The Leftovers (Pozůstalí)
85/100 - 99×

The Leftovers(Pozůstalí)

Když dvě procenta světové populace náhle bez vysvětlení zmizí, svět se snaží přijít na to, co s tím má dělat. O tři roky později se odehrává děj seriálu The Leftovers a přináší příběhy lidí, kteří se přes toto nevysvětlitelné zmizení nedokázali přenést.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | HBO | 60 minut
žánr
Drama, Mysteriózní
hrají
Justin Theroux (Kevin Garvey), Carrie Coon (Nora Durst), Amy Brenneman (Laurie Garvey), Christopher Eccleston (Matt Jamison), Ann Dowd (Patti Levin)

Titulky k finálové epizodě jsou hotové

Titulky k finálové epizodě jsou hotové

Uteklo to jako voda a máme za sebou celou první řadu seriálu The Leftovers. Pro mě osobně se tahle věc stala obrovským překvapením. Stejně jako řada z vás jsem od toho hodně čekala, myslim, že jsem dostala něco jiného než to, co jsem čekala, ale zklamaná teda nejsem. Určitě se tady na webu o tom ještě pobavíme… Titulky k poslednímu dílu jsme pro vás, jako celý seriál, přeložili ve složení Danyssimo a Milenka.

Přejeme příjemnou zábavu, tešíme se na vaše dojmy z epizody, která má jako vždy úžasný hudební podcast a nashledanou u druhé řady, kterou už má seriál schválenou..

1 0
8.9.2014

Zdroj: HBO

Diskuze /2

potter1

Bol to veľmi zvláštny seriál, zo začiatku som bol po prvých častiach jednoznačne sklamaný pretože som čakal viac ani neviem prečo som to stále pozeral ale postupne sa mi to začalo páčiť čoraz viac a musím priznať že finále a deviata časť boli skvelé až si dovolím dať ani neviem prečo hodnotenie 8.5/10 :) Btw neviete o com bude druhá séria? Teda aspoň či bude pokračovať dej alebo sa presunieme úplne k iným postavám na inom mieste, pretože nejako zvláštne sa mi zdá že dej prvej série je už uzavretý.

9.9.2014 | 1:45:45
shraddha

No, musím se přiznat, že mě občas „hlubokomyslné ponory do nejvnitřnějších zákoutí psyché hlavních hrdinů“ neuvěřitelně iritovaly. Zejména tehdy, kdy to nebylo zrovna moc uvěřitelné. Někteří herci a herečky jsou prostě trochu moc „prkenní“… Navíc jsem nevěděl, co si o tom všem mám myslet. Kouzlo tohoto seriálu je ale v něčem úplně jiném…on osloví na trochu jiné úrovni, té emocionální. Jakmile jsem přestal „očekávat“ nějakou akci a prostě jsem se ponořil do proudu, nezklamalo mě to. Kromě toho, myslím, že ani v další sérii nebude seriál řešit „co se stalo a proč“ (podle mne to zůstane neodpovězeno), ale jak žít POTÉ. Je to stejné jako s Vinou Přeživších která je v jakýchsi úvahách připodobněna k první křesťanské církvi…můžeme řešit, proč se objevili, proč dělají to či ono, anebo to můžeme akceptovat, že tu prostě jsou a že mají nějaké své (iracionální) zásady a nezbyde, než se k tomu nějak postavit. Možná, že jejich hlavní přínost je, že odnaučujíptát se „proč“. Po tom, co se stalo, totiž už odpovědi nemohou přijít…odpovědi, které by všechno nebo i jen část vysvětlili a hlavně ospravedlnili…

12.9.2014 | 20:17:05
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Seriál byl ukončen

Po třech řadách byl seriál The Leftovers ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Co je cílem Leftovers?

To krásně shrnul Damon Lindelof

Tenhle seriál není pro každého. Někteří lidé ho budou milovat a jiní ho mít rádi nebudou, ale chceme, aby všichni něco cítili.

Reklama

Poster ke třetí řadě

Poster ke třetí řadě

Titulky

Titulky k seriálu pro vás překládali Danyssimo a Milenka

Stáhnout je můžete v profilech jednotlivých epizod nebo v rubrice Titulky

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama