo vlastně zůstal mrtvý. Arrow, Flash, Grimm, Vampire diaries atd atd…všude se mrtví vracejí. Už je to přehnaný

#6 Vission #7 deadpool #11 Scenárista s veľkým S
10.1.2016 | 4:58:27
Vission

#5 Holldir: ale tady se mrtví nevracejí ;) v Arrowovi jo ale tady přicházejí alternativní verze těch mrtvích :D

#8 Stardos
10.1.2016 | 8:26:27
deadpool

alespon si to precti priste :D
#5 Holldir:

10.1.2016 | 8:45:30
Stardos

#6 Vission: V Arrowovi byla oživena pouze Sára.Ostatní „mrtví“ nebyli po smrti

10.1.2016 | 13:07:05
Derek94

jak ja nemusim toho Robbiho Amella… vubec se mi jako herec nelibi, ani v jednom serialu co kdy hral… Stephen mi nevadi ale jeho bratranec nebo co je to za pribuzensky vztah jo… doufam ze se pak dlouho ve flashovi neukaze…

#10 Scenárista s veľkým S
11.1.2016 | 21:46:22
Scenárista s veľkým S

#9 Derek94:

Je to jeho brat! :D

12.1.2016 | 8:39:16
Scenárista s veľkým S

#5 Holldir:

Walking Dead?

12.1.2016 | 8:40:08
armunder

Cisco ze země 2 se bude jmenovat Wabe to bylo někde v komiksu. A bude taky zápornák.

20.1.2016 | 18:05:07
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama