The 100
90/100 - 817×

The 100

Post apokalyptický scifi seriál stanice The CW. Lidstvo bylo zničeno nukleární válkou, která vyhubila téměř vše živé na planetě. Nyní skoro po sto letech je vyslána expedice čítající stovku mladistvých delikventů, aby zjistili jestli je Země znovu obyvatelná.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Drama, Sci-fi
hrají
Bob Morley (Bellamy Blake), Eliza Taylor (Clarke Griffin), Thomas McDonell (Finn Collins), Devon Bostick (Jasper Jordan), Richard Harmon (John Murphy), Christopher Larkin (Monty Green), Marie Avgeropoulos (Octavia Blake), Lindsey Morgan (Raven Reyes), Eli Goree (Wells Jaha), Paige Turco (Abby Griffin), Isaiah Washington (Thelonius Jaha), Henry Ian Cusick (Marcus Kane), Dichen Lachman (Anya), Adina Porter (Indra), Alycia Debnam-Carey (Lexa)

Octaviina krize identity: Kým je teď, když je Lincoln pryč?

Octaviina krize identity: Kým je teď, když je Lincoln pryč?

Pokud jste si mysleli, že Octaviina cesta za pomstou skončila, když ve finále třetí série zabila Pika, buďte připraveni na drsné probuzení, které přijde se čtvrtou sérií, jež startuje na začátku února.

28 5
3.1.2017

Jason Rothenberg pro TvLine prozradil, že příběh Octavie bude ve čtvrté sérii úžasný. Octavia má před sebou dlouhou cestu, která bude dost temná předtím, než se stane světlejší. Vezme to oklikou přímo do vražedného území. Udělá to, co cítí, že je potřeba udělat, aby zakryla bolest po ztrátě Lincolna.


Kromě skrývání bolesti se Bellamyho sestra pokusí o vytvoření nové identity pro sebe samu.

Kým vlastně je? Není ani Skaikru, ani Trikru. Kdo je teď, když je Lincoln pryč a její bratr – v její mysli – je zodpovědný za tolik obtížných rozhodnutí? Musí zapracovat na jejich vzájemném vztahu. Je veliká škoda, že v téhle budoucnosti nejsou žádní rodinní terapeuti.

I když je tu naděje, že tito dva sourozenci znovu napraví své vztahy, Rothenberg uznává, že to bude nějakou dobu trvat.

Část Bellamyho cesty je uvědomit si, že Octavia je svou vlastní osobou a že potřebuje, aby si své věci vyřešila sama. On cítí potřebu ji ochraňovat. Jeho totožnost je – dle mého názoru – zabalena do její existence. Cítí se jako její rodič, ale jako každý rodič si musí uvědomit, že v určitém okamžiku ji musí nechat dělat věci na vlastní pěst.

Jaký je váš názor na tuto sourozeneckou dvojici? Zaslouží si napravit své vztahy mezi sebou? The 100 startuje 1. února na stanici CW. 

Zdroj: CW

Diskuze /5

palokabela

Proč všichni řeší Octvaii ?.. Děsně otravná postava od 2. série.

4.1.2017 | 4:05:46
Pučálkovic Amina

momentálně je sebestřednou mrchou, co dá přednost svému prospěchu, před prospěchem kolektivu…

4.1.2017 | 15:42:18
IIIvett

jak tak všude vidím, skoro všichni Octavii mají rádi jen v 1. sérii, v těch dalších ji ale popusují jako otravnou, sebesřednou a zbytečnou postavu. Já měla Octavii v 1. sérii ráda. Teď ji přímo miluju, podle mě prošla největší změnou (k dobrému) a bez téhle bojovnice by seriál nebyl to, co je

#4 Hope19
5.1.2017 | 0:15:41
Hope19

#3 IIIvett: Súhlasím s tebou, Octavia je momentálne najlepšou postavou. Potom čo zabili Lexu a Lincolna , a z Belammyho spravili v tretej sérií uplného idiota je Octavia jedným z mála dôvodom prečo seriál ešte pozerám.

5.1.2017 | 13:19:09
surky3

http://img2.tvtome.com/…667ff293.gif

nejlepší scéna 3tí série !

5.1.2017 | 16:47:57
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S07E16: The Last War

cz100%
DOKONČENO


Překlad: @Kattharinna, @Jirkem, @mia28
 

Epizodu nezapomeňte ohodnotit v jejím profilu. Diskutovat o aktuálně odvysílané epizodě můžete zde.

Aktualizace postav

Během sedmé řady budeme doplňovat nové i staronové postavy. Proto je určitě nezapomeňte ohodnotit.

Reklama

Novinky

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Konec se nevyhnutelně blíží. Ještě předtím než se podíváme na finální epizodu, pojďme se podívat na deset nejzajímavějších věcí o seriálu The 100, které jste možná do jeho konce netušili. A správný fanoušek by přeci o svém oblíbeném seriálu měl vědět co nejvíce. Zvlášť před jeho koncem.

Nejoblíbenější postavy

Fotografie

Fotografie

Nepřehlédněte

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama