The Middle (Průměrňákovi)
93/100 - 138×

The Middle(Průměrňákovi)

Frankie s Mikem se snaží uživit svou rodinu a vychovávat tři děti. Nejstarší Axl je oblíbený kluk, se kterým mlátí puberta. Sue se nikdy nic nedaří, ale i přesto je stále optimistická a nikdy se nevzdává, a nejmladší Brick je knihomol s divnými zlozvyky.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | ABC | 24 minut
žánr
Komedie, Rodinný
hrají
Patricia Heaton (Frankie Heck), Neil Flynn (Mike Heck), Charlie McDermott (Axl Heck), Eden Sher (Sue Heck), Atticus Shaffer (Brick Heck), Daniella Bobadilla (Lexie), Brock Ciarlelli (Brad Bottig), Beau Wirick (Sean Donahue), Greer Grammer (April), John Gammon (Darrin McGrew), Chris Kattan (Bob Weaver)

Charlie McDermott: Vytvořil jsem vlastní film

Charlie McDermott: Vytvořil jsem vlastní film

Přinášíme vám další rozhovor s nejstarším členem naší seriálové rodinky, Charliem McDermottem. Můžete se dozvědět něco o tom, jak tvořil vlastní film nebo jak získal roli v seriálu The Middle.

7 0
24.2.2017

Charlie McDermott alias Axl je typický puberťák, co terorizuje svou rodinu. Jako jiní kluci rád prozkoumává zákoutí svého domu, dokonce i okolí domu, kde se vydává vstříc temným věcem ve svých trenkách. Kdo by nebyl překvapen. Ve svém osobním životě se od své seriálové verze krapet liší. Napsal scénář, zahrál si jednu z hlavních postav a režíroval film s názvem ImagiGARY, který je dostupný i s ukázkou na této stránce. Zjistěte v následujících řádcích, co dále herec prozradil.

Co vás donutilo stát se hercem?

Ani nevím, jen jsem si asi chtěl něco dokázat. Zkusit to a být na chvíli někým, kdo by mně samotnému a jiným lidem překopal myšlenky. Šel jsem si za tím a myslím, že se to povedlo.

Dokážete si vzpomenout na svou úplně první roli?

Jistě. První věc, na které jsem pracoval, byl film s názvem The Village, který se začal natáčet v mém rodném městě. Měl jsem opravdu štěstí, že jsem se tam dostal. Byl to opravdu super zážitek, kterého si cením.

Když jste se ucházel o roli v seriálu The Middle, přitahoval vás tento projekt, nebo jste si myslel, že jde jen o další konkurz?

Myslím, že trochu obojí. Neměl jsem nic vyhlédnutého, takže každá šance byla lákavá. Bylo mi jedno, o jaký projekt jde, takže jsem před seriálem vyzkoušel hodně konkurzů. Když mě nakonec vzali, tak jsem ihned po pilotu věděl, co chci dělat dál. Byl jsem opravdu nadšený. I Patricia Heaton měla problémy s obsazením a do role se dostala díky druhé šanci. Dovedete si bez ní seriál představit?

Liší se podle vás seriál od úplného začátku?

Ne, všechno je stejné s výjimkou jména mé postavy. Měl jsem se jmenovat Elvis, ale nakonec z toho sešlo. A jsem za to rád.

Jak dlouho trval váš konkurz?

Myslím, že to trvalo asi dva a půl měsíce. Zkoušel jsem to několikrát a musel jsem si projí několika koly, abych splňoval podmínky a zvládal pracovat ve studiu. Šlo asi o čtyři kola. Každopádně, roli jsem dostal těsně před Díkuvzdáním, takže šlo o nádherný dárek.

Co děláte, když máte volno?

Někdy chodím na natáčení, kde je jídlo zdarma, a někdy se jen tak poflakuju. Rád píšu. Několik dnů jsem se snažil a soustředil se, abych zvládnul jednu epizodu nebo pouze nějaký malý dodatek. Jinak čtu a spím.

Jaké to bylo si natočit vlastní film?

Vytvořil jsem spoustu krátkých filmů. Nikdy jsem ale nedělal celovečerní film. Ta práce a všechno to úsilí. Je to celkem děsivé, stresující, ale i zábava. Natáčení trvalo asi čtyři týdny. Opravdu zábavná zkušenost.

Jak vás napadl příběh k ImagiGARY?

Jde o imaginárního přítele Garyho, který se vrací z dětství za hlavní postavou, na kterou je naštvaný, protože jím opovrhoval a dokázal na něj zapomenout. Je to taková šílená komedie, mimochodem Eden (Sue) v tom má roli.

Příběh jsem napsal se svým kamarádem Natem Hartleyem. Hráli jsme si spolu s takovou myšlenkou, že by bylo legrační mít imaginárního kamaráda na vysoké škole. On si zahrál Garyho a já jeho nevděčného kamaráda. Má úžasné nápady a rád jsem s ním pracoval.

Charliemu se konečně splní jeho sen a bude moci režírovat jednu epizodu v seriálu. A co říkáte na jeho výkon? Máte k němu nějaké výhrady? Nebojte se s námi podělit o své dojmy v komentářích pod rozhovorem.

Zdroj článku: TV Series Hub

Zdroj: ABC

Diskuze /1

Jordan

Axl je super ,zahráno perfektně :)

26.2.2017 | 16:42:07
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Kde si seriál pustit online?

HBO GO ve své videotéce nabízí všechny dosavadní díly s českými titulky nebo s českým dabingem.

Nepřehlédněte

Jakub Nemčok: Jak vzniká dabing pro Průměrňáky

Jakub Nemčok: Jak vzniká dabing pro Průměrňáky

Průměrňáci patří k seriálům, u kterých musíte slyšet velmi povedené české znění. Do zákulisí jsme se vydali s dabérem Jakubem Nemčokem, který nám popsal, jak vypadá takový běžný den ve studiu. Zároveň se můžete těšit na devátou sérii, která je z poloviny hotová.

Reklama

Trailer k poslední řadě

Thumbnail Play icon

Nejlepší postavy

Plakáty

Plakáty

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama