The 100
90/100 - 818×

The 100

Post apokalyptický scifi seriál stanice The CW. Lidstvo bylo zničeno nukleární válkou, která vyhubila téměř vše živé na planetě. Nyní skoro po sto letech je vyslána expedice čítající stovku mladistvých delikventů, aby zjistili jestli je Země znovu obyvatelná.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Drama, Sci-fi
hrají
Bob Morley (Bellamy Blake), Eliza Taylor (Clarke Griffin), Thomas McDonell (Finn Collins), Devon Bostick (Jasper Jordan), Richard Harmon (John Murphy), Christopher Larkin (Monty Green), Marie Avgeropoulos (Octavia Blake), Lindsey Morgan (Raven Reyes), Eli Goree (Wells Jaha), Paige Turco (Abby Griffin), Isaiah Washington (Thelonius Jaha), Henry Ian Cusick (Marcus Kane), Dichen Lachman (Anya), Adina Porter (Indra), Alycia Debnam-Carey (Lexa)

České titulky k epizodě DNR

České titulky k epizodě DNR

Seriál se po pauze vrací zpět na televizní obrazovky a epizodu DNR si můžete vychutnat s českými titulky. Ty můžete stahovat v profilu epizody. Po shlédnutí dílu nezapomeňte epizodu ohodnotit. O překlad se postarali @NikkiNicotine, @Kattharinna, @Jirkem a @ScaryX. Přejeme vám příjemnou zábavu.

29 0
28.4.2017

Zdroj: CW

Diskuze /9

Alisanti

Děkuju moc za rychlost. Nechci působit jakože jsem nevděčná, ale titulky jsou trošku nedoladěné. Anglicky rozumim, ale přítel to ani nedokoukal. Kde jste prosím stáhli verzi, na kterou titulky sedí?

#2 ScaryX
28.4.2017 | 22:36:45
ScaryX

#1 Alisanti: Titulky by měly pasovat na veškeré dostupné rls, SVA i WEB-DL/WEBRip. V deset jsem nahrával aktualizovanou verzi, pokud sis stáhla ještě předchozí titulky.

čestný člen redakce
28.4.2017 | 22:56:50
Skarbax

Bože, to je zase nesmyslenj díl. Jesper má hyper depku od doby co mu zabili přítelkyni a chce se zabít. To se ještě dá pochopit, ale že najednou přemluví k dobrovolný sebevraždě dalších 20–30 mladých lidí, to už je vážně lehce mimo :D :D Ach jo, co k tomu říct :D

#4 Ellyse
29.4.2017 | 0:23:56
Ellyse

#3 Skarbax: To jsem vůbec nepochopila… vlastně víc věcí v této epizodě jsem nepochopila. Ale ti všichni lidi co zůstali trčet na arše? Důvod ?? Proč se nechtějí zachránit a radši umřou v radiaci? Jako hlava mi to nebere… hlavně Harper ne. A ten Montyho proslov, když ležela na posteli a brečela, mi přišel trošku hnusnej… nevím co je zbabělého na tom, že je unavená z toho všeho, a že má strach…but never mind :D Stejně tak nechápu Ravenin záchvat a o pár minut později si zase hraje u počítače…? A kdy vlastně Clarke získala Nightblood ? Možná jsem mimo spíš já, ale tyhle věci mi unikají, a párkrát jsem si u toho dílu říkala „cože? jak? kdy a proč?“ :D Taky mi uniklo kam zmizela Luna… takže nejspíš budu mimo já :'D

#6 XshaGhas #9 matrix17
29.4.2017 | 20:42:57
Nilly

A pomalu se začíná potvrzovat to, čeho jsem se bála od konce minulý série. Tvůrci to prostě přepískli s tou katastrofou. Vzali si moc velký sousto, které za sérii vyřešit nejde. Snaží se toho narvat do jednotlivých dílů co nejvíc, aby udrželi napětí, ale kvůli tomu seriál chvílema postrádá logičnost a divák je akorát zmatený.

29.4.2017 | 21:29:37
XshaGhas

#4 Ellyse: Kdy? Snad v minulém díle ne, když si vpíchla injekci od Luny, aby to nemusela udělat někomu dalšímu a chtěla to vyzkoušet v tom ozařovacím přístroji, který následně její „debilbí“ matka rozflákala. Chce to jen věnovat pozornost, dle mého :D

#8 ElDuderino
30.4.2017 | 16:11:29
BigBoss

Pripada mi to jako cim dal vetsi hovadina, porad jenom kdo bude s kym bojovat. Uz by to meli radsi ukoncit.

1.5.2017 | 9:05:58
ElDuderino

#6 XshaGhas: A co třeba kompletni transfůze černé krve na konci třetí série ?

1.5.2017 | 14:25:49
matrix17

#4 Ellyse: Asi to chce trochu osvěžit děj z minulých dílů. ;) Většina z toho co píšeš se tam řešila. I když některý tvoj WTF momenty nejsou zas tak mimo jen asi nad nima většina mávne rukou. :) Mě třeba nejvíc rozesmál konec (nemyslím, že to je nějakej extra spoiler ale když tak si zacpěte oči :) ) když Oktávka přijede na koni a zahlásí, že „Sem tu kvůli tý válce“. :D Nevím, jak vy ale mě to rozesmálo maximálně. Debilnější hlášku asi vymyslet nejde. :D

1.5.2017 | 20:34:13
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S07E16: The Last War

cz100%
DOKONČENO


Překlad: @Kattharinna, @Jirkem, @mia28
 

Epizodu nezapomeňte ohodnotit v jejím profilu. Diskutovat o aktuálně odvysílané epizodě můžete zde.

Aktualizace postav

Během sedmé řady budeme doplňovat nové i staronové postavy. Proto je určitě nezapomeňte ohodnotit.

Reklama

Novinky

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Konec se nevyhnutelně blíží. Ještě předtím než se podíváme na finální epizodu, pojďme se podívat na deset nejzajímavějších věcí o seriálu The 100, které jste možná do jeho konce netušili. A správný fanoušek by přeci o svém oblíbeném seriálu měl vědět co nejvíce. Zvlášť před jeho koncem.

Nejoblíbenější postavy

Fotografie

Fotografie

Nepřehlédněte

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama