The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Co nás čeká v 1. - 2. díle?

Co nás čeká v 1. - 2. díle?

Jsme opět v New Orleans… Již pět let jsou Mikaelsonovi pryč, Marcel je opět u moci, Hayley se snaží najít lék, Klause pod vlivem Tundeho dýky pronásledují démoni minulosti a Vincent narazí na něco zlověstného.

21 0
4.3.2017

1. Gather Up the Killers

Datum premiéry: 17.3.2017

O pět let později… V den pátého výročí Klasovy porážky, Marcel, jakožto král města, přívítá v New Orleans upíry, z nyní již odpoutané Klausovy linie, jen aby zjistil, že představují nečekanou hrozbu jeho vládě. To přiměje Marcela jít si pro radu k někomu překvapivému. Mezitím, co se Hayley blíží k léku, který jí umožní oživit Elijaha a probudit spící Mikaelsonovy, stojí před závěrečným úkolem, který jí donutí učinit nemilosrdné rozhodnutí.

2. No Quarter

Datum premiéry: 24.3.2017

Teď, když jsou vzhůru… Poté, co byli vyléčeni a probuzeni, se sourozenci Mikaelsonovi připojují k Hayleyně snaze vysvobodit Klause ze zajetí, i když to znamená postavit se tváří v tvář Marcelovi. Jak Klaus trpí kvůli Tundeho dýce, zhmotňují se mu nečekaným způsobem jeho démoni. Mezitím Vincent prošetřuje strašení, které se ukáže být mnohem zlověstnější, než si kdy dokázal představit.

Zdroj: CW

Diskuze /12

mima33

Vedela som, že v prvom alebo druhom diely už budú vyliečení :D dúfam, že Marcelovi nakopú zadok.

#4 Adeleine95
4.3.2017 | 8:22:43
Billy the Kid

doufám že to bude hukot :)

4.3.2017 | 8:50:13
anndy

kupodivu tyhle synopse prozrazují docela dost, myslela jsem, že s probuzením budou mlžit. no je nejvyšší čas zkouknout znovu, co se vlastně stalo

#9 Car
4.3.2017 | 9:05:57
Adeleine95

#1 mima33: Souhlas , budu si muset zopakovat celý seriál , abych si to zase připomněla . :)

4.3.2017 | 9:11:58
Karen90

Trochu se bojím (ta věta s Vincentovým prošetřováním), že to bude na styl TVD. Původní se smíří s největší hrozbou na světě (Marcel) a pak se objeví ještě větší hrozba v celém vesmíru… no, dál to znáte. Bohužel, Plecka a spol se stále točí v kruhu, kde se neočekávané, originální nápady moc nenosí.

#7 Rustin_Cohle #9 Car
4.3.2017 | 11:50:01
Brilliant

Mě třeba nepřekvapuje, že byli tak sdílí, protože bylo jasné, že je musí probudit hned v prvním, popř. na začátku druhého dílu. Protože tenhle seriál není o Hayley (ačkoliv scénáristé často dělají opak). Ale o The Originals…takže jejich absence v prvních dílech řady, která má 13 epizod by byl idiotský. Pak by ten seriál mohli přejmenovat na The Hayley.

#10 Karen90
5.3.2017 | 15:15:05
Rustin_Cohle

#5 Karen90: Úplne s Tebou súhlasím. Presne kvôli tomu dôvodu, že sa TVD pretransformovalo na telenovelu, som skončil s pozeraním počas šiestej série. V súčastnosti, kedy je boom televíznych seriálov treba rozlišovať kvalitné seriály, ktoré má zmysel sledovať od nekvalitných, umelo predlžovaných, pri ktorých človek zabije svoj čas. Zvlášť, keď na trhu sú mimoriadne kvalitné seriály, ktoré svojou povahou a úrovňou môžu dať človeku aj niečo viac ako len filmový, resp. seriálový zážitok. Ako napríklad The Crown alebo Narcos. Ale vrátim sa k The Originals. Som zvedavý ako sa vyvinie štvrtá séria, ak to pôjde takýmto smerom, ktorý si načrtla, končím s ďalším seriálom. Niet nad kvalitné 8–10 dielne minisérie.

#10 Karen90
5.3.2017 | 22:27:51
GingerGin

Tak že Elijah a spol budou brzo vzhůru není žádné překvapení :D Spíš by dost klesli tím, kdyby se to snažili nějak tajit :D A Hayley stojí před závěrečným úkolem, který jí donutí učinit nemilosrdné rozhodnutí. Hmmmm to mi začíná znít jako stokrát ohraná písnička z téměř každé synopse TVD. „Mezitím Vincent prošetřuje strašení, které se ukáže být mnohem zlověstnější, než si kdy dokázal představit.“ Opět stejně jako v TVD. Já jen doufám, že to nebude žádné nadpřirozené supermonstrum. Ona válka s čarodějkami v první sérii mi přišla super a celkem logická. Tam titiž nebylo takové to „nejhorší nepřítel na celém světě“ ale prostě boj mezi dvěma druhy, které spolu bojovali v historii už mnohokrát. Pak to v druhé sérii…mno…druhá série mi obecně vadila tak od poloviny kvůli chování Hayley, kterou jsem jinak měla ráda (jo jasně, měla jsem ji ráda kvůli Elijahovi…což by vysvětlovalo, že jsem ji v polovině druhé série moc nemusela, že jo :D Ale uznejme, že ona se chovala fakt debilně).To už mi teda přišla lepší zápletka se Strix. Přece jenom boje mezi různými upířími liniemi případně mezi různými „spolky“ jsou mnohem zajímavější, než nějaké extra super nebezpečné nadpřirozeno, jak to neustále používají v TVD (a každou polovinu série přijde někdo ještě mnohem mnohem hrozivější…). Války mezi jednotlivými upíry mají smysl…přece jenom nepřáteství za všechny ty roky se musely dost vyhrotit…A když do toho strčíte obyčejné, ale mocné čarodějky, není to tak špatné :D :D

„To přiměje Marcela jít si pro radu k někomu překvapivému.“ Hmmm tady by bylo akorát tak překvapivé, kdyby ten „někdo“ nebyl Klaus :D :D

#9 Car #10 Karen90
5.3.2017 | 23:12:45
Car

#3 anndy: tak já jsem ráda že je probudí takřka hned to by byla jinak nuda jen s Hayley :-D
#5 Karen90: souhlasím :D a z toho kruhu neuměj ven :D
#8 GingerGin: jo taky jsem po přečtení těch synopsí ,,hooodně přemýšlela,, kdepak jsem jen tohle už četla :D nevím no… snad nás to nezklame… jinak souhlasím, rozhodně je to zajímavější sledovat zápletku mezi klany, než furt ty traprány v TVD:D

7.3.2017 | 0:21:12
Karen90

#6 Brilliant: Nestraš! :-)
#7 Rustin_Cohle: Tak samozřejmě, ty kvalitní minisérie jsou úplně jiná liga. Vždycky se musím smát, když slyším nějaké zakomplexované Čecháčky nadávat na ty „přiblblé americké seriály“. Přitom ty nejlepší z nich dokonce už předběhly i filmovou produkci. Narcos je už klasika a nedávno jsem dokoukala i The Crown… skvělý zážitek. A to nemluvím o britských minisériích, zrovna teď mi začala třetí řada Broadchurch. Ale přeci jen to není tak dávno, kdy mi bylo -náct, a pořád ve mě zbylo trochu té pubertální dušičky, takže si k těm superkvalitním seriálům, stejně pokaždé užívám i nějakého toho gyulty pleasure, jako právě TO. Určitě je tam hodně věcí, které mě štvou, ale stejně to asi dokoukám do konce a těším se na to.

Mimochodem holky, kdyby jste chtěly nějaké pořádné romantické gyulty pleasure, tak vám doporučuju korejský seriál Boys before flowers.Je to sice taky tak trochu telenovela a rodinka hlavní hrdinky přehrává jak blázen, ale má to jen 25 dílů, jsou tam krásní kluci, roztomilá hlavní hrdinka, a její vztah a špičkování s hlavním hrdinou je prostě neodolatelný, žádná unylá Delena. Je to vtipné, chvilkama smutné, a já si nemohla pomoci a musela jsem sjíždět jeden díl za druhým. :-)

#8 GingerGin: Úplně mi mluvíš z duše, co se týká té války s čarodějkami, nebo upíry. Jenže to by ty dvě slepice, co to píšou, museli přizvat nějakého schopného scénáristu, který by to oživil nějakými novými nápady a ne jen pořád řešit, jestli dají třeba Car dohromady s tím, nebo oním. Jenže, to je asi jen marné přání. :-)

#11 Car #12 Brilliant
8.3.2017 | 20:46:11
Car

#10 Karen90: unylá Delena :D

9.3.2017 | 17:34:35
Brilliant

#10 Karen90: S těmi scénáristy máš svatou pravdu :)

9.3.2017 | 20:47:33
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama