The Flash
88/100 - 561×

The Flash

Spin-off seriálu Arrow. Mladý vědec Barry Allen byl zasažen bleskem a získal neobvyklé schopnosti, které z něj udělaly nejrychlejšího muže planety.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Jesse L. Martin (Joe West), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Nicolet (Cecile Horton), Danielle Panabaker (Frost), Kayla Compton (Allegra Garcia), Tom Cavanagh (Harrison Wells ze Země 2), Tom Cavanagh (falešný Harrison Wells), Brandon McKnight (Chester P. Runk), Hartley Sawyer (Ralph Dibny), Keiynan Lonsdale (Wallace West), Jessica Parker Kennedy (Nora West-Allen), Rick Cosnett (Eddie Thawne)

Na co se můžeme těšit v 4. - 6. díle?

Na co se můžeme těšit v 4. - 6. díle?

Mirror Master a Top začnou tropit problémy, Caitlin se setká se svou matkou a dočkáme se i Captaina Colda.

18 0
24.10.2016

4. The New Rogues

Datum premiéry: 25. října 2016

Barry pokračuje v trénování Jesse. Když se na scéně objeví nový metačlověk Mirror Master, Barry jí dovolí, ať mu pomůže s jeho zastavením. Mirror Master se spojí se svou starou partnerkou Top a hledá Snarta, aby vyrovnal skóre. Jesse se k honbě přidává, ale odmítne poslechnout jeden z Barryho rozkazů, což bude mít katastrofální následky.

5. Monster

Datum premiéry: 1. listopadu 2016

Zoufalá z toho, co se s ní děje, Caitlin navštíví svou matku, Dr. Tannhauser, slavnou doktorku biomedicíny, s nadějí, že její matka dokáže získat nějaké odpovědi na její rostoucí metalidské síly. Avšak ve chvíli, kdy se Dr. Tannhauser začne ke své dceři chovat jako k testovacímu subjektu, se Caitlin naštve a přivede zpátky staré rány, které mezi nimi způsobí rozpor. Po záhadném, metalidském útoku v Central City se Barry pokouší přesvědčit Juliana, aby mu s případem mohl pomáhat.

8. listopadu pauza ve vysílání



6. Shade

Datum premiéry: 15. listopadu 2016

Když Wally začne mít vize o tom, že je Kid Flash, tak si Barry uvědomí, že musí Wallymu, Iris a Joeovi říct, co se Wallymu stalo ve Flashpointu, aby ho udržel v bezpečí.

Zdroj: CW

Diskuze /2

Mikeq

můžete mi pripomenout proc vlastne nebyl v legendach?

#2 Ostberg
27.10.2016 | 13:36:22
Ostberg

#1 Mikeq: Umřel při zničení Oculusu ve Vanishing Pointu v předposledním díle první řady ;)

31.10.2016 | 22:04:25
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama