The Middle (Průměrňákovi)
93/100 - 138×

The Middle(Průměrňákovi)

Frankie s Mikem se snaží uživit svou rodinu a vychovávat tři děti. Nejstarší Axl je oblíbený kluk, se kterým mlátí puberta. Sue se nikdy nic nedaří, ale i přesto je stále optimistická a nikdy se nevzdává, a nejmladší Brick je knihomol s divnými zlozvyky.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | ABC | 24 minut
žánr
Komedie, Rodinný
hrají
Patricia Heaton (Frankie Heck), Neil Flynn (Mike Heck), Charlie McDermott (Axl Heck), Eden Sher (Sue Heck), Atticus Shaffer (Brick Heck), Daniella Bobadilla (Lexie), Brock Ciarlelli (Brad Bottig), Beau Wirick (Sean Donahue), Greer Grammer (April), John Gammon (Darrin McGrew), Chris Kattan (Bob Weaver)

Eden Sher: Jsem posedlá komiksy

Eden Sher: Jsem posedlá komiksy

Přinášíme vám další rozhovor, ale tentokrát z dívčího prostředí. Trošku si proklepneme Eden Sher, která nám prozradí, jak se ztotožňuje se svou seriálovou postavou nebo jak se jí dařilo psát její novou knihu.

6 0
8.7.2017

Sue je tak trochu nepředvídatelné, neviditelné, prostřední dítě, které si plánuje cestu životem. Většina lidí se s ní ztotožňuje, protože prožívají podobné věci jako ona. Jaký máte k ní vztah?

Na tuto otázku je opravdu těžké odpovědět, protože jsem na její první problémy naprosto zapomněla. Třeba, můj pes mi právě počůral koberec. Vžijte se do takové situace, protože takhle mám k ní blízko. Ona prožívá jakoukoliv věc, která ji upoutá, a to většinou vede k nadšení a chuti objevovat. Když se stane nějaká katastrofa, tak nejsem naštvaná. Naopak díky Sue mně to přijde vtipné.

Sue je taková šílená postava, kterou nejde nemilovat. Jaké zajímavé věci od ní můžeme očekávat v další sérii? Vypadá to, že vždy přijde s nějakým novým problémem.

Jistě, že vám nemůžu nic prozradit! Moc toho ani nevím, ale je v třeťáku, takže její životní rozhodnutí budou trochu nejisté. Stává se z ní mladá žena, určitě se připravte na vtipné chvíle. A prozkoumáme její milostný život.

Zrovna jsme se chtěli zeptat na její milostný život. Už nějakou dobu hrajete za Sue, už to bude osm let. Co pro vás znamenají kolegové?

Jaká to klasická otázka! Miluji práci s Charliem, který hraje Axla, ale taky s Patty, Neilem, prostě se všemi. Z Charlieho se stal můj nejlepší kamarád, takže bych za něj schytala i kulku. Je mi trochu dopláče, když o něm mluvím a přemýšlím.

Na obrazovce jde rozhodně vidět, že mezi sebou máte nějaký vztah, i když hrajete bratra a sestru. Můžete nám něco prozradit ohledně deváté řady?

Jejich život se posouvá na další level. Jen tohle vám mohu říct, posouvají se na další level. Scenáristé odvádí skvělou práci. Ukazují, jak to v rodině probíhá. Naše vztahy, to, jak se mezi sebou bavíme a jak konáme, je prostě úchvatné a přirozené.

Vaše kniha The Emotionary je úžasná. Co vás vedlo k její tvorbě? Má neobvyklý koncept, který není všude k nalezení. Zajímá nás, co vás motivovalo.

Šílenost! Rozhodně šílenost. Každý člověk šíleně rychle roste, a s tím přichází řada šílených emocí. Je to celkem vtipný příběh. Jednoho dne jsme měli s přítelem takovou záležitost. Byla to taková nezapomenutelná chvíle, ale víte, jste den co den starší a někdy vás přepadávají záchvaty vzteku. Vám nezbývá nic jiného, než to ze sebe nějak dostat. Vykřičet to. Pak vás zastihne jiná emoce, vina. Cítíte se strašně a najednou se nenávidíte a máte chuť se schoulit do kouta a vybrečet se. Vedete vnitřní hádky: „Takže tohle je tvůj způsob, jo?“ Jedná se pouze o kombinaci konat a být rozrušen. Měla jsem pravdu, a tak mě doběhla vášeň o vědění. Prostě pocity.

Na takové chvíle mi chyběla slova, což je asi klíčový důvod. Sepsala jsem si všechny emoce, abych našla ta správná slova. Musela jsem to ze sebe dostat. Najednou z toho byla kniha.

(pozn. redakce: O knize jsme vás již informovali.)

Čtete ráda? Jaká knížka je vaše oblíbená? Kdyby jste si musela vybrat jenom jednu knihu, která by to byla?

Upřímně, já nejsem zrovna ukázkový čtenář. Čtu knihy pomalu, ale fakticky pomalu. Jsem posedlá komiksy. Mám pročtenou řadu komiksů a kreslených knížek. Počítá se komiks jako má oblíbená kniha?

Samozřejmě! Komiksy se řadí mezi knihy.

Oblíbená: The Last Man

Je to komiksová série, která vycházela na začátku 21. století. Vytvořeno Brianem K. Vaughnem. Pokud jste od něj nic nečetli, začněte, má kvalitní příběhy. Má to asi deset svazků, takže jsem se tím dlouho neprokousávala. Příběh je stavěný na vlastnostech lidstva. Celkem dramatický příběh, který se stane vaší závislostí.

S kým byste se chtěla setkat?

Jednou jsem potkala Taylor Swift. Její hudbu zbožňuji, a když na mě promluvila, neudržela jsem se. Takže bych ji chtěla vidět znovu!

Jak se vám líbí optimistická Sue v podání Eden Sher? Máte k herečce nějaké výhrady? Nebojte se s námi podělit o své dojmy v komentářích pod rozhovorem.

Zdroj článku: Talk Nerdy With Us

Zdroj: ABC

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Kde si seriál pustit online?

HBO GO ve své videotéce nabízí všechny dosavadní díly s českými titulky nebo s českým dabingem.

Nepřehlédněte

Jakub Nemčok: Jak vzniká dabing pro Průměrňáky

Jakub Nemčok: Jak vzniká dabing pro Průměrňáky

Průměrňáci patří k seriálům, u kterých musíte slyšet velmi povedené české znění. Do zákulisí jsme se vydali s dabérem Jakubem Nemčokem, který nám popsal, jak vypadá takový běžný den ve studiu. Zároveň se můžete těšit na devátou sérii, která je z poloviny hotová.

Reklama

Trailer k poslední řadě

Thumbnail Play icon

Nejlepší postavy

Plakáty

Plakáty

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama