The 100
90/100 - 818×

The 100

Post apokalyptický scifi seriál stanice The CW. Lidstvo bylo zničeno nukleární válkou, která vyhubila téměř vše živé na planetě. Nyní skoro po sto letech je vyslána expedice čítající stovku mladistvých delikventů, aby zjistili jestli je Země znovu obyvatelná.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Drama, Sci-fi
hrají
Bob Morley (Bellamy Blake), Eliza Taylor (Clarke Griffin), Thomas McDonell (Finn Collins), Devon Bostick (Jasper Jordan), Richard Harmon (John Murphy), Christopher Larkin (Monty Green), Marie Avgeropoulos (Octavia Blake), Lindsey Morgan (Raven Reyes), Eli Goree (Wells Jaha), Paige Turco (Abby Griffin), Isaiah Washington (Thelonius Jaha), Henry Ian Cusick (Marcus Kane), Dichen Lachman (Anya), Adina Porter (Indra), Alycia Debnam-Carey (Lexa)

Výkonný producent Stovky láká na velké finále

Výkonný producent Stovky láká na velké finále

Druhá série se pomalu, ale jistě řítí do konečného úseku. V minulém týdnu na tiskovce s výkonným producentem se nemluvilo skoro o ničem jiném. Připravili jsme pro vás rozhovor s Jasonem Rothenbergem, který má pro fanoušky menší poselství. Více se dozvíte uvnitř článku.

31 0
4.2.2015

Zprávu z tiskové konference zveřejnil server KSiteTV.

Mám rád, když se věci mění, jinak bych se osobně nudil. Taky se jako fanoušek při sledovaní někdy nudím. Takže proto se snažíme tento příběh vyprávět rychle. Někteří říkají, že až příliš rychle. Nenecháme tam žádná velká tajemství viset na další a další roky.

Právě jsme dokončili finále, a mohu vám říci, že jsme věci znovu obrátili, způsobem jakým se Bilý pokoj přeměnil z minulé série na další sérii. Vzhledem k tomu, že nám bylo požehnáno a získali jsme 3. sérii, mi nic nebránilo uskutečnit můj plán a udělat to. Teď už víme, že můžeme pokračovat ve vyprávění příběhu a hraním si s těmito postavami. Myslím si, že lidé nebudou zklamaní z obrovského zvratu, který chystáme pro příští sérii.

Lexa a Clarke (Foto: CW)

Do konce druhé série nám zbývá 6 epizod. Těšíte se co velkého se stane ve finále?

Diskuze /12

Lumicko

Hmm som zvedavy na ten zvrat… Predpokladam ze Mount Weather podla mna dobyju… ( aj ked je tu sanca ze sa im to nepodari a natiahne sa to do 3. serie )…

4.2.2015 | 18:44:17
Mjka09

Podla mna ho uplne dobyju a mozno niektorych tam nejachu zit :D a 3. seria bude boj s Ice people alebo ako ich Lexa nazvala :D

4.2.2015 | 20:15:47
Ora

Těším se jak malá… doufám, že to bude tak dobré jak slibují. :) Jinak Mjka09 … Ice Nation je součástí 12 klanů, které má Lexa „pod palcem“, takže si myslím že by to nemělo tolik potenciálu, aby to vystačilo na sérii. I když by to byla pecka, docela se bojím, že se to všechno pohne úplně na jinou lokaci…grounders by mi chyběli :/

4.2.2015 | 21:09:42
wee_n

Mluvilo se o tom, že se na konci série dostanou konečně k oceánu… a dál se podle mě půjde k „Městu světel“. Jsem na to upřímně zvědavá :)

4.2.2015 | 22:22:52
Hyde

Taky si myslím že se půjde cestou Jahy, a to jest hledání „Města Světel“ a hlavně rozšíření známého světa, jelikož o něm nevíme skoro nic.

4.2.2015 | 23:52:01
DarKMooN

neměli by vědět jestli město světel je mýtus nebo ne, když by pravděpodobně bylo vidět z vesmíru?? tím pádem by i měli vědět kam se vydat, když by věděli, kde přibližně leží a ví kde přistáli :O

5.2.2015 | 0:05:13
Kristy Mošková

možno to mesto svetiel doteraz nebolo vidno preto, lebo možno je pod zemou ako Mount Weather :O

5.2.2015 | 9:30:49
papaya

nebo to prostě nehledali, třeba to byla taková nepatrná záře, že je ani nenapadlo že by tam mohlo něco být a pátrat po tom

5.2.2015 | 10:07:46
Hyde

Tak hlavně aby to světlo bylo vidět i z vesmíru, tak by to muselo být velkoměsto a to si fakt v těch podmínkách, který tam panují neumím představit.

5.2.2015 | 10:38:46
mima33

Ja si myslím, že ten názov „Mesto Svetiel“ je len symbolický. Určite nečakám žiadny New York ani Las Vegas, ako tu už niekto filozofoval. Rýchlosť seriálu mi nevadí, práve naopak, pri všetkých tých seriáloch, ktoré aj päť sérií dokážu riešiť jednu a tú istú vec som rada za také osvieženie. Ako povedal Jason: Aspoň sa nemám čas nudiť a vždy viem, že sa môžem tešiť na niečo nové. Teraz len môžem dúfať, že seriál nestratí úroveň a udrží si nastavenú latku :)

5.2.2015 | 11:05:38
lightbrand2

City of Ember :-) už jsem na to přišel :-D

5.2.2015 | 14:08:25
I love The 100

Je dobře, že bude 3. série, hlavně ale doufám, že si seriál udrží dobrou úroveň a bude na dále tak skvělý jako teď. A na „velký zvrat“ se moc těším – podle mě objeví nové území a nové obyvatele Země (možná přátelské, ale spíše nepřátelské)…

5.2.2015 | 18:32:26
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S07E16: The Last War

cz100%
DOKONČENO


Překlad: @Kattharinna, @Jirkem, @mia28
 

Epizodu nezapomeňte ohodnotit v jejím profilu. Diskutovat o aktuálně odvysílané epizodě můžete zde.

Aktualizace postav

Během sedmé řady budeme doplňovat nové i staronové postavy. Proto je určitě nezapomeňte ohodnotit.

Reklama

Novinky

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Deset věcí, které byste měli před koncem seriálu The 100 vědět

Konec se nevyhnutelně blíží. Ještě předtím než se podíváme na finální epizodu, pojďme se podívat na deset nejzajímavějších věcí o seriálu The 100, které jste možná do jeho konce netušili. A správný fanoušek by přeci o svém oblíbeném seriálu měl vědět co nejvíce. Zvlášť před jeho koncem.

Nejoblíbenější postavy

Fotografie

Fotografie

Nepřehlédněte

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama