The Flash
88/100 - 561×

The Flash

Spin-off seriálu Arrow. Mladý vědec Barry Allen byl zasažen bleskem a získal neobvyklé schopnosti, které z něj udělaly nejrychlejšího muže planety.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Jesse L. Martin (Joe West), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Nicolet (Cecile Horton), Danielle Panabaker (Frost), Kayla Compton (Allegra Garcia), Tom Cavanagh (Harrison Wells ze Země 2), Tom Cavanagh (falešný Harrison Wells), Brandon McKnight (Chester P. Runk), Hartley Sawyer (Ralph Dibny), Keiynan Lonsdale (Wallace West), Jessica Parker Kennedy (Nora West-Allen), Rick Cosnett (Eddie Thawne)

Rozšiřování Ciscových schopností sehraje svou roli v zastavení Savitara

Rozšiřování Ciscových schopností sehraje svou roli v zastavení Savitara

Vibeovy schopnosti hrají v seriálu důležitou roli, ale Cisco stále neví, jak velkou moc má. Rozšíření jeho schopnosti tak sehraje svou roli v porážce Savitara.

29 0
22.1.2017

Příští týden odstartuje druhá polovina třetí řady Flashe, ve které se Flashův tým bude snažit zastavit Savitara. Vize budoucnosti odhalila smrt Iris, a proto se tým bude pokoušet dostat do budoucnosti. Bez Cisca by to Barry pochopitelně nezvládl. Tedy alespoň prozatím.

Rozšiřování Ciscových schopností, které přijde ve chvíli, kdy se na scéně objeví Gypsy, sehraje svou roli v zastavení Savitara. „Uvidíme, jak si Cisco uvědomí, co všechno vlastně dokáže. Gypsy je skutečně impozantní protivník. Cisco si nikdy neuvědomil rozsah svých schopností, ale díky Gypsy se více sladí se svými schopnostmi. To mu pomůže například v chození mezi dimenzemi nebo při otevírání trhlin, které bude otevírat mnohem rychleji. Vytvoří si sebedůvěru, která svou roli sehraje ve zbytku této série v tom smyslu, že pomůže Barry v zastavení Savitara,“ řekl Aaron Helbing.

(Foto: CW)

Ač se bude pravděpodobně jednat o pouhou epizodní roli, tak Gypsy zasáhne do seriálu ve skutečně velkém měřítku. Stále sázíme na to, že Cisco a Gypsy mezi sebou budou něco mít.

Zdroj článku: Comic Book

Diskuze /10

Billy the Kid

už se moc těším :)

22.1.2017 | 19:45:03
Lex Luthor

Myslím, že Cisco nakonec zničí kámen mudrců, po epiodě s Gypsy kdy si konečně začne více věřit by se mohl vrátit ke svému starému já, optimistický a srandovní, chrlící hlášky.

22.1.2017 | 20:06:09
scottt1

Cisco urcite posle Savitora do inej dimenzie, odkial sa nebude moct dostat :D

22.1.2017 | 20:58:28
Kennymcc

Jak to rikal Reverb :) „I will shatter your entire nervous system without breaking a sweat.“ Jednou to rekl i Cisco kdyz si hral na Reverba a snazil se zastrasit Black Siren :) Ale treba se mu to tentokrat povede :)

22.1.2017 | 22:00:53
Venous4

Takze z Cisca se stava serialovej Neo z matrixu (prvni dil jak rukou zastavil naboje) tesim se jakej bude jeho max potencial :)

#6 Baltik
23.1.2017 | 7:16:53
Baltik

#5 Venous4: Ani ne, Neo měl dovednosti pouze v síti, kdežto Cisco to umí ve skutečnosti.

#7 Kennymcc
23.1.2017 | 10:20:13
Kennymcc

#6 Baltik: Jak vime tak to neni zcela pravda. Neo mel i schopnosti mimo sit, staci si vybavit nektere scenky ;) Jestli Cisco zastavi kulky (myslim tim ze strelne zbrane ;) ), tak na to jsem docela zvedavej :) Tak ci onak proc ne :)

#8 Baltik
23.1.2017 | 11:07:04
Baltik

#7 Kennymcc: Bál jsem se, že to není úplně pravda. Matrix jsem viděl jen 2×, takže omlouvám se :D

#9 Exie_
23.1.2017 | 12:04:30
Exie_

#8 Baltik: Pokud se nemýlím, tak Neo zastavil ty 2 chobotnice vlastní silou mimo síť. Ale vraťme se k seriálu. Myslíte si, že Eddie se vrátí jako záporák? Jako vidět ho jako Cobald Blue by nebylo na škodu.

#10 Kennymcc
24.1.2017 | 23:51:17
Kennymcc

#9 Exie_: Myslim si ze neco takoveho planuji, jen tezko rict, kdy to probehne. Mozna v teto serii se zrodi jen nejake zarodky Cobalta a v plne palbe bude az v 4. serii. Ale to je jen ma spekulace :)

26.1.2017 | 22:18:08
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama