The Last Man on Earth (Poslední chlap na Zemi)
86/100 - 141×

The Last Man on Earth(Poslední chlap na Zemi)

Děj seriálu se odehrává v roce 2022, kdy zůstal posledním člověkem na planetě Phil Miller. Jako jediný přežil nevysvětlitelnou událost, která zničila celé lidstvo. Když projede celou Ameriku, Mexiko i Kanadu, dojde mu, že na kontinentě opravdu není nikdo jiný. Přestože k sobě nemá nikoho, zjišťuje, že být na Zemi sám má své výhody. Může parkovat na místech pro vozíčkáře, spát v Bílém domě anebo chodit oblečený jenom v trenýrkách.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | FOX | 22 minut
žánr
Dobrodružný, Katastrofický, Komedie
hrají
Will Forte (Phil Tandy Miller), Kristen Schaal (Carol Pilbasian), January Jones (Melissa Chartres), Mel Rodriguez (Todd Rodriguez), Cleopatra Coleman (Erica Dundee), Mary Steenburgen (Gail Klosterman), Keith L. Williams (Jasper), Jason Sudeikis (Mike Miller), Boris Kodjoe (Phil Stacy Miller), Kenneth Choi (Lewis Ha), Kristen Wiig (Pamela Brinton), Mark Boone Junior (Pat Brown), Fred Armisen (Karl Cowperthwaite), Chris Elliott (Glenn)

Tvůrci navštívili WonderCon, kde promluvili o druhé sezóně

Tvůrci navštívili WonderCon, kde promluvili o druhé sezóně

Začátkem dubna proběhl americký WonderCon, na který byli pozváni tvůrci nově vzniklého seriálu The Last Man on Earth. Ti zde promluvili o druhé sezóně.

7 0
14.4.2015

Minulý týden potvrdila televizní stanice FOX, že seriál The Last Man on Earth byl obnoven pro druhou sezónu, a tak na ní mohou tvůrci konečně začít pracovat. Na zmiňovaném WonderConu, kde v tu dobu druhá sezóna nebyla vůbec jistá, se autoři seriálu zmínili o určitých věcech ohledně seriálu. Podle tvůrců Willa Forta, Phila Lorda a Christophera Millera má seriál ohromný potenciál a mohl by dostat tolik sérii, kolik je jen možné, protože v tomto světě existuje tolik možností, které můžete udělat. Limit je pouze v tom, co lidi dokážou vymyslet. Pojďme si shrnout ty nejzajímavější informace.

(Zdroj: www.fox.com)

Zajímá vás něco o viru, který vyhladil téměř všechny lidi? Chris Miler si vždy zkázu ve světe The Last Man on Earth představoval v podobě kostí a masa pojídajícího viru, který proměnil všechny v prach. Mluvili o tom, že by přidali o trošku více informací ohledně toho, co se všem stalo, ale seriál se soustředí na začátek nové společnosti a na to, jaká pravidla ze starého světa zůstanou a jaká ne. Takže vysvětlování věcí okolo viru pro ně není důležité. Phil měl původně najít mrtvého předešlého majitele domu ležícího v posteli. Ale po velkých diskuzích to bylo odstraněno. Proč? Protože „mrtvoly nejsou zábavné“ komentoval Miller. Ale Forte slíbil, že „pokud budeme mít štěstí a dostaneme druhou sezónu, objeví se mrtvá těla“, což se potvrdilo, takže slib snad dodrží.

Současné Philovo chování se bezesporu nezamlouvá každému, tvůrci pro to mají ale své odůvodnění. Chtějí ukázat každou Philovu stránku osobnosti, aniž by se báli zajít až sem. Většina lidí má mnoho různých stránek, ale kdo ví, jak by se kdo zachoval v této situaci. Phil se zblázní a bude mít své temné období, protože se hodně potřebuje naučit.

Od začátku prý hodně diskutovali o tom, jak dlouho čekat, než se představí nová postava. Forte chtěl více času s méně lidmi, ale byla tu okolo toho určitá nervozita, nevěděl, jestli je nemá do děje vložit dřív. Sám řekl „Celkově jsem na seriál hrdý, ale ty první epizody v sobě měly opravdu něco zvláštního. Pokud bych mohl změnit jednu věc, strávil bych více času pouze sám, poté více času s Carol a po nějaké chvíli bychom byli tři. Když už tam ty lidi jsou, není cesty zpět, ledaže byste někoho zabili“.

Velkým tématem této série je to, co se stane, když z lidí sejmete všechen společenský tlak? Zblázní se ta postava, nebo najde morální vyváženost?

Phil a Carol jsou původní Adam a Eva, jsou srdcem seriálu. Jejich vztah je duší pořadu a bude to tak pokračovat.

(Zdroj: www.fox.com)

Na otázku, jak daleko mají seriál promyšlený, odpověděl Forte „Máme nějaké nápady na druhou sezónu, ale dál už ne. Byla tu hromada věcí, které jsme do první sezóny nedali, takže některé věci jsou nám nakloněny. Máme několik vtipných nápadů, které uděláme, pokud dostaneme druhou sezónu.“.

A na závěr takové zamyšlení do budoucna. Tvůrci se hned na začátku prací na seriálu také pozastavili nad otázkou zakončení seriálu. Pokud by seriál skončil třeba sedmou, nebo osmou sérii, úplně poslední záběr by se posunul o tisíc let dopředu, kde bychom spatřili Philova pra pra pra pra pra pravnuka, který by vypadal velmi podobně jako jeho pra pra pra pra pra praděda Phil Miler.

Diskuze /6

MrWeed

To je pěkny a co radši titulky tohle je dost druhořadý…

14.4.2015 | 19:18:36
Epinek

Druhořádý? mě to přijde jako super info , k titulkám už vyjádření bylo , takže klídek :)

14.4.2015 | 19:51:47
5825

Kdo si počká,ten se dočká :D

14.4.2015 | 20:01:57
waeslly

Mám radu … naučte se anglicky… :D

#5 5825
14.4.2015 | 20:32:28
5825

#4 waeslly: Tak co tu teda děláš,když anglicky zřejmě umíš? :D

14.4.2015 | 20:36:30
Hrabě Teleke z Toloko

Upřímně já poslední 3–4 díly bych byl skoro nejradši, kdyby Phil prostě sednul do auta a odjel pryč. Ani jedna z těch ostatních postav mi není milá a vlastně spíše protivná. Jestli v tom hodlají pokračovat tak asi první sezońou končím :-(

14.4.2015 | 21:02:13
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Phila Millera

Seriál The Last Man on Earth měl premiéru v roce 2015, přičemž jeho konec přišel roku 2018, kdy byla odvysílána čtvrtá série. Dalších dílů se Phil Miller a jeho parta přeživších již nedočkají. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama