The 100
90/100 - 818×

The 100

Post apokalyptický scifi seriál stanice The CW. Lidstvo bylo zničeno nukleární válkou, která vyhubila téměř vše živé na planetě. Nyní skoro po sto letech je vyslána expedice čítající stovku mladistvých delikventů, aby zjistili jestli je Země znovu obyvatelná.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Drama, Sci-fi
hrají
Bob Morley (Bellamy Blake), Eliza Taylor (Clarke Griffin), Thomas McDonell (Finn Collins), Devon Bostick (Jasper Jordan), Richard Harmon (John Murphy), Christopher Larkin (Monty Green), Marie Avgeropoulos (Octavia Blake), Lindsey Morgan (Raven Reyes), Eli Goree (Wells Jaha), Paige Turco (Abby Griffin), Isaiah Washington (Thelonius Jaha), Henry Ian Cusick (Marcus Kane), Dichen Lachman (Anya), Adina Porter (Indra), Alycia Debnam-Carey (Lexa)

Rozhovor: Producent seriálu o finále druhé série

Rozhovor: Producent seriálu o finále druhé série

Přinášíme vám rozhovor s Jasonem Rothenbergem, výkonným producentem, který se vyjádřil o velkém finále druhé série The 100. V rozhovoru také padla otázka na třetí sérii. Co Jason o finále prozradil se dočtete uvnitř článku.

19 0
5.3.2015

Jaha a Murphy jsou na své cestě na míle daleko od ostatních. Jaké překážky je čekají?

Jejich cesta pokračuje dál. Stane se z toho opravdu skvělý příběh. Jsme stále blíže k odhalení, co vlastně Město Světla je, a co není. Jaha se tím stává posedlý. Je přesvědčen, že je to země zaslíbená. Přesvědčen je tím i Murphy, a to od okamžiku, kdy ho Jaha oslovil. Zacházel s ním jako s lidskou bytostí a respektoval ho. Uvidíme, kam to všechno povede.

Z Jaspera se v posledních epizodách stal úplně jiný člověk. Co přinese jeho budoucnost?

Mám pocit, jako by Jasper přešel na temnou stranu. Uvidíme záblesky jeho roztomilého smyslu pro humor, ale v mnoha ohledech Jasper dospěl. Zajisté se změnil. A na konci 2. série se změní ještě víc. Doufám, že ve 3. sérii Jasper najde způsob, jak se stát zase tím milým chlapíkem. Ale myslím si, že je to nemožné. Smrt nevinných lidí – to je to, co se tu děje. Možná nalezneme světlejší stránky někde jinde, ale možná taky ne.

Jasper Jordan (hraje Devon Bostick), Zdroj: The CW

Setkáme se ještě s bývalým prezidentem, Dante Wallacem?

Určitě jsme o něm neslyšeli naposledy. Je to jedna z věcí, o které si myslím, že je pro poslední epizody opravdu důležitá. Všichni lidé z Mount Weather nejsou špatní. Jako například Maya. Bylo pro mě důležité, aby příběh skutečně zachytil myšlenku, že se nezaměřujeme jen na ty špatné. Jsou tam lidé z Mount Weather, kteří našim lidem pomáhali. Myslím si, že je to show velkých rozměrů. Nejsou tam žádní praví padouši, ani praví hrdinové. Každý dělá to, co je pro jeho lidi správné. Ale jak daleko dojdete, abyste přežili? Jak daleko zajde Clarke a její lidé, aby zachránili 44 přátel uvnitř hory?

Řekněte nám něco o 3. sérii.

Obnovení seriálu pro 3. sérii nám umožnilo (už teď) zasít semínka, ze kterých se v příští sérii stane úroda. Způsob, jakým se Bílý pokoj změnil od konce 1. série, byl obrovský. A konec 2. série bude ještě větší. Myslím, že to bude pro diváky opravdu překvapující, změní to celou hru způsobem, jakým to Mount Weather a Bílý pokoj udělali v minulém roce. Já osobně bych se nudil, pokud by každou sérii byl stejný příběh. Libí se mi vyprávět příběhy rychle. To už asi víte. A chci odhalit více z tamního světa. Více o tom, jaký je.

Zdroj: IGN.com

Diskuze /11

papaya

jo a po tomhle odhalení zase čekat rok :-(

#2 227petr
5.3.2015 | 10:55:06
227petr

#1 papaya: To bude jako pauza celej rok??!! Já myslel max půl roku či míň. Ach jo :-(

5.3.2015 | 11:36:01
227petr

Koukal jsem na pauzu, co byla minulý rok a trvala 4 měsíce. Tak snad teď ta pauza nebude delší. Jak já se těším. Podle tohoto článku si myslím že Město světel nebude taková paráda. Jen aby to nebylo něco horšího než si všichni myslíme.

5.3.2015 | 11:38:45
Scrappak

Lenze minula sezona zacinala cca marec 2014 a mala menej dielov tretia sezona zacne okolo oktober 2015 takze cca 7 mesacna pauza incomming

#5 mima33
5.3.2015 | 12:30:22
mima33

Ja už po prvej časti finále neviem vyčkať na budúci týždeň -.- a po tomto rozhovore som naozaj zvedavá na ten zvrat. Tipujem, že to skončí príchodom do City of Lights.

#4 Scrappak: 7 mesiacov znie hrozivo, ale keď si predstavím, že na GoT alebo TW čakám rok, tak to je citeľne menej :)

5.3.2015 | 12:38:20
selverin

někde jsem se dočetla, že 3.série má být už v létě :-)

5.3.2015 | 13:16:36
mastrx

Podle mého názoru 3 série začne tradičně na podzim v začátku seriálové sezóny takže zhruba 6 měsíců čekání.Pořad lepší než čekání na GoT

5.3.2015 | 15:09:53
227petr

Tenhle díl byl super celej díl jsem byl jenom napjatej jako struna. Jenom mě naštvala Lexa, že je zradila. Tipuju, že s příměřím mezi Grounders a Sky people je konec. Ještě by mě zajímalo, kdo byl ten Reaper, nad kterým se Indra pozastavila, jako by ho znala. Jsem zvědavý, jak se Clarke dostane do hory. Jak já se těším. :D

5.3.2015 | 18:22:21
kanana

To znamená, že Jasper přežije konec 2. řady :D Super, tak to už máme jednoho člověka… no a Clarke snad nezabijou, to už jsou (snad) celí 2 lidé z Archy, co budou i ve 3. sérii :D Uvidíme, kolik jich teda nakonec zbyde… :D

#10 mima33
5.3.2015 | 23:49:41
mima33

#9 kanana: A týmto tempom bude mať 4. séria kompletne nový cast, lebo im nikto nezostane :D

6.3.2015 | 10:34:54
Enorme

Jsem zvědav, kam se to posune:) … Jako logické mi zní, že si Sky people zaberou Mount Weather… Ale po zasetém semínku s hlavním městem Grounderů, se bude příběh upírat asi tímto směrem:) Ale fakt se těším, je tu hrozně možností, jedna lepší než druhá :)

7.3.2015 | 12:02:36
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S07E16: The Last War

cz100%
DOKONČENO


Překlad: @Kattharinna, @Jirkem, @mia28
 

Epizodu nezapomeňte ohodnotit v jejím profilu. Diskutovat o aktuálně odvysílané epizodě můžete zde.

Aktualizace postav

Během sedmé řady budeme doplňovat nové i staronové postavy. Proto je určitě nezapomeňte ohodnotit.

Reklama

Novinky

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Konec se nevyhnutelně blíží. Ještě předtím než se podíváme na finální epizodu, pojďme se podívat na deset nejzajímavějších věcí o seriálu The 100, které jste možná do jeho konce netušili. A správný fanoušek by přeci o svém oblíbeném seriálu měl vědět co nejvíce. Zvlášť před jeho koncem.

Nejoblíbenější postavy

Fotografie

Fotografie

Nepřehlédněte

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama