The 100
90/100 - 818×

The 100

Post apokalyptický scifi seriál stanice The CW. Lidstvo bylo zničeno nukleární válkou, která vyhubila téměř vše živé na planetě. Nyní skoro po sto letech je vyslána expedice čítající stovku mladistvých delikventů, aby zjistili jestli je Země znovu obyvatelná.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Drama, Sci-fi
hrají
Bob Morley (Bellamy Blake), Eliza Taylor (Clarke Griffin), Thomas McDonell (Finn Collins), Devon Bostick (Jasper Jordan), Richard Harmon (John Murphy), Christopher Larkin (Monty Green), Marie Avgeropoulos (Octavia Blake), Lindsey Morgan (Raven Reyes), Eli Goree (Wells Jaha), Paige Turco (Abby Griffin), Isaiah Washington (Thelonius Jaha), Henry Ian Cusick (Marcus Kane), Dichen Lachman (Anya), Adina Porter (Indra), Alycia Debnam-Carey (Lexa)

Eliza Taylor o šokujícím finále třetí série

Eliza Taylor o šokujícím finále třetí série

Finále třetí série se nezadržitelně blíží a očekává se, že to bude jedna z nejlepších epizod. Během třetí série se Umělá inteligence, známá jako A.L.I.E. zdála nezastavitelná, a to vzhledem k tomu, že každý pokus o její zničení selhal.

44 1
18.5.2016

Upozornění: I když je ohledně finále stále mnoho tajemství, článek může obsahovat spoilery, jako jsou například důležité body finále – což zahrnuje i hostující hvězdu, která byla již dříve odhalena díky fotkám z natáčení finále ve Vancouveru. Eliza Taylor se o finále rozpovídala s Ericem Goldmanem ze serveru IGN.

IGN: Ne, že by The 100 byly cizí tajemné věci, ale minulý týden skončila epizoda velice tajemně. Takže, co bude dalším krokem Clarke, vzhledem k tomu, že Ontari se zdála být její poslední nadějí?

Potíže přicházejí doslova odevšud. Ontari byla jejich poslední naděje, ale jak jste mohli vidět v poslední epizodě – její mozek je mrtvý. Takže jsme v průšvihu. Ale vážně se těším, až fanoušci finále uvidí. Říkám to už hodně dlouho. Od té doby, co jsme to točili, cítím, že to je jedna z nejlepších epizod. Sama jsem epizodu ještě neviděla, ale myslím, že je velice zajímavá a komplikovaná. Myslím, že fanoušci budou šťastní. Ano. Problémy přichází jakýmkoliv způsobem, ale snad to Clarke zvládne.

IGN: Trailer ukázal, že si Clarke vezme čip, a dostane se tak do Města Světel. Jaký zážitek by to pro ní mohl být?

Musím se snažit nic neprozradit! Můžu říct, že pro mě, jako pro Elizu, to bylo vážně zajímavé, protože já jsem nebyla součástí celého toho čipování po dobu celé série, takže to pro mě bylo překvapením ve stylu: „Aha, tak takhle to funguje!“

IGN: Bylo to pro vás odlišné i na úrovni produkce? Natáčíte v ateliérech a v lesích. Jaké bylo natáčet ve městě?

Bylo to super. Nevěděla jsem, že když půjdeme točit do města na tři dny, lidé se tak rychle chytí skutečnosti, že já a Alycia točíme intimní scény v centru města. Během hodiny tam byli fanoušci – tak dvacet až třicet fanoušků s transparenty, nápisy a obrázky, které chtěli podepsat. Čekali na nás v té zimě a mrazu, aby s námi mohli mluvit, čekali hodiny a hodiny. V tu chvíli jsem si říkala „Wow! Jsme tak trochu populární seriál.“ Do té doby jsem to nevěděla. Bylo vážně super natáčet v centru, a pak si jít popovídat s fanoušky.

IGN: Děkuji, že jsi zmínila Alyciu. Víme, že se ve finále objeví, ale co nám můžeš o jejím výskytu říci?

Jsem si jistá, že lidé se těší, až se ve finále ukáže, ale vážně nechci nic pokazit tím, že bych něco prozradila. Jsem ráda, že nás fanoušci uvidí zase spolu, i když to bude dost nečekaným způsobem.

IGN: Jak už jsi říkala, nebyla jsi součástí příběhu o Městě Světel. Velkou část série jsi byla v Polis, pryč od ostatních. Jaké to je setkat se v těch několika posledních epizodách s někým, s kým jsi dlouho netočila?

Úžasné. A hrozně se mi líbí, jak je to propojené s první sérií – vidět tu skupinku dětí zase pohromadě. Ve skutečnosti to už ale nejsou děti. Všichni hrozně dospěli a pro mě osobně je vážně super se znovu setkávat s Marií, Bobem, Lindsey, Chrisem, Devonem a se všemi. Neměli jsme ani čas spolu trávit volné chvilky, protože jsem od nich byla oddělená, když jsem dělala své věci v Polis. Bylo skvělé být zase pohromadě. Cítila jsem se jako v první sérii, svěží. Bylo vlastně docela fajn, že jsme trávili spoustu času od sebe, protože jsme si pak užívali to, že můžeme být spolu. Myslím, že je to vidět na jízdě v Roveru. Říkáte si „Jo! Jsou zase zpátky a je to super!“

IGN: A samozřejmě se staly hrozné věci.

Samozřejmě, to je tak trochu náš Modus Operandi.

IGN: Když o tom tak mluvíme, v předposlední epizodě se osud mnoha postav stal nejasným. Máme se připravit na nejhorší?

Nevím, jestli může být něco horšího, než sledovat visící Abby, která tu vinu hází na Clarke, ale vždycky říkám, že když si u The 100 myslíte, že už to nemůže být horší, je to horší. Myslím, že budete šokováni, ale to je to, proč na to stále koukáte.

IGN: Dostala jsi někdy scénář a řekla sis „Nemůže to být epizoda o tom, jak má Clarke prázdniny?"

To je přesně to, co chci. Řekla jsem to v tolika rozhovorech a doufala, že Jason řekne: „Tohle je čtvrtá série: Clarke nachází tropický ostrov, válí se na pláži a popíjí margaritu a říká ‘Končím. Potřebuju relaxovat.‘" Myslím, že by to byl dobrý spinoff.

IGN: Poměrně brzy The 100 prodloužili o čtvrtou sérii. Bylo skvělé opět vidět, že je ve vás vložena důvěra?

Jasně. Už je to druhý rok po sobě, co jsme dostali brzké prodloužení a u obou dvou jsem byla šokovaná, ale ne protože bych si myslela, že naše show není dobrá. Z prodloužení jsem byla naprosto ohromená a šťastná, protože chvilku trvalo, než nám lidé přišli na chuť. Říkala jsem si „Cože? Další série? Úžasný!" Nemám ani tušení, o čem bude čtvrtá série, ale jsem vážně vděčná, že můžeme pokračovat. Je hodně seriálů, jako ten náš, které nedostaly možnost.

IGN: Ve finále prvních dvou sérií bylo dobré téma pro další sérii. Dočkáme se ve třetí sérii také myšlenek typu: „Co to má znamenat?"

Víš ty co? To je vážně dobrá otázka, protože jsou natočené dva konce a já sama nevím, který se rozhodli použít. Tak jako tak, lidé si budou říkat „Bože! Teď musím čekat další rok. Do hajzlu!" Bude zajímavé vidět, se kterým závěrem přišli.

Foto: Mary Clavering/Young Hollywood, JSquared/Bello Magazine, Joe Scarnici/WonderCon, Getty Images

Diskuze /16

LCEM

No potěš koště -D dva natočené závěry a u obou si řekneme ,,bože můj" -D ať už je pátek to čekání mě ubíjí…

redaktor
18.5.2016 | 7:36:44
kanana

„…když si u The 100 myslíte, že už to nemůže být horší, je to horší.“ Tohleto mě fakt děsí :D

#3 Standule
18.5.2016 | 10:18:58
Standule

#2 kanana: Děsivý, ale dost výstižný. Vlastně v každém díle se to potvrdilo. :D

18.5.2016 | 13:11:37
Car

super rozhovor ! :-)

18.5.2016 | 14:37:55
mastrx

Díky za překlad super. Máme se na co těšit.

18.5.2016 | 16:38:20
SpeedMura

že si vezme čip mě napadlo hned jak zabili Ontari,ale myslel sem si že vezme Plamen,že bude jakoby taky temnokrevná,roz­hodně by to bylo zajímavé.Jsem zvědavý na finále.Myslím,že scénáristi udělali sice chybu už v tom,že plamen mohli načipovaní zničit už dávno,když ho získali,nechápu proč by nechávali Clarke naživu kvůli heslu k oživení,když ho vlastně A.L.I.E. nepotřebuje.Páč kdyby zničila Plamen ,informace o zničení A.L.I.E. by se zničila s ním

18.5.2016 | 17:29:57
LCEM

Já sázím na teorii že si vezme plamen a i čip. V traileru mi přišlo, jak říká že se musí dostat do CoL, trochu mimo, jako kdyby věděla z plamene jak zničit Allie 1, ale musí si vzít čip, aby se dostala do CoL a mohla ji zničit tam -D

redaktor
18.5.2016 | 18:11:27
IXUSI

WOW dík moc za překlad a za skvělé novinky! Nemůžu se dočkat pátku!!

18.5.2016 | 19:05:36
Engeneer

Laťku z předchozích finále mají vysoko:-) V první sérii Clarke nechá uhořet 300+ grounderů, ve druhé zase zabije 300+ lidí pomocí radiace (ehm válečné zločiny). Co myslíte, půjde po hattricku? :D

#10 pavik #11 wee_n
18.5.2016 | 19:13:01
pavik

#9 Engeneer: Tak ono když vymázne ALIE a všechny lidičky, co má pouze v paměti, tak se to dá taky považovat za takovou mini IT genocidu. :-)

18.5.2016 | 19:39:32
wee_n

#9 Engeneer: Ja doufam, ze po hattricku pujde zitra nekdo z rad nasich hokejistu :D

#12 Car #14 vevisek
18.5.2016 | 21:19:02
Car

#11 wee_n: hihi :.D pravda :-)

18.5.2016 | 23:03:18
wee_n

Samozrejme se nic nebojte, trailer zitra bude, ale az po hokeji :D

18.5.2016 | 23:42:17
vevisek

#11 wee_n: To jsme dvě! :D

19.5.2016 | 15:20:41
legoxxx

ta 3. fotka je nějaká divná :D oranžová Clarke

19.5.2016 | 17:53:42
Mixam

Teď bych rád viděl ten druhý konec :D

21.5.2016 | 17:00:06
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S07E16: The Last War

cz100%
DOKONČENO


Překlad: @Kattharinna, @Jirkem, @mia28
 

Epizodu nezapomeňte ohodnotit v jejím profilu. Diskutovat o aktuálně odvysílané epizodě můžete zde.

Aktualizace postav

Během sedmé řady budeme doplňovat nové i staronové postavy. Proto je určitě nezapomeňte ohodnotit.

Reklama

Novinky

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Konec se nevyhnutelně blíží. Ještě předtím než se podíváme na finální epizodu, pojďme se podívat na deset nejzajímavějších věcí o seriálu The 100, které jste možná do jeho konce netušili. A správný fanoušek by přeci o svém oblíbeném seriálu měl vědět co nejvíce. Zvlášť před jeho koncem.

Nejoblíbenější postavy

Fotografie

Fotografie

Nepřehlédněte

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama