The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Caroline z Upířích deníků v páté řadě

Caroline z Upířích deníků v páté řadě

Po skončení Upířích deníků a prodloužení Původních se začaly rojit spekulace, které postavy by se mohly objevit v nadcházející páté řadě. Jednou z těchto možných postav byla i postava Caroline Forbes-Salvatore, Klausovy známosti.

21 2
19.7.2017

Článek obsahuje spoilery o finále seriálu Upíří deníky.

Caroline, její lásky a Klaus

Klaus je pro Caroline typický bad boy, po nekonečném pomrkávání si ve stém díle Upířích deníků dali žhavé dostaveníčko. Jejich krátký románek skončil/byl přerušen Klausovým odchodem do New Orleans, kam ji sice Klaus pozval, ale Caroline měla v té době jiné životní plány. Tou dobou měla komplikovaný vztah s Tylerem Lockwoodem, který se v The Originals také již mihl. Klaus při příležitosti odchodu z Mystic Falls do New Orleans řekl Caroline, že „Tyler je její první láskou, ale že on má v úmyslu být její poslední“, čímž se jejich vztah víceméně uzavřel. Caroline se později provdala za Klausova starého přítele Stefana Salvatoreho, který se na konci Upířích deníků obětuje pro své přátele. Z Caroline je tedy nyní vdova a Klaus si po Camille zatím nikoho nenašel, takže jistý potenciál pro vztah tady je.

Propletené cesty

Ať už v Denících nebo Původních jsme pak mohli vidět, že občas se jejich cesty (skoro) střetávají, například:

  • Caroline sháněla Stefana Salvatoreho a jeho telefon, který v baru v New Orleans zapomněl, zvedl Klaus.
  • Někdy v pětiletém období, kdy byl Klaus vězněn Marcelem, ho do New Orleans přijela hledat Caroline se svými dcerami, ale nenašla ho.
  • Klaus daroval Carolinině škole pro nadané děti tučný šek a připojil i osobní vzkaz.

Caroline a pátá řada

Zatím byla zveřejněna jen informace, že se Caroline objeví v páté řadě. Jak velký prostor zde dostane, ani ve které epizodě se na ní můžeme těšit, není jasné. V úvahu přichází pár situací, při kterých se Caroline může objevit. Buď může vycestovat z Mystic Falls, kde se převážně odehrával děj Upířích deníků, do New Orleans, nebo ji uvidíme jako zakladatelku školy pro magické děti (Salvatore Boarding House), kam Hayley na Alaricovo pozvání dala Hope Mikaelsonovou. Takže je možné, že se ani s Klausem nemusejí setkat. V jaké souvislosti byste ji rádi viděli?

Anketa

Někteří fanoušci pár Klaroline zkrátka milují a jiní zatracují. Jak jste na tom vy? Zahlasujte v anketě.

Chtěli byste vidět Klause a Caroline spolu v The Originals?

76%
16%
8%
514 hlasů

Jste rádi, že se Caroline v The Originals objeví? Chtěli byste, aby se tam jen mihla nebo s Klausem navázali, kde přestali? Dejte nám vědět v komentářích.

Foto: CW

Diskuze /24

Car

neee neee a zase jenom ne, Candice vzdycky rada uvidim protoze je nejlepsi, ale rozhodne ne po boku Klause, ale uvidime jeste to nic neznamena :-) , furt se spoleham na to co Candice prohlasovala o tomhle Klaroline silenstvi :-)

19.7.2017 | 21:04:57
mima33

Toto mi nerobte !!!!!! Julie nech prenechá TO aj naďalej Narduccimu a nech sa neopovažuje mi kaziť môj obľúbený seriál! :/ (Dievča môže snívať)

19.7.2017 | 21:14:22
tominotomino

Doufám, že ji tam uvidíme jen v rámci té školy, a ne jako součást romantické linky mezi ní a Klausem. Jinak jsem za ni ale rád, protože Caroline je moje nejoblíbenější postava z TVD.

#4 Car
webmaster
19.7.2017 | 22:52:25
Car

#3 tominotomino: tak tak :-) moje taky

19.7.2017 | 23:12:22
Jannik

Mám ráda Candice jako herečku, takže bych byla ráda, kdyby se zdržela na delší dobu, než pouze jeden dva díly :) Co se týče Caroline a Klause… Za ta léta se z nich stali přátelé, kteří si navzájem rádi pomůžou, ale rozhodně nemůžou navázat tam, kde skončili. Já je měla ráda spolu, jiskřilo to mezi nimi, toť můj názor, ale teď jsou každý jinde… Ale nebráním se tomu, že časem (za dlouhý čas) by nenásilně mohlo něco vzniknout. Přála bych oběma šťastný konec, aby našli svou lásku… protože, jak všichni víme, oba dva, když už někoho našli, tak ho taky ztratili… stejně jako Alaric, kterému bych taky přála konečně někoho, koho mu nezabijí…

20.7.2017 | 8:17:55
KaraSnowAllen

Já chcípám. Čekala jsem, že budu mega nasraná, což i docela jsem, ale zároveň se válím div né pod stolem, žasnu nad tím, jak je Julie /píp/, ta je fakt ztracená. :D Caroline je postava z TVD a měla i s tím seriálem skončit. Já nejsem tak naivní, abych si myslela, že Caroline tam cpou proto, aby se vidělo, jaká je to čupr ředitelka, jak i bez chlapa je v pohodě a dali tomu nádech toho feminismu, nene, tu tam serou jen pro romantickou linku s Klausem, což se budou snažit zamaskovat její starostí o Hope a přála bych si, abych se pletla. :D Caroline je fajn, měla jsem jí ráda, ale tohle fakt né. Candice mě svým způsobem zklamala. Chápu, že peníze jsou potřeba, fond se jí potom cestování zřejmě dost vyčerpal, ale sama říkala, že by tu postavu v TO nechtěla, že si nemyslí, že je nějaké setkání s Klausem nutné a rozhodně neplánuje se v tomhle seriálu objevit – bum. A pokud se pletu a bude tam třeba jen na jednu epizodu jen jako ředitelka školy, tak budiž, ale tomu já po těch letech od té tupé slonice fakt nevěřím. Caroline u mě klesne, pokud si s Klausem začne. Ta, vždycky taková moralistka, která jasně dává najevo, že žádný špatnýho kluka nechce, bude ted jako druhá Elena a fakt by mě to nasralo. Jako, ještě těžko se předvídá, když se ví tak málo, ale už jen tohle mi docela dost hlo žlučí, protože já Julie fakt nevěřím, že jí tam šoupli jen proto, aby se tam jen objevila a s Klausem nic neměla, nope, tomu já fakt nevěřím.

#10 Car
20.7.2017 | 9:04:01
Billy the Kid

ja jsem rád :)

20.7.2017 | 10:16:24
GingerGin

Jak už jsem několikrát psala…pro Caroline byl životní láskou Stefan a pro Klause zase Camille. Jako ať si ti dva teď klidně mají nějaký románek. Přece jenom nesmrtelnost je dost dlouhá na to, aby zůstali navždy sami. Ale prosím prosím ať je jasně řečeno, že jsou spolu protože se potřebují a rozumí si a ne kvůli nějaké „vášnivé a nekonečné lásce“ jak nám to kdysi cpali u vztahu Deleny. Kdyby Klaus jasně respektoval, že Car přišla o Stefana a nesnažil se ho nahradit, ale prostě tam být pro Caroline. Takové to silnější přátelství přecházející v lásku. A naopak Car kdyby se třeba zajímala o to, jaká byla Cami, co k ní cítil, pomohla mu vyrovnat se s její smrtí ale taky se ji nesnažit nahradit. Prostě žádná epic love mezi nimi. Spíš jen vztah dvou lidí, kteří tam pro sebe jsou. Jestli jsem to teda napsala dostatečně srozumitelně :D :D

#9 Jannik #24 Ellyse
20.7.2017 | 13:32:14
Jannik

#8 GingerGin: Zcela souhlasím :) epic love už bylo dost :)

20.7.2017 | 13:42:06
Car

#6 KaraSnowAllen: hihi más muj hlas :D jako u me neklesne postava Caroline ale spise Candice jako takova a to by me hodne mrzelo :-) jako furt si davam nadeji ze se tam objevi fakt treba jenom na jeden ci dva dily… jako nevim no Candice toho na adresu Klaroline rekla docela dost, nechce se mi verit ze by to bylo jinak a prece ma nejakou svoji hrdost a vi co mluvi ne? narozdil pd Plec… a co se tyce penez, tak jako nevim, jednak muze hrat v necem jinem, jednak ona se mi zda docela jako matersky typ takze bych se klidne nedivila kdyby si treba dala rok dva pauzu a jeji manzel je prece z hudebni branze ne? tak tady snad problemy s penezmi nebudou nebo nevim :D spis jde o to co proste rikala celou dobu…

#12 GingerGin
20.7.2017 | 16:44:31
anndy

já nevím, na jednu stranu by to bylo pěkný ukončení (já budu tvou poslední láskou), přeci jen toho mají dost společnýho – „zvláštní“ dcerky, přišli o velkou lásku...... ale Plecka by to musela udělat pěkně, citlivě a ne buch a jsou spolu. Oba se dost změnili od jejich posledního setkání, navíc ty časový skoky. držme plecce palce ať to zase nepohnojí a nenas*re všechny fandy

21.7.2017 | 11:44:53
GingerGin

#10 Car: No jako zase u Candice chápu, že ten tlak fanoušků na Klaroline je dost velký a prostě je nechce zklamat a nebo se třeba bojí hejtů :D Všichni si určitě ještě živě pamatují reakci fanoušků na Delenu, že jo :D A na to, jak se spousta fanoušků zachovala

#13 Car #14 KaraSnowAllen
21.7.2017 | 11:45:14
Car

#12 GingerGin: heled ja nevim po tom vsem co jsem od Candice slysela v tech rozhovoru tak ona byla vzdycky jednoznacne proti Klaroline.. a neprijde mi zrovna jako ten typ ktery by se z fanousku vylozene po..... jako napriklad u Niny tam si myslim ze kdyby se do finale nevratila tak ji sezerou za ziva…

#17 GingerGin
21.7.2017 | 16:31:22
KaraSnowAllen

#12 GingerGin: Upřímně, tohle mi nějak nesedí. Candice se nebála ani proti Klaroline fanouškům vypálit. Docela dost jízlivě se ptala, co na nich vidí, že ten humbuk okolo nechápe, že ty fanoušky vůbec nechápe apod. Ona se fandům moc nepodřizuje. Jen nedávno na twitter jednomu fanouškovi z Brazílie řekla, že jí mrzí to, že to nedopadlo podle jeho představ o KC, ale že je to tv show, né o tom, co fanoušci chtějí. Ještě nedávno v Brazílii, kde byla s Paulem, tvrdili, jak jsou ti dva i tak endgame, že Stefan je láska života Car, že Car je láska života Stefan atd. Tlak může být, ale doted jí to nikterak neštvalo, proč by najednou tomu tlaku začala podléhat? Vždycky se zastávala páru, který byl proti Klaroline (Forwood a Steroline) a vůbec se u toho nezapotila. :D

#16 Car
21.7.2017 | 16:55:17
Mou

Miluju Klaroline!!! ♥ jejich společné scény z TDV jsou nej! Takže doufám, že to bude stát za to a nezpackají to!

21.7.2017 | 18:06:55
Car

#14 KaraSnowAllen: co bych dala kdyby odepsala na twitteru me :D

21.7.2017 | 20:04:24
GingerGin

#13 Car: Tak proti rozhodně byla. Ale spíš jde o to, že ten tlak fanoušků Klaroline je fakt teď hodně velký…Oni měli dost fanoušků už od té třetí řady, kdy to vzniklo…jenže tam byl stále jako problém Tyler, pak Klaus odjel, pak zase byla Steroline a Klaus s Cami…Takže ono to byl jen takový sen fanoušků a vypadalo to stále tak, že nejspíš nic nebude. Jenže po konci TVD kdy v závěru zemře Stefan a ještě v tom stejném díle přijde Car dopis od Klause končící tou větou, co jí řekl ve čtvrté sérii, strašně moc fanoušků začalo doufat a byla to taková první obrovská vlna Klaroline šílenství :D :D No a když pak skončila 4. série TO tím, že je Hope v MF, tak prostě se rozjela druhá velká vlna. Ono už během finále byla všude strašná spousta příspěvků na twitteru od fanoušků Klaroline. Takže on ten tlak je opravdu hodně velký. Takže i když je Candice dost proti, tak tohle je prostě moc a asi bych se ani nedivila, kdyby nakonec rezignovala. Navíc mi přijde, že Klaroline má z celého TVD a TO asi nejvíce fanoušků. Protože třeba u Eleny byl vždycky boj mezi Delena/Stelena a bylo to téměř vyrovnané (ok, Delena evidentně na tom asi byla nakonec o něco lépe). Zato u Klaroline proti nim jde jen Steroline a Klaus s Cami, ale jejich fanoušků je bohužel o dost méně. K tomu všemu si evidentně i Plecka přeje Klaroline, takže nejspíš Candice asi taky dost přemlouvala. No a vzhledem ktomu, že teď jsou Stefan i Cami odstraněni z cesty, tak by Candice asi fanoušci ušlapali stejně jako by neodpustili Nině, kdyby se nevrátila na finále :D :D :D

No, ještě uvidíme. Ono je taky otázka, na kolik dílů tam Car bude. Jestli jako častá postava (pak je už asi Klaroline dost jistá) a nebo jen třeba jeden nebo dva díly. To by pak bylo 50/50 :D :D

#20 Car
22.7.2017 | 12:48:32
Brilliant

Já (nerozdíl od ostatních, ale prosím neukamenujte mě) nejsem velký fanoušek Caroline, jako jo je super a do týmu TVD se hodila, ale táhla to v seriálu fakt s každým, ale třba s Tylerem se mi líbila, byl její protiklad, ale ne tak velký jako Klaus. Ale jsem fanoušek Klause a přeju mu protějšek, ať to bude Caroline nebo ne, je mi celkem fuk, ale v TVD se mi líbili a fandila jsem jim (hlavně ať to není Hayley). Navíc na ně scénáristé nespěchali, takže to nebylo „hop“ vytažené z rukávu :) :). Jinak herečka Caroline je sice sympatická, ale Josepha Morgana jde vidět, že i celkem průměrná. Ale všimla jsem (nebo se mi to možná zdálo), že v druhé řadě hrála mnhem lépe než v ostatních. Možná to bylo i scénářem.

#20 Car
23.7.2017 | 13:15:44
vampire diaries

Chci, aby zase byli spolu. Mám je strašně ráda. Vždycky jsem jim to fandila a byla by škoda kdyby spolu nebyli :D. Caroline a Klaus..... Snad spolu budou chodit :D, už dlouho čekám na to až je spolu zase uvidím. Caroline mám strašně moc ráda a Klause taky. Musí být spolu :D

23.7.2017 | 13:38:57
Car

#18 Brilliant: no s kazdym… o tom se da lehce polemizovat no :D na Damona kterej ji znasilnil, s Mattem to mela asi stejne jak Elena pokud vim tak k tomu hlavnimu nedoslo, Tyler byla velka laska pak Stefan a s Klausem to evidente zajiskrilo, jasne neni to svatousek o tom zadna :-) ale to Damon, Katherine a jiny taky ne :-) ale jasne Caroline byla mozna jen nejvice videt ;-)
#17 GingerGin: ja vim ale i tak jak jsem psala ona mi neprijde ze je clovek, kterej by se proste podrizoval fanouskum o to mi jde :-) no jo no tak za to muze Plecka s tim dopisem… to byl proste ucel, aby nalakala fandy na TO nic vic v tom nevidim :-) ale furt zalezi na Candice zda tohle prijme, a jak uz bylo milionkrat receno tak zabijet Stefana ve svatebni den taky nic moc, ja se klidne vsadim ze pomrtví finale TO stejne jako pomrvila finale TVD:-) hele asi takhle ja nikdy tohle silenstvi na shippy nepochopila :-) okej uz mi neni 17 ale ono i kdyby mi bylo jakoze to jeste neni tak nedavno tak bych takhle posahana rozhdone nebyla , a ono s tou Pleckou bych to taky nebrala tak vazne hele :-) ona je docela dobra lharka, nejdrvi byla dycky Delena, pak byla dycky Steroline a ted je najednou Klaroline – hraje to co se ji zrovna hodi :-) no jenze tohle je presne rozdil mezi Ninou a Candice, Nina dobre vi proc se vracela a jeste kdyz zrovna netocila jiny projekt ale proste pro fanousky to udelala, jenze Candice zatim vypada ze drzi sve slovo nebo jak to mam rict ale jak rikam – zatim, treba se to prolomi a opravdu KC bude, ale zatim se to nevi na 100% to ze se objevi v prvnim dile furt nic neznamena, nikdo ji neuvidi radsi nez ja pac ja Caroline jako takovou miluju a Candice jeste vic, ale jak rikam furt to nic neznamena…

#21 Brilliant
23.7.2017 | 20:47:44
Brilliant

#20 Car: Tak Damon ji neznásil, aspoň ne poprvé, kdy ho sebevědomě balila v baru :) :) … pak samozřejmě byla ovlivněná, ale na háček mu skočila sama. … .

#22 Car
24.7.2017 | 17:35:18
Car

#21 Brilliant: no to jo to je pravda, ona ze zacatku totiz nebyla uplne hodna holka :-) ale pak si za to sama urcite nemohla :-) jako nerikam mohli ji usetrit, nevypada to uplne dobre, ale i tak je tam minimalne jedna postava ktera je na tom hur nez ona :-)

24.7.2017 | 17:54:22
deevilna88

Jednoznačně Ano konečně jsem úplně natěšená z toho velkou radost moc na ně těším do tě oni říkali carolline annika už to prostě patří jsou dokonalý Moc vám na to dík

16.8.2017 | 2:20:35
Ellyse

Mně by asi nevadilo vidět Klaroline, jak se tady hodně lidí kvuli tomu čertí, tak bych s tím já asi takový problém neměla, ale na těch jejich argumentech něco je no. Ale myslím že Carolinina velká láska nebyl jen Stefan ale taky Tyler, to byl její první vážný vztah s hlubokým citem a dlouho se kvuli němu trápila. S Klausem byla asi fakt jen ta chemie si myslim, že to tolik nehořelo :D Jinak nevim proč by se Hope nemohla bavit s dětmi Caroline protože je o dva roky starší… to je jako zakázaný xD ? Myslím že by to bylo zajímavý a roztomilý vidět je spolu jak promeňujou mušky v motýly :D (víte asi jak to myslím)

#8 GingerGin: Přesně moje slova :D

11.12.2017 | 22:48:49
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama