The Leftovers (Pozůstalí)
85/100 - 99×

The Leftovers(Pozůstalí)

Když dvě procenta světové populace náhle bez vysvětlení zmizí, svět se snaží přijít na to, co s tím má dělat. O tři roky později se odehrává děj seriálu The Leftovers a přináší příběhy lidí, kteří se přes toto nevysvětlitelné zmizení nedokázali přenést.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | HBO | 60 minut
žánr
Drama, Mysteriózní
hrají
Justin Theroux (Kevin Garvey), Carrie Coon (Nora Durst), Amy Brenneman (Laurie Garvey), Christopher Eccleston (Matt Jamison), Ann Dowd (Patti Levin)

Jací nováčci nás čekají ve třetí řadě?

Jací nováčci nás čekají ve třetí řadě?

Rodinku Kevina Garveyho a Murphyovy, kteří se k osazenstvu seriálu přidali ve druhé řadě, už známe. Jaké nováčky ale máme čekat od řady třetí?

5 0
24.9.2016

K osazenstvu seriálu se přidají Katja Herbers a Lindsay Duncan.

Katju Herbers řada z vás možná zná ze seriálů Divorce či Manhattan. Lindsay Duncan je známá například z filmů Lásky čas, Birdman, nebo Alenka v říši divů, či ze seriálu Merlin, nebo minisérií Close to the Enemy či The Honourable Woman.

Jaké postavy si tyto herečky zahrají zatím není známé, tvůrci drží prakticky vše o třetí řadě jako tajemství, takže na další střípky informací si musíme ještě počkat. Ovšem znáte tvorbu těchto dam? Jste zvědaví, co do seriálu přinesou?

Zdroj: HBO

Diskuze /1

moudnik

Výtečný seriál nepotřebuje příznivce sledující zombíky nebo komiksové bejkárny. Všude, kde je třeba zapojit více okruhů a spustit obrazotvornost, bývá příznivců méně. Zaujala mě úvodní písnička druhé série, kterou parádní jižanskou američtinou zpívá skvělá Iris DeMent. Nakonec jsem si ji nechal přoložit od přítelkyně a potvrdilo se mi mrazení, které jsem při jejím poslechu pociťoval, aniž bych jí ještě rozuměl. To je právě ta nádhera, stále něco objevovat a věci si domýšlet. Ne, jak tupé dobytče hledět na potoky krve nebo spidermany lezoucí po mrakodrapech a mít vše po lopatě vysvětleno.Ty nové postavy nemůžou než ještě více vylepšit už tak báječnou inteligentní podívanou. Budeme se na ně tedy těšit a ať se mezi ostatními prosadí.

25.9.2016 | 5:18:03
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Seriál byl ukončen

Po třech řadách byl seriál The Leftovers ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Co je cílem Leftovers?

To krásně shrnul Damon Lindelof

Tenhle seriál není pro každého. Někteří lidé ho budou milovat a jiní ho mít rádi nebudou, ale chceme, aby všichni něco cítili.

Reklama

Poster ke třetí řadě

Poster ke třetí řadě

Titulky

Titulky k seriálu pro vás překládali Danyssimo a Milenka

Stáhnout je můžete v profilech jednotlivých epizod nebo v rubrice Titulky

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama