The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Co nás čeká v 10. - 11. díle?

Co nás čeká v 10. - 11. díle?

Do New Orleans opět po delší době zavítají Rebekah s Kolem. Marcel uspořádá lov na Prázdnotu. Freya, Klaus a Rebekah se vydávají hledat totem Prázdnoty.

14 0
28.5.2017

10. Phantomesque

Datum premiéry: 2.6.2017

Po zničujících událostech v minulé epizodě Klaus požádá své sourozence Rebeku a Kola, aby se vrátili domů a postavili se s jeho rodinou proti Prázdnotě. Mezitím Freya přesvědčí Hayley, aby se s ní vydala na nebezpečnou cestu, která ohrozí jejich životy, ale zároveň by mohla být jediným způsobem, jak zachránit život někoho, koho milují. Napětí stoupá, když Marcel uspořádá hon na Prázdnotu, což ho ale postaví do cesty někomu, koho nečekal. Kol stále truchlí pro ztrátu Daviny a zvažuje, kam až je ochoten zajít, aby ji znovu viděl.

Zajímavost: Režisérem této epizody je Daniel Gilles (Elijah).

11. A Spirit Here That Won't Be Broken

Datum premiéry: 9.6.2017

Když se zjistí, že to magický totem dodává Prázdnotě sílu, zaúkoluje Freya Klause a Rebeku, aby jí ho pomohli najít a zničit. Prázdnotino ultimátum postaví Kola proti jeho sourozencům, mezitím nečekané síly přimějí Marcela a Rebeku vyřešit narůstající napětí mezi nimi. Prázdnota si pro Hayley připraví plán, který ji přinutí bojovat o život.

Zdroj: CW

Diskuze /4

Alessia116

Tak to bude opravdu napínavý :) už se nemůžu dočkat :)

28.5.2017 | 19:31:45
GingerGin

Hádám, že Kol se bude muset rozhodnout mezi Elijahem a Davinou, a nebo prostě mezi Davinou a bezpečím malé Hope a Hayley, což je asi pravděpodobnější. A Rebekah s Marcelem? Já myslela, že mezi nima je to už uzavřené a skoro jsem i čekala, že si Becca přitáhne z „dovolené“ někoho nového :D

#3 Nikypiky92
28.5.2017 | 19:39:22
Nikypiky92

#2 GingerGin: To ne! Ja v jejich vztah stale verim :D jen neee tuhle ulizlou perfektni Sofii nebo jak se jmenuje :D Jinak šup šup at uz to tu mame. Kol bude bez tak blbnout kvuli Davine a bude me tam akorat stvat :D

#4 GingerGin
29.5.2017 | 21:59:13
GingerGin

#3 Nikypiky92: No mě celkem zajímá jeho reakce na fakt, že Elijah umřel. Když umíral Finn, tak s bídou uronil slzičku :D Já doufám, že nebude celý díl mluvit jen o Davině, ale bude se třeba i snažit najít způsob, jak dostat zpátky svého bratra. U Beccy spíš čekám, že ji ta smrt vezme… A jinak já bych ji taky raději viděla s Marcelem, ale tak nějak si tím už nejsem jistá, tak uvidíme…

29.5.2017 | 22:29:39
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama